Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Santa Maria Delle Grazie

Näe Leonardo Da Vincin kuuluisa maalaus Viimeinen ehtoollinen tässä Milanon keskustan kauniissa kirkossa, jonka yhteydessä on myös luostari. 

Leonardo Da Vincin Viimeinen ehtoollinen on näytteillä Milanon keskustassa sijaitsevassa vaikuttavassa Santa Maria Delle Grazien kirkossa. Viimeinen ehtoollinen on eräs taidehistorian tunnetuimpia teoksia, minkä ansiosta kirkko onkin myös maailmanperintökohde. Viimeinen ehtoollinen on ehdoton nähtävyys kenelle tahansa taiteesta tai historiasta vähänkään kiinnostuneelle.

Tämä 1400-luvulla maalattu seinämaalaus miltei tuhoutui, kun Santa Maria Delle Grazieta pommitettiin toisen maailmansodan aikana. Onneksi arvokas taideteos oli suojattu hiekkasäkein, minkä ansiosta se säästyi tuholta. Nykyään sitä käy katsomassa vuosittain satojatuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta. Seinämaalaus on yllättävän kookas: 460 x 880 senttiä. Se sijaitsee kirkon kappelissa lasiliukuovien takana.

Jos haluat nähdä Viimeisen ehtoollisen, osta liput etukäteen joko matkanjärjestäjältä tai virallisesta verkkosivustosta. Kierroksia maalauksen katsomiseksi järjestetään pienissä ryhmissä, joten paikat myydään yleensä loppuun hyvissä ajoin ennakkoon. Saavu paikalle ajoissa, jotta et myöhästy kierrokseltasi, sillä aikatauluja noudatetaan tiukasti. Oppaat puhuvat italiaa, mutta tarjolla on kuulokkeita, joilla saat selostuksen useilla eri kielillä. Opas kertoo mielenkiintoisia lisätietoja maalauksen symboliikasta sekä siitä, miksi se on yksi Italian tärkeimmistä kulttuurikohteista.

Voit myös ihastella kirkon valtavia sisätiloja peittäviä yksityiskohtaisia koristeita ja taideteoksia. Kappelissa on esimerkiksi Gaudenzio Ferrarin freskoja – ja myös goottilaistyylinen keskilaiva on kauniisti koristeltu Istahda alas penkkiin ja hiljenny hetkeksi. Kirkon sisätiloissa pidetään sama lämpötila ympäri vuoden, minkä ansiosta se on erinomainen paikka viilentymiseen kesällä ja tuimalta viimalta suojautumiseen talvella.

Kirkko ja sen yhteydessä oleva luostari ovat myös erinomaisia esimerkkejä renessanssiarkkitehtuurista, josta Italia on tunnettu. Kirkko on avoinna maksutta joka päivä. Pääset paikan päälle raitiovaunulla, joka pysähtyy aivan pääovien edessä. Lähikaduilla on myös tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja.


Alueen Santa Maria delle Grazien kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 141 majoitusliikettä kohteen Santa Maria delle Grazien kirkko lähellä
Uptown Palace 126 €
Uptown Palace

Uptown Palace

Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Milanon yliopisto, Museo del Duomo (museo) ja Piazza del Duomo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Palazzo Reale ja Porta Ticinese ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Crocettan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Missorin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio 85 €
  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

  Via Degli Olivetani, 4, Milano, MI
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   San Giuseppen sairaala ja Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Santa Maria delle Grazien kirkko ja Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sant'Ambrogion metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agostinon metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Collection Milano President 188 €
   NH Collection Milano President

   NH Collection Milano President

   Largo Augusto, 10, Milano, MI
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    MUDEC – Museo delle Culture on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. San Babilan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Duomon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Milano Touring 128 €
    NH Milano Touring

    NH Milano Touring

    Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Indro Montanellin julkiset puutarhat, Buenos Aires -katu ja Via Monte Napoleonen muotialue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Orto Botanico di Brera ja Pinacoteca di Brera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turatin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Milano Repubblican asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Palazzo delle Stelline 93 €
     Hotel Palazzo delle Stelline

     Hotel Palazzo delle Stelline

     Corso Magenta 61, Milano, MI
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Santa Maria delle Grazien kirkko, Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ja Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Castello Sforzesco ja Parco Sempione ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cadornan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Conciliazionen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      UNAHOTELS Cusani Milano 147 €
      UNAHOTELS Cusani Milano

      UNAHOTELS Cusani Milano

      Via Cusani 13, Milano, MI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatro dal Verme ja Castello Sforzesco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ja Parco Sempione ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cairolin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cordusion metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Brunelleschi 158 €
       Hotel Brunelleschi

       Hotel Brunelleschi

       Via Flavio Baracchini 12, Milano, MI
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palazzo Reale, Museo del Duomo (museo) ja Piazza del Duomo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Vittorio Emanuele II ja Duomo di Milano ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Missorin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Duomon metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Antica Locanda Leonardo 81 €
        Antica Locanda Leonardo

        Antica Locanda Leonardo

        Corso Magenta 78, Milano
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo Cenacolo Vinciano ja Santa Maria delle Grazien kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo ja Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Conciliazionen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cadornan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.