Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Saksan tekniikkamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Saksan tekniikkamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Saksan tekniikkamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Saksan tekniikkamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Saksan tekniikkamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Saksan tekniikkamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Saksan tekniikkamuseo lähellä kohdetta Saksan tekniikkamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Saksan tekniikkamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 118 majoitusliikettä kohteen Saksan tekniikkamuseo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Scandic Berlin Potsdamer Platz

  Scandic Berlin Potsdamer Platz

  Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz 72 €
   Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz

   Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz

   Hallesche Str. 10, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tempodrom ja Friedrichstraße sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Anhalterin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Möckernbrücken metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 49 €
    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hyatt Berlin 135 €
     Grand Hyatt Berlin

     Grand Hyatt Berlin

     Marlene-Dietrich-Platz 2, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Berlinale Palast ja Sony Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Potsdamer Platz ja Berliner Philharmonie ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Potsdamer Platzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Express Berlin City Centre 76 €
      Holiday Inn Express Berlin City Centre

      Holiday Inn Express Berlin City Centre

      Stresemannstr. 49, Berliini, BE
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tempodrom, Berlin Story Bunker ja Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Martin-Gropius Bau ja Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Anhalterin S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Möckernbrücken metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novum Hotel City B Berlin Centrum 55 €
       Novum Hotel City B Berlin Centrum

       Novum Hotel City B Berlin Centrum

       Potsdamer Str. 129, Berliini, BE
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Potsdamer Platz sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Berliner Philharmonie ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kurfürstenstraßen metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin The Wall 64 €
        Select Hotel Berlin The Wall

        Select Hotel Berlin The Wall

        Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.