Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Serbialais-ortodoksinen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Serbialais-ortodoksinen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Serbialais-ortodoksinen katedraali lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 hotellia lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali
81 €
Courtyard by Marriott Sarajevo

Courtyard by Marriott Sarajevo

Skenderija 1, Sarajevo
4,2
/ 5 (26 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Ali Pashan moskeija, Ikuinen liekki ja Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

62 €
Hotel Divan

Hotel Divan

M.M.Baseskije br.54, Sarajevo
4,5
/ 5 (15 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko ja Latinalainen silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ikuinen liekki ja Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

84 €
Central Hotel Sarajevo

Central Hotel Sarajevo

8 Cumurija, Sarajevo
4,3
/ 5 (35 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Sarajevon synagoga, Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

79 €
Residence Inn by Marriott Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo

Skenderija 43, Sarajevo
4,7
/ 5 (47 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta huoneistosta. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

111 €
Hotel President Sarajevo

Hotel President Sarajevo

Bazardžani 1, Sarajevo
4,4
/ 5 (19 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Brusa Bezistan, Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Kansalliskirjasto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

91 €
Europe Hotel

Europe Hotel

Vladislava Skarica 5, Sarajevo
3,6
/ 5 (19 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Ferhadija-moskeija, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

65 €
Hotel Bosnia Sarajevo

Hotel Bosnia Sarajevo

Kulovica 9, Sarajevo
3,6
/ 5 (9 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Ikuinen liekki, Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

47 €
Villa Melody

Villa Melody

Safvet-bega Bašagica br.55, Sarajevo
3,0
/ 5 (2 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Svrzina kuća, Kansalliskirjasto ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.