Luokitus perustuu 20 tarkistettuun arvosteluun

3,8 / 5
64 % asiakkaista suosittelee
4,0 Huoneen siisteys
3,4 Palvelu ja henkilökunta
3,9 Huoneen mukavuus
3,6 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Vahvistettu matkustaja

Aamiainen

Lisätty 12.11.2018 Hotelsn sivustolla
Aamiainen oli aika niukka hiukan enemmän sais olla, muuten kyllä kohtuullinen.
4/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: raahe

Lisätty 21.8.2018 Ebookersn sivustolla
Huone siisti ja erittäin hiljainen.Tv kuva surkea jatkuva häiriö päällä eikä wifi toiminut ,heikko singaali.Muuten sijainti hyvä .
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 26.7.2018 Hotelsn sivustolla
Kiva kelomaja, siisti mutta pieni huone. Terassilla oli juopottelijoita ja melua kuului pikkutunneille. Äänieristys kuitenkin melko hyvä
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lue varausvahvistuksen etukäteisohjeet

Lisätty 29.5.2018 Hotelsn sivustolla
Majoitukseen tulo vaatii tarkkuutta, etukäteisohjeet esim. avaimen hausta kannattaa lukea. Asiassa neuvovat ja sitä hoitavat yhtä lailla K-market, sen ravintola ja posti (sen auki ollessa). Lappilaiseen tapaan ihmiset olivat rentoja ja ystävällisiä, asiat selvisi hetimmiten. Majoitusrakennuksen (Teerenpesä) löytäminen taas pieni ongelma, matkaa ehkä 300 metriä. Kaikilla vierailla päivittäin oma saunavuoro ja saunakin tyydyttävä, oluen voi kesäaikaan juoda saunan takapihalla istuen. Olimme ainoa tai lähes ainoa yöpyjä (koko Saariselkä vaikutti suljetulta, toukokuun loppu, ajankohta silti mitä mainioin, harva tietää). Saipa olla rauhassa, koko hirsirakennus 'omassa käytössä'. Aamiainen ainakin hiljaisena kautena sisältyi hintaan, ei hirveän runsas mutta riittävä (tieto aamiaisen ilmaisuudesta ristiriitainen Hotels.comin ja hotellin omalla sivulla). Majapaikasta helppo luiskahtaa retkeilypoluille, matkaa noin 200 metriä.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 25.4.2018 Ebookersn sivustolla
Paikka mukavasti keskustassa. Hirsirakennus-kiva. Yleistilat hyvät. Siistiä. Huone mukavasti huoltotilojen vieressä. Saunamahdollisus tärkeää. Sopivan hiljaista. Lampusta puuttui itse lamppu. Henkilökuntaa ei tavattu, ei siis ihmiskontaktia, mutta puhelinkontakti ystävälistä ja opastavaa. Kuukkelikeskus hoiti asiat erittäin hyvin.
3/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Hyvä sijainti ja siisti majatalo

Lisätty 24.4.2018 Ebookersn sivustolla
Hyvä sijainti, kauppa ja ravintolat lähellä ja myös kylpylä. Laduille pääsi mökin vierestä. Huone oli vähän pieni mutta toimiva, jääkaappi huoneessa ok.
3/5
Vahvistettu matkustaja

Asiallista, mutta vaatimatonta yöpymistä

Lisätty 11.4.2018 Hotelsn sivustolla
Majatalo Kuukkeli Teerenpesä on ok, hirsimökkihenkinen majatalo. Mitään hienouksia ei kannata odottaa, vaan asiallisia, normaaleja hotellihuoneita. Sijainti on hyvä, aivan Saariselän keskustassa muutaman minuutin kävelymatkan päässä ravintoloista ja hiihtoladuista. Ravintola Kuukkelin tarjoama aamiainen on varsin vaatimaton, ja sinne kannattaa mennä hyvissä ajoin, ainakin tuntia ennen aamiaistarjoilun loppumista (10.30), jos haluaa saada jotakin syödäksi.
2/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Kuopio

Kelohirsirakennus

Lisätty 14.2.2018 Ebookersn sivustolla
Hyvät puolet: Hyvä sijainti
Sijainti: Hyvä keskeinen sijainti palvelujen lähellä.
Huono äänieristys, kaikki puheet ym. elämän äänet kuuluu selvänä naapurista, ei kiva!
5/5
Tapio

Hyvä paikka

Lisätty 4.10.2017 Hotelsn sivustolla
Siisti,hyvät palvelut ja erinomaiset kuntoilialle merkatut reitit.
2/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 28.9.2017 Ebookersn sivustolla
Meni 2 tunti ennen kun löysimme kyseisen huoneen, talo oli sokkeloinen ja ulkona ei mitää talon numeroa ei mitään opastusta !