Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Vidzemen lähiöRiika

Ota suunnaksi Vidzemen lähiö ja koe sen muistomerkit, museot sekä ruokakulttuuri.

Tämän ravintoloista ja ostosmahdollisuuksistaan tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Riga-areena ja Olympialaisurheilukeskus.

Huippuhotellit kohteessa Vidzemen lähiö

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Rija VEF Hotel
Rija VEF Hotel
3.5 out of 5
Brivibas street 199c, Riika
Hinta on 25 € per yö

Olympialaisurheilukeskus on 2,8 kilometrin ja Riian keskustori on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Riga-areena ja Palladium ovat myös 5 kilometrin ...

3.9/5Very Good! (90 arvostelua)

"Perus ihan ok hintaansa nähden. Hieman kauempana keskustasta, noin 15-20min ratikkamatkan päässä, mutta ratikat lähtee hotellin edestä."…"

Arvosteltu 6.8.2019

Rija VEF Hotel
Apart Hotel TOMO
Apart Hotel TOMO
3.5 out of 5
44, Raunas Street, Riika
Hinta on 30 € per yö

Olympialaisurheilukeskus, Palladium ja Riga-areena 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Berg's Bazaar ja Kristuksen syntymän katedraali ovat myös 5 kilometrin ...

3.6/5Good! (229 arvostelua)

"Perussiisti mutta kylpuhuoneen tuulettimen ritilä oli täynnä pölyä."…"

Arvosteltu 17.8.2019

Apart Hotel TOMO
Aparthotel Autosole Riga
Aparthotel Autosole Riga
4 out of 5
Hospitāļu iela 7a, Riika
Hinta on 59 € per yö

Olympialaisurheilukeskus on 1 kilometrin ja Riian keskustori on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Riga-areena ja Skonto-stadion ovat myös 3 kilometrin ...

4.3/5Excellent! (79 arvostelua)

"Kaikki palvelut lähellä. Raitiovaunu pysäkki, kauppa, kampaamo, kioski mistä sai kahvia. Kahvila missä hyvät leipomukset. 🏚🇫🇮"…"

Arvosteltu 17.8.2019

Aparthotel Autosole Riga
"perhehuoneisto"
"perhehuoneisto"
Ilukstes street 60, 78, Riika, Riga
Hinta on 59 € per yö

Palladium, Riian keskustori ja Latvian tiedeakatemia ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Latvian kansallisooppera ja Berg's Bazaar ovat myös ...

"perhehuoneisto"
Kert
Kert
3 out of 5
Hospitalu str. 17, Riika
Hinta on 47 € per yö

Olympialaisurheilukeskus on 1,1 kilometrin ja Riian keskustori on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Riga-areena ja Skonto-stadion ovat myös 3 kilometrin ...

3.7/5Good! (18 arvostelua)
Meluisa

"Erittäin huono äänieristys. Yöllä heräsi, kun naapurit tulivat takaisin hotellille. Naapureiden paiskoessa ovia myös oma ovi paukkui. Käytävän kaikki äänet kuuluivat huoneeseen ja myös puhe kuului naapurihuoneesta. Aamupalaksi tarjolla itsepalveluna muroja tms, josta olisi pitänyt maksaa 5e/hlö. ..."…"

Arvosteltu 25.8.2019

Kert
Viihtyisä Asunto Lähellä Ikea: ta
Viihtyisä Asunto Lähellä Ikea: ta
29/4 Kaivas iela, 1, Riika, Riga

The Ethnographic Open-Air Museum of Latvia, Riian keskustori ja Berg's Bazaar ovat 15 kilometrin päässä tästä romanttisesta huoneistohotellista. Palladium ja ...

Viihtyisä Asunto Lähellä Ikea: ta

Suositut vierailukohteet – Vidzemen lähiö

Alberta Iela
Kuva majoitusliikkeestä Alberta Iela

Alberta Iela

Ota selvää kohteen Riika paikallisesta historiasta, kun piipahdat kohteessa Alberta Iela. Vieraile tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen kylpylöissä ja vaikuttavassa katedraalissa.

Riian keskustori
Kuva majoitusliikkeestä Riian keskustori

Riian keskustori

4/5(370 arvostelua)

Kun kuljeskelet tuoreita tuotteita ja latvialaisia herkkuja tarjoavien satojen myyntikojujen keskellä, voit päätellä miksi tätä valtavaa keskustoria kutsutaan leikillisesti Riian mahaksi.

Pyhän Pietarin kirkko
Kuva majoitusliikkeestä Pyhän Pietarin kirkko

Pyhän Pietarin kirkko

4/5(205 arvostelua)

Riian korkein kirkko on omistettu kaupungin suojeluspyhimykselle. Juuri siellä voit tutustua uusimpiin taideteoksiin, nauttia konserteista ja mahtavista näköaloista yli Latvian pääkaupungin.

Mustapäiden talo
Kuva majoitusliikkeestä Mustapäiden talo

Mustapäiden talo

4/5(75 arvostelua)

Ota selvää kohteen Riika paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Mustapäiden talo. Vieraile tämän kulttuuristaan tunnetun alueen vaikuttavassa katedraalissa ja kaupoissa.

Vapauden muistomerkki
Kuva majoitusliikkeestä Vapauden muistomerkki

Vapauden muistomerkki

4/5(297 arvostelua)

Riian vanhan kaupungin läheisyydessä sijaitseva suuri, historiallinen monumentti on äärimmäisen tärkeä kansallinen symboli, jonka juurella järjestetään monia virallisia seremonioita.

Riian katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Riian katedraali

Riian katedraali

4/5(234 arvostelua)

Ota selvää kohteen Riika paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Riian katedraali. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja kauppoihin.

Muut kaupunginosat kohteessa Riika

Latvian taidemuseo johon kuuluu patsas tai veistos

Keskusta

4/5Very Good!(274 aluearvostelua)

Keskusta tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja jos kaipaat lisää tekemistä ja nähtävää, Latvian taidemuseo ja Vapauden muistomerkki kannattaa lisätä listalle.

Keskusta
Riian keskustori joka esittää ostokset ja sisäkuvat

Maskavas Forštate

Historiallisista kohteista, baareista ja ostosmahdollisuuksista tunnettu Maskavas Forštate tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Riian keskustori ja Latvian tiedeakatemia.

Maskavas Forštate
Vanhakaupunki featuring katunäkymät ja vanha arkkitehtuuri

Vanhakaupunki

4.5/5Wonderful!(516 aluearvostelua)

Vanhakaupunki tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja voit myös vierailla muissa alueen kohteissa, joihin kuuluu Riian keskustori ja Suuri kiltatalo.

Vanhakaupunki
Riian keskustori joka esittää ostokset ja sisäkuvat

Latgalen lähiö

2.5/5(7 aluearvostelua)

Latgalen lähiö tunnetaan erityisesti kirkoista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten Riian keskustori ja Latvian tiedeakatemia.

Latgalen lähiö
Zemgalen lähiö, Riika, Latvia
Dace Kundrāte troverissa

Zemgalen lähiö

3.5/5Good!(13 aluearvostelua)

Zemgalen lähiö tunnetaan historiallisista kohteista ja joenrantanäkymistä. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu SPICE ja Latvian rautatiehistorian museo.

Zemgalen lähiö
Ziemeļu rajons, Riika, Latvia
Dace Kundrāte troverissa

Ziemeļu rajons

3.5/5Good!(2 aluearvostelua)

Ziemeļu rajons tunnetaan puistoista ja ranta-alueesta. Riian eläintarha tai Mezapark (puisto) ovat myös vierailun arvoisia.

Ziemeļu rajons