Luokitus perustuu 2 263 tarkistettuun arvosteluun

4,4 / 5
84 % asiakkaista suosittelee
4,3 Huoneen siisteys
4,4 Palvelu ja henkilökunta
4,3 Huoneen mukavuus
4,2 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 22.2.2019
Kahvikone oli kuva ja kuntopyörä. Kahvikone oli kuva ja kuntopyörä. Kahvikone oli kuva ja kuntopyörä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
25.2.2019, Guest Relations Manager, Hotellin johto
Kiitos, että pysyt Citadinesilla, toivotamme sinut tervetulleeksi uudelleen. Ystävällisin terveisin
5/5
Vahvistettu matkustaja

Keskeinen sijainti hyvällä palvelulla

Lisätty 11.2.2019 Hotelsn sivustolla
Hotellin sijainti oli loistava ja ystävällinen palvelu yllätti. Kivaa oli.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
13.2.2019, Laurent, Hotellin johto
Kiitos, että olet kirjoittanut tämän katsauksen. On hienoa, että pysyt kanssamme. Arvostamme arvostelusi ja kiitollisuuttamme palveluistamme ja palveluistamme. Toivomme nähdä teidät uudelleen.
5/5
Vahvistettu matkustaja

I liked!

Lisätty 5.2.2019 Hotelsn sivustolla
Spacy, great location, easy access by RER, metro. The complementary coffee was very good. Good wifi. I enjoy having spacious room. Nothing to complain during the whole stay. The kitchen was well equipped, eventhough we only used the fridge.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
5.2.2019, Laurent, Hotellin johto
Thank you for taking the time to write this review. It is great to have you stay with us. We appreciate your review and the compliments about our service and facilities. We hope to see you again.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 22.10.2018 Ebookersn sivustolla
Toimi hyvin perhelomalla, pojat 12v ja 15v, huoneessamme oli erillinen makuuhuone ja lisäksi oleskelutilassa 2 normaalin kokoista sänkyä. Tilat melko pienet ja vaatimattomat, mutta enempää emme odottaneetkaan. Sijainti loistava, 5 min kävellen Notredameen, myös Louvreen kävelee kevyesti. Itse piti huolehtia pyyhkeiden vaihdosta, roskien viemisestä, mutta tehty helpoksi. Aamiainen onnistui hyvin omassa huoneessa, aamulla croissantit lähileipomosta ja kahvit alakerrasta, mitkä kuuluivat hintaan, huoneemme oli erittäin hiljainen, siitä iso+. Lähellä vilkas ravintolakatu, josta sai hyvää illallista.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
25.10.2018, Laurent, Hotellin johto
Tak fordi du tager dig tid til at skrive denne anmeldelse. Det er dejligt at få dig til at blive hos os. Vi beklager at lære at vi ikke var i stand til at gøre dit ophold mere behageligt på grund af hyppigheden af rengøring og dårlig morgenmad. Tillad os at angive, at det er i vores koncept apart'hotel at tilbyde rengøring en gang om ugen, alternativt kan vores gæst frit tage det, de ønsker i komforthjørnet 24/7, f.eks. Linned og shampoo. Vi har påmindet morgenmadslederen for at sikre, at produkterne straks genopfyldes, når de er tomme. Vi håber at se dig igen.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Perhehotelli

Lisätty 7.8.2018 Hotelsn sivustolla
Ihan hyvä hotelli perhematkailuun. Mielestäni ei sovellu kaveriporukan reissulle, koska vieraista valtaosa perheitä. Huone olisi tähän hintaan saanut olla modernimpi. Palvelu pelasi hyvin ja lähialueilla paljon nähtävää.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.8.2018, Laurent, Hotellin johto
Kiitos onnittelumme huoltotalouksistamme viimeisimmän oleskelun aikana. Olemme iloisia siitä, että olette nauttineet palveluistamme ja palveluistamme. Vaikka isännöimme paljon perhettä, meillä on studiot, jotka ovat mukavia yksittäisille matkustajille. Toivomme, että pysytte jälleen kanssamme
4/5
Vahvistettu matkustaja

