Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Reykjavikin kaupungintalo

Tjörninin järven lähistöllä sijaitsevan modernin kaupungintalon dynaaminen arkkitehtuuri ja maalauksellinen sijainti ovat tehneet siitä todellisen Reykjavikin keskustan maamerkin.

Poikkeuksellisen modernia Reykjavikin hallintorakennusta (Ráðhús Reykjavíkur) lähestyessäsi voit ihailla sen rohkeita arkkitehtonisia linjoja, jotka sulautuvat Tjörninin järven lasimaisen pinnan heijastukseen. Tee kävelyretki maalauksellisen Tjörninin järven ympärillä ja tutki rakennuksen kiinnostavaa muotoilua. Voit myös vierailla kaupungintalon kahvilassa ja näyttelytilassa ja nauttia tarkkailemalla samalla järven maisemia ja lintujen elämää.

Vaikka kaupungintalon rakentamisesta oli keskusteltu lähes kahden vuosisadan ajan, Reykjavikin loistelias kaupungintalo paljastettiin vasta vuonna 1992. Reykjavikin kaupungintalon suunnittelivat arkkitehdit Margrét Hardardóttir ja Steve Christer. Suunnittelun perusideana oli yhdistää modernin muotoilun elementit ympäröivään luonnolliseen järvimaisemaan. Voit kävellä järven ympäri ja katsoa, miten sulava betonirakennus näyttää kelluvan vedessä ja sen pylväsrivi näyttää nousevan suoraan tyynestä vedenpinnasta.

Kaupungintalon sisäänkäynti on katutasolla, joka yhdistyy suoraan Reykjavikin keskustaan vieviin kävelyteihin kaupungin länsipuolella. Pohjakerroksessa on avarat näyttelytilat ja hyödyllinen tiedotustiski. Käy katsomassa myös suurta Islantia kuvaavaa kohokuvioista karttaa, joka noudattelee maan pinnanmuodostumaa ja rosoisia rantaviivoja. Kartalla voit suunnitella matkareittisi Islannissa tai etsiä jo tuttuja tulivuoria, vuonoja, vuoria ja jäätiköitä. Reykjavikin kaupungintalon yläkerroksessa sijaitsevat kaupunginjohtajan ja muiden kaupungin virkamiesten toimistot.

Pysähdy lepäämään Café Öndiniin ja nauti virkistävä juoma tai välipala. Kahvilassa istuskellessasi voit nauttia mahtavista näköaloista yli järven ja tarkkailla tyynelle järvelle laskeutuvia lintuja. Kahvila on mukava paikka järvelle katseluun kaikkina vuodenaikoina, myös talvella järven jäätyessä. Kulje jalkasillan yli Idnon teatteriin.

Reykjavikin kaupungintalo sijaitsee Tjörninin järven pohjoispuolella. Kaupungintalolle pääsee helposti jalkaisin Reykjavikin keskustasta ja satamasta. Myös paikalliset bussit pysähtyvät kaupungintalon lähellä. Kaupungintalon sisäänpääsy on ilmainen, mutta joihinkin siellä järjestettäviin kulttuuritapahtumiin saatetaan vaatia pääsylippu. Sieltä pääset kävellen Kuningas Kristuksen katedraaliin 5 minuutissa ja rantatielle 12 minuutissa.


Alueen Reykjavikin kaupungintalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 567 majoitusliikettä kohteen Reykjavikin kaupungintalo lähellä
CenterHotel Plaza 117 €
CenterHotel Plaza

CenterHotel Plaza

Adalstraeti 4, Reykjavik
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Reykjavikin kaupunginkirjasto, Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ja Harpa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  CenterHotel Arnarhvoll 139 €
  CenterHotel Arnarhvoll

  CenterHotel Arnarhvoll

  Ingólfsstræti 1, Reykjavik
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Harpa ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Reykjavik Residence Hotel 92 €
   Reykjavik Residence Hotel

   Reykjavik Residence Hotel

   Hverfisgata 45, Reykjavik
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Laugavegurin vaellusreitti, Hallgrimskirkja ja Harpa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    CenterHotel Midgardur 135 €
    CenterHotel Midgardur

    CenterHotel Midgardur

    Laugavegur 120, Reykjavik
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

     CenterHotel Thingholt 176 €
     CenterHotel Thingholt

     CenterHotel Thingholt

     Thingholtsstraeti 3-5, Reykjavik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Laugavegurin vaellusreitti, Reykjavikin kaupungintalo ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Reykjavikin satama ja Harpa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Reykjavik Centrum 106 €
      Hotel Reykjavik Centrum

      Hotel Reykjavik Centrum

      Adalstraeti 16, Reykjavik
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parlamenttitalo ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisesta hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ja Reykjavikin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Fosshotel Reykjavik 99 €
       Fosshotel Reykjavik

       Fosshotel Reykjavik

       Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hofdi House, Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Harpa ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Borg by Keahotels 168 €
        Hotel Borg by Keahotels

        Hotel Borg by Keahotels

        Posthusstraeti 11, Reykjavik
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kansalliskatedraali ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.