Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Serbialais-ortodoksinen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Serbialais-ortodoksinen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Serbialais-ortodoksinen katedraali lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 hotellia lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali
Hotel President Sarajevo
Hotel President Sarajevo

Hotel President Sarajevo

Bazardžani 1, Sarajevo
   
  4,5
  / 5 (90 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Brusa Bezistan, Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Kansalliskirjasto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Central Hotel Sarajevo
  Central Hotel Sarajevo

  Central Hotel Sarajevo

  8 Cumurija, Sarajevo
    
   4,2
   / 5 (117 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Sarajevon synagoga, Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Old Town
   Hotel Old Town

   Hotel Old Town

   Curciluk mali 11a, Sarajevo
     
    4,7
    / 5 (48 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Brusa Bezistan, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Kansalliskirjasto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Europe Hotel
    Europe Hotel

    Europe Hotel

    Vladislava Skarica 5, Sarajevo
      
     3,9
     / 5 (94 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Ferhadija-moskeija, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Urban Apartments Strossa
     Urban Apartments Strossa

     Urban Apartments Strossa

     1 Strossmayerova, Sarajevo
       
      3.0 kautta 5.0

      Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista.

      Residence Inn by Marriott Sarajevo
      Residence Inn by Marriott Sarajevo

      Residence Inn by Marriott Sarajevo

      Skenderija 43, Sarajevo
        
       4,6
       / 5 (163 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta huoneistohotellista. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Samm Šeher Hotel
       Samm Šeher Hotel

       Samm Šeher Hotel

       Safvet-Bega Bašagica 34, Sarajevo
         
        3,8
        / 5 (53 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko, Svrzina kuća ja Sarajevon kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Gazi-Husrev Beg Bezistan ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel City One Diamond
        Hotel City One Diamond

        Hotel City One Diamond

        Hadziristica 1, Sarajevo
          
         2,5
         / 5 (2 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Despića kuća, Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Serbialais-ortodoksinen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.