Erittäin hyvällä paikalla

Lisätty 26.4.2018 Ebookersn sivustolla
Tämä apartomentos-hotelli oli todella mukava. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Englannin kielellä pärjäsi hyvin. Itse olimme deluxe-studio -huoneessa, joka oli tilava ja sopivan hyvin varusteltu astioita sekä ruoan valmistusta ja säilytystä varten. Huonehintaamme kuului hyvä aamupala yhdelle henkilölle ja toisesta maksoimme. Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Pariisin keskustassa Seine -joen ja Pont Neuf -sillan äärellä. Oli helppo lähteä kävelylle joka suuntaan. Kauppoja ja pikkuliikkeitä, ruokakauppoja, ravintoloita yms. löytyi riittävästi. Tähän hotelliin voisimme tulla toistekin.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
28.4.2018, Laurent, Hotellin johto
Kiitos palautteestasi, joka jaetaan Citadines Saint Germain-des-Présin tiimin kanssa. Palautesi motivoi meitä tekemään paremmin varmistamalla, että asukkaillamme on lämmin ja miellyttävä kokemus. Odotamme toivottaa teidät tervetulleeksi.
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Hieno sijainti ja olemisväljyyttä

Lisätty 21.4.2018 Ebookersn sivustolla
Hotellin sijainti on erinomainen: melkein kaikki kävelymatkan päässä, samoin kentälle menevän RER-junan pysäkki. Huoneet ovat normaalia pariisilaishotellia suuremmat. Keittokomero varsin toimiva. Otimme aamiaisen ja sekin oli normaalia oariisilaismeininkiä parempi. Aulan ilmaista kahvikonetta ja vesiautomaattia käytimme kiitettävästi. Huone oli hiljainen ja sänky erinomainen! Miinuksena sanottakoon, että huoneistoja ei siivota kuin kerran viikossa. Tätä ei myöskään kerrottu hotellitiedoissa. Eisinäänsä haitannut, mutta on asia, joka tulisimuelestäni kertoa asiakkaalle varauksen yhteydessä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
23.4.2018, Laurent, Hotellin johto
Kiitos onnittelumme huoltotalouksistamme viimeisimmän oleskelun aikana. Olemme iloisia siitä, että olette nauttineet palveluistamme ja palveluistamme. Toivomme, että pysytte jälleen kanssamme.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 5.4.2018 Ebookersn sivustolla
Hyvä hotelli hyvällä paikalla. Helpot yhteydet metrolla.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
7.4.2018, Laurent, Hotellin johto
Kiitos, että otit aikaa kirjoittaa tämä arvostelu. On hienoa, että pysyt kanssamme. Arvostamme arvostelustasi ja kohteliaisuuksia palveluistamme ja palveluistamme. Toivomme nähdä sinut jälleen
5/5
Vahvistettu matkustaja

Kiva ja siisti hotelli keskeisellä paikalla

Lisätty 16.3.2018 Ebookersn sivustolla
Huonot puolet: Suihkun vesi tuli todella pienellä paineella, mahdotonta ajatella pitkien hiusten pesemistä. Tämä tosin lienee yleinen ongelma Pariisissa.
Sijainti: Hotelli sijaitsee Seinen rannalla, vieressä on latinalaiskortteleiden lukuisat ruokapaikat. Hotellilta on kävelymatka moniin nähtävyksiin
Hotellin sijainti oli erinomainen ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huone oli tilava ja kiva, jalkalamppu tosin rikki, eikä sitä saatu kuntoon. Ala-aulassa kahviautomaatti, josta sai hakea ilmaiseksi kahvia.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.3.2018, Guest relation Manager, Hotellin johto
Thank you for your kind comment,we are so sorry for the water pressure,we look forward to welcoming you again.Kindest regards
3/5
Vahvistettu matkustaja

Hotelli ok. Keskeinen sijainti. Kielitaito kohtuul

Lisätty 3.3.2018 Ebookersn sivustolla
Jos etsii todellista ranskaa valitsisin montmarten asuinalueeksi. Metro tehokas . Keskustassa ei yhtään kunnon ravintolaa.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
5.3.2018, Guest relation Manager, Hotellin johto
Kiitos vierailustasi, odotamme sinua toivottamalla sinut tervetulleeksi ja suosittelemaan paljon hyvää ja mukavaa ravintolaa naapurustossamme. Ystävällisin terveisin.