Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ringenin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ringenin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ringenin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ringenin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ringenin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ringenin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ringenin ostoskeskus lähellä kohdetta Ringenin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ringenin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 305 hotellia lähellä kohdetta Ringenin ostoskeskus
65 €
Motel L

Motel L

Hammarby Alle 41, Stockholm
4,4
/ 5 (715 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

64 €
Alexandra Hotel

Alexandra Hotel

Magnus Ladulasgatan 42, Stockholm
3,2
/ 5 (791 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Söderhallarnan kauppahalli, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 3 kilometrin päässä.

110 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvaegen 98, Stockholm
4,3
/ 5 (452 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

128 €
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
4,8
/ 5 (23 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kulttuuritalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

149 €
First Hotel Reisen

First Hotel Reisen

Skeppsbron 12, Stockholm
4,1
/ 5 (529 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Livrustkammaren, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

83 €
Hotel Point

Hotel Point

Östgötagatan 65, Stockholm
3,5
/ 5 (93 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Medborgarplatsen ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

63 €
NOFO Loft

NOFO Loft

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
4,0
/ 5 (133 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Katariinan kirkko, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 3 kilometrin päässä.

55 €
Skanstulls Hostel

Skanstulls Hostel

Ringvägen 135, Stockholm
4,0
/ 5 (61 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.