Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Serbialais-ortodoksinen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Serbialais-ortodoksinen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Serbialais-ortodoksinen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Serbialais-ortodoksinen katedraali lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Serbialais-ortodoksinen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 142 hotellia lähellä kohdetta Serbialais-ortodoksinen katedraali
75 €
Hotel President Sarajevo

Hotel President Sarajevo

Bazardžani 1, Sarajevo
4,5
/ 5 (85 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Brusa Bezistan, Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Kansalliskirjasto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

71 €
Residence Inn by Marriott Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo

Skenderija 43, Sarajevo
4,5
/ 5 (156 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta huoneistosta. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

68 €
Courtyard by Marriott Sarajevo

Courtyard by Marriott Sarajevo

Skenderija 1, Sarajevo
4,5
/ 5 (90 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Ali Pashan moskeija, Ikuinen liekki ja Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Serbialais-ortodoksinen katedraali ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

79 €
Central Hotel Sarajevo

Central Hotel Sarajevo

8 Cumurija, Sarajevo
4,2
/ 5 (115 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Sarajevon synagoga, Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen katedraali. Latinalainen silta ja Bosnian historiamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Motel Saraybosna

Motel Saraybosna

Skenderpasina 17, Sarajevo
4,0
/ 5 (5 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Latinalainen silta ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

32 €
Samm Šeher Hotel

Samm Šeher Hotel

Safvet-Bega Bašagica 34, Sarajevo
3,8
/ 5 (52 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sebiljin suihkulähde ja Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sarajevon kaupungintalo ja Svrzina kuća ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

39 €
Le Petit Prince

Le Petit Prince

Safvet-bega Basagica 55a, Sarajevo
4,5
/ 5 (2 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Svrzina kuća, Kansalliskirjasto ja Gazi Husrev-Beg -moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

38 €
Villa Bejturan

Villa Bejturan

Adžemovica 27, Sarajevo
4.5 kautta 5.0

Svrzina kuća, Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Bosnian historiamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Latinalainen silta ja Jeesuksen sydämen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.