Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Senaatintori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Senaatintori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Senaatintori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Senaatintori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Senaatintori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Senaatintori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Senaatintori lähellä kohdetta Senaatintori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Senaatintori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 828 hotellia lähellä kohdetta Senaatintori
71 €
Petro Palace Hotel

Petro Palace Hotel

14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
4,3
/ 5 (871 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Amiraliteetti ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

52 €
Sonata on Gorokhovaya

Sonata on Gorokhovaya

Gorokhovaya Street 3, Apartment 20, St. Petersburg
3,0
/ 5 (3 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Amiraliteetti ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

70 €
The Bridge

The Bridge

Admiralteyskaya emb, 12-14, lit A, 8-H, St. Petersburg
4,1
/ 5 (27 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Senaatintori, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kazanin katedraali ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

262 €
Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

1 Voznesensky Prospekt, St. Petersburg
4,8
/ 5 (45 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Aleksanterin puisto ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kazanin katedraali ja Palatsiaukio ovat myös 2 kilometrin päässä.

23 €
Deluxe Hotel

Deluxe Hotel

Galernaya Str 4, St. Petersburg
3,8
/ 5 (8 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Boris Jeltsinin presidentin kirjasto, Venäjän perustuslakituomioistuin ja Nyenschantz-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Maneesin keskusnäyttelyhalli ja Vaskiratsastaja ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

66 €
Domina St. Petersburg

Domina St. Petersburg

99 Moika River Emb., St. Petersburg
4,6
/ 5 (162 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sininen silta, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

14 €
Russian Soul Hostel

Russian Soul Hostel

12, Admiralteyskaya street, St. Petersburg
2.5 kautta 5.0

Senaatintori, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kazanin katedraali ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

Grand Mark Hotel

Grand Mark Hotel

Galernaya St., 12, St. Petersburg
4,1
/ 5 (23 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Senaatintori ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.