Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wat Saket

Vieraile tässä vanhassa temppelissä, jonka vieressä on Kultainen vuori. Kiipeä 318 askelmaa tämän keinotekoisen kukkulan laelle ja ihaile maisemia pitkälle kaupunkiin.

Ennen kuin saavut Wat Saket -temppelille, näet toisen rakennuksen, joka kohoaa sen vieressä. Se on chedi eli hautauspaikka, jonka nimi on Kultainen vuori. Se on 58 metriä korkea, ja jonkin aikaa se oli Bangkokin korkein rakennus. Sieltä on yhä erinomaiset näkymät kaupunkiin, kunhan kiipeät ensin sen 318 porrasta huipulle. Wat Saket -temppeli sijaitsee tämän chedin juurella, ja sen sisällä on valtava seisova Buddha-patsas.

Mutkitteleva portaikko ylös Kultaisen vuoren huipulle on samalla mielenkiintoinen matka alueen rakennusten historiaan. Alempana olevan temppelin nimi oli Ayutthaya-dynastian aikana Wat Sakae. Kuningas Rama I kunnostutti sen ja antoi sille nimeksi Wat Saket Ratcha Wora Maha Wihan. Kuningas Rama II:n valtakaudella Bangkokiin saapui rutto, ja temppelin alueelle perustettiin joukkohauta. Tämä osittain umpeen kasvanut hautausmaa on aavemainen paikka aloittaa kipuaminen huipulle.

Kun tulet Phu Khao Thongiin eli Kultaisen vuoren huipulle, näet ylhäällä muureilla suuret kellot. Chedin rakentaminen aloitettiin Kuningas Rama III:n määräyksestä, mutta rakennus sortui. Rama IV vahvisti kukkulaa tukeilla, ja kuningas Rama V:n kaudella 1800-luvun lopulla kullattu kartiomainen torni vihdoin valmistui. Huipulta voit ihastella näkymiä Bangkokin kaupunkiin. Chao Phraya -joki kiemurtelee Suuren palatsin vierestä ja jatkuu kohti pohjoista nykyaikaisen Rama IV -sillan alta.

Jos olet Bangkokissa yhdeksänpäiväisen Loy Krathong -juhlan aikana, näet upean spektaakkelin, kun saavut temppelille juhlallisuuksien ensimmäisenä päivänä. Pyhiinvaeltajat nousevat kynttiläkulkueena kukkulan rinnettä valaistulle chedille, joka on kiedottu punaiseen kankaaseen.

Alue on avoinna joka päivä. Pääsy temppelialueelle on ilmainen, mutta chediin on pieni pääsymaksu. Noustessasi huipulle kuumana päivänä voit levähtää puolessavälissä puisen huvimajan varjossa.

Matka Wat Saketille Bangkokin keskustasta on hankalampi kuin se kartalla näyttää, joten vältä kävelemistä ja saavu taksilla. Pääset alueelle myös pitkähäntäveneellä Klong Saen Saep -laiturista läheltä Petchaburin metroasemaa.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 068 majoitusliikettä kohteen Saketin temppeli lähellä
Prince Palace Hotel 41 €
Prince Palace Hotel

Prince Palace Hotel

488/800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Bangkok, Bangkok
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bangkokin kaupungintalo, Saketin temppeli ja Wat Suthat sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Khao Sanin katu ja Demokratian muistomerkki ovat myös 2 kilometrin päässä. Yommarat on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hua Lamphongin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 107 €
  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

  State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sri Mariammanin temppeli ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Siam Paragon -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Surasakin BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saphan Taksinin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mandarin Hotel Managed by Centre Point 60 €
   Mandarin Hotel Managed by Centre Point

   Mandarin Hotel Managed by Centre Point

   662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lumpini-puisto ja MBK Center -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Siam Center -ostoskeskus ja Pratunamin tori ovat myös 5 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Silomin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri-la Bangkok 136 €
    Shangri-la Bangkok

    Shangri-la Bangkok

    89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bangkokin jokiranta ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä ja Patpongin iltatori ovat myös 3 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Surasakin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     iSanook Bangkok 39 €
     iSanook Bangkok

     iSanook Bangkok

     118, Soi Songphra, Siphraya Road, Kwang Maha Pruttaram, Khet Bangrak, Bangkok, Bangkok
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      River City Shopping Complex (ostoskeskus), Si Phrayan satama ja Patpongin iltatori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lumpini-puisto ja MBK Center -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hua Lamphongin rautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Amara Bangkok 92 €
      Amara Bangkok

      Amara Bangkok

      180/1 Surawong Road, Sipraya, Bangrak, Bangkok, Bangkok
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Patpongin iltatori, Wat Hua Lamphong ja King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Thaniya Plaza (ostoskeskus) ja Lumpini-puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Chong Nonsin BTS-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sam Yanin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       D&D Inn Khaosan 20 €
       D&D Inn Khaosan

       D&D Inn Khaosan

       68-70 Khaosan Road, Pranakorn, Bangkok
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Khao Sanin katu ja Bangkokin jokiranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rambuttri Village Inn & Plaza 31 €
        Rambuttri Village Inn & Plaza

        Rambuttri Village Inn & Plaza

        95 Soi Ram Buttri, Chakkra Phong Road, Phra Nakorn, Bangkok, Bangkok
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bangkokin jokiranta ja Khao Sanin katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bangkok Thonburin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.