Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Jaakobin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Jaakobin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Jaakobin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Jaakobin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Jaakobin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Jaakobin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Jaakobin katedraali lähellä kohdetta Pyhän Jaakobin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Jaakobin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 394 majoitusliikettä kohteen Pyhän Jaakobin katedraali lähellä
Hotel Bellevue-Superior City Hotel 95 €
Hotel Bellevue-Superior City Hotel

Hotel Bellevue-Superior City Hotel

Obala hrvatske mornarice 1, Šibenik, Croatia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Fransiskuksen kirkko ja luostari ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Uspenie Bogomateren kirkko ja Gospe van Gradan kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Heritage Hotel King Kresimir - Adults Only 85 €
  Heritage Hotel King Kresimir - Adults Only

  Heritage Hotel King Kresimir - Adults Only

  Dobric 2, Šibenik, Šibenik-Knin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Uspenie Bogomateren kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän hengen kirkko ja Pyhän Ivanin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Heritage Hotel Life Palace 84 €
   Heritage Hotel Life Palace

   Heritage Hotel Life Palace

   Trg Sibenskih Palih Boraca 1, Šibenik
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Šibenikin akvaario ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Barbaran kirkko ja Pyhän Krševanin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    D-Resort Šibenik
    D-Resort Šibenik

    D-Resort Šibenik

    Obala Jerka Šižgorica 1, Šibenik, Šibenik-Knin
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Gospe van Gradan kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Šibenikin akvaario ja Pyhän Laurin luostarin keskiaikainen välimerellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Fenice Palace
     Fenice Palace

     Fenice Palace

     Nove crkve 3, Šibenik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän hengen kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhän Ivanin kirkko ja Uspenie Bogomateren kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      DUMA Apartments Šibenik 52 €
      DUMA Apartments Šibenik

      DUMA Apartments Šibenik

      6 Ulica Grgura Ninskog, Šibenik
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Šibenikin akvaario, Pyhän Lucian benediktiiniluostari ja Pyhän Laurin luostarin keskiaikainen välimerellinen puutarha sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Jaakobin katedraali ja Pyhän Mikaelin linnoitus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Jadran 59 €
       Hotel Jadran

       Hotel Jadran

       Obala dr. Franje Tudmana 52, Šibenik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Barbaran kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Šibenikin akvaario ja Pyhän Lucian benediktiiniluostari ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostel Scala
        Hostel Scala

        Hostel Scala

        Put Gimnazije 5, Šibenik
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gospe van Gradan kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hostellista. Pyhän Fransiskuksen kirkko ja luostari ja Uspenie Bogomateren kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Šibenikin rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.