Luokitus perustuu 30 tarkistettuun arvosteluun

4,9 / 5
100 % asiakkaista suosittelee
5,0 Huoneen siisteys
4,8 Palvelu ja henkilökunta
4,9 Huoneen mukavuus
5,0 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 16.4.2019 Ebookersn sivustolla
Erittäin siisti ja laadukas. Ainoastaan sohvan liikkuvan osan alla paljon pölyä jonka vuoksi emme voineet siirtää sitä.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Suosittelen

Lisätty 15.4.2019 Hotelsn sivustolla
Todella siisti ja hieno. Palvelu ensiluokkaista ja aamupalajärjestely erittäin hyvä.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 31.3.2019
The room was calm and tidy. The interior was really gorgeous.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Yolanda, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you for taking the time to write us a review. We are enlighted to hear that you enjoyed our interior design and appreciate your valuable feedback on our room and amenities. We are looking forward to welcoming you on your next stay with us. Best regards! HAAWE BOUTIQUE APART HOTEL
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 26.3.2019 Ebookersn sivustolla
Moderni sisustus, kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet. Huoneistossa miellyttävä tunnelma ja tuoksu.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Yolanda, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you very much for your wonderful review, we are really happy to know you enjoyed your stay, and we all look forward to welcoming you again soon! Best regards! HAAWE BOUTIQUE APART HOTEL
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 24.3.2019 Ebookersn sivustolla
Laavu oli ihana huone! Tasokas. Erittäin hyvä sänky ja vuodevaatteet.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Yolanda, Hotellin johto
Dear Guest, We are delighted to note that you had a pleasant experience on that your stay with us! and we are glad to hear that you enjoyed our LAAVU room, actually, each room of us is unique :) warm welcome to stay with us again! Best regards! HAAWE BOUTIQUE APART HOTEL
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 23.2.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Yolanda, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you for your kind review. We look forward to welcoming you again soon! Best regards! HAAWE BOUTIQUE APART HOTEL
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 20.2.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Yolanda, Hotellin johto
Dear Guest, We are delighted to note that you had a pleasant experience on that your stay with us, and appreciate your valuable feedback We are looking forward to welcoming you on your next stay with us. Best regards! HAAWE BOUTIQUE APART HOTEL
5/5
Vahvistettu matkustaja

Laadukkaan oloinen itsepalveluhotelli

Lisätty 21.12.2018 Hotelsn sivustolla
Tilat olivat siistit ja aamiaista varten oli mukavasti tarvikkeita. Hiusten kuivaajaa en löytänyt, mutta muuten huoneesta löytyi tarvittava. Ilmaista pysäköintiäkään en löytänyt, mutta en kovin tarkkaan etsinyt kun kadulla pysäköinti oli ilmaista klo 8 asti.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 8.7.2019
5/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 21.6.2019