Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Skinnarvikin puisto

Tältä kauniilta, Tukholman keskustan korkeimmalla kohdalla sijaitsevalta puistolta avautuu mahtava maisema Ruotsin pääkaupungin ylle.

Skinnarviksparkenin hurmaavassa puistossa sijaitsee Skinnarviksbergenin pieni vuori, jonka laelta avautuu upeat näkymät Tukholmaan. Ota eväät matkaan ja nautiskele maisemista piknikin lomassa. Varaa aikaa kuitenkin myös puistokävelylle eväiden syömisen jälkeen. Et halua unohtaa kameraasi, sillä puiston laelta saa otettua henkeäsalpaavia panoraamakuvia kaupungin siluetista.

Puisto on saanut nimensä sen alueella aikanaan sijainneista nahkureista eli skinnareista. Sijainti oli nahkureille täydellinen, sillä puisto sijaitsee tarpeeksi kaukana keskustasta, jotta prosessin hajut eivät päässeet haittamaan muuta väestöä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä nahan parkitsemisprosessiin tarvittavia vesivarantoja. Skinnarsvik muutettiin kaupunkipuistoksi 1930-luvulla. Puiston laitamilla sijaitsevat edelleen nahkureiden vanhat asuintalot. Monet taloista ovat säilyneet tähän päivään saakka.

Skinnarvikin puisto on tärkeä osa Tukholman luonnonmaisemaa. Kapua puiston pienen vuoren, Skinnarviksbergetin, laelle ja saat nähdä, miltä Tukholma näyttää 53 metrin korkeudesta. Maiseman etualalla avautuu Riddarfjärdenin lahti, jonka takaa pilkahtelevat Tukholman pastellinsävyiset rakennukset. Voit yrittää bongata