Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Serbialais-ortodoksinen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Serbialais-ortodoksinen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Serbialais-ortodoksinen katedraali lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 147 hotellia lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali
52 €
Hotel Aziza

Hotel Aziza

Saburina 2, Sarajevo
4,2
/ 5 (6 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sebiljin suihkulähde ja Kansalliskirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Bosnian historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

47 €
Villa Melody

Villa Melody

Safvet-bega Bašagica br.55, Sarajevo
4,1
/ 5 (20 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Svrzina kuća, Kansalliskirjasto ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

72 €
Residence Inn by Marriott Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo

Skenderija 43, Sarajevo
4,6
/ 5 (147 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta huoneistosta. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

79 €
Central Hotel Sarajevo

Central Hotel Sarajevo

8 Cumurija, Sarajevo
4,2
/ 5 (113 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Sarajevon synagoga, Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

91 €
Europe Hotel

Europe Hotel

Vladislava Skarica 5, Sarajevo
3,9
/ 5 (90 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Ferhadija-moskeija, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

57 €
Hotel Bosnia Sarajevo

Hotel Bosnia Sarajevo

Kulovica 9, Sarajevo
3,9
/ 5 (40 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Ikuinen liekki, Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Festival

Hotel Festival

Skenderija 58, Sarajevo
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Latinalainen silta ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

63 €
Hotel Art

Hotel Art

Vladislava Skarica 3, Sarajevo
4,2
/ 5 (76 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Ferhadija-moskeija, Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Bosnian historiamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.