Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Sheikh Zayedin suuri moskeija

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sheikh Zayedin suuri moskeija. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sheikh Zayedin suuri moskeija, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sheikh Zayedin suuri moskeija paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sheikh Zayedin suuri moskeija upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sheikh Zayedin suuri moskeija? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sheikh Zayedin suuri moskeija lähellä kohdetta Sheikh Zayedin suuri moskeija. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sheikh Zayedin suuri moskeija, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 137 hotellia lähellä kohdetta Sheikh Zayedin suuri moskeija
177 €
The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal

The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal

Al Maqta Area, Abu Dhabi
4,1
/ 5 (45 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sheikh Zayedin suuri moskeija on 2,3 kilometrin ja Sheikh Zayedin stadion on 4,4 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Abu Dhabin jäähalli sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

146 €
Fairmont Bab Al Bahr

Fairmont Bab Al Bahr

Between The Bridges, Khor Al Maqta, Abu Dhabi
4,6
/ 5 (125 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Al Maqtaa -linnoitus ja Souq Qaryat Al Beri ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Abu Dhabi Golf Club ja Sheikh Zayedin suuri moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

220 €
Shangri-la Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Shangri-la Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Between The Bridges, Abu Dhabi
4,7
/ 5 (168 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Souq Qaryat Al Beri ja Al Maqtaa -linnoitus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Abu Dhabi Golf Club ja Sheikh Zayedin suuri moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

77 €
Park Rotana

Park Rotana

Al Salam Street, TDIC, Khalifa Park, Abu Dhabi
4,6
/ 5 (93 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Khalifa Park on 1,2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Sheikh Zayedin stadion ja Abu Dhabin jäähalli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Sheikh Zayedin suuri moskeija ja Souq Qaryat Al Beri ovat myös 10 kilometrin päässä.

74 €
Park Arjaan by Rotana

Park Arjaan by Rotana

Al Salam Street, Next to Khalifa Park, Abu Dhabi
4,4
/ 5 (18 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Khalifa Park on 1,2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Miraj Museum ja Sheikh Zayedin stadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Abu Dhabin jäähalli ja Sheikh Zayedin suuri moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

69 €
Officers Club & Hotel

Officers Club & Hotel

Al Khaleej Al Arabi Road, Abu Dhabi
3,8
/ 5 (19 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sheikh Zayedin suuri moskeija ja Abu Dhabin jäähalli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Sheikh Zayedin stadion sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

80 €
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

Qaryat Al Beri Complex, Abu Dhabi
4,6
/ 5 (255 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Souq Qaryat Al Beri ja Al Maqtaa -linnoitus ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Abu Dhabi Golf Club ja Sheikh Zayedin suuri moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

77 €
Hilton Capital Grand Abu Dhabi

Hilton Capital Grand Abu Dhabi

Sheikh Rashid Bin Saeed Al Maktoum, Abu Dhabi
4,0
/ 5 (59 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Miraj Museum ja Sheikh Zayedin stadion ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Sheikh Zayedin suuri moskeija ja Abu Dhabin kansallinen messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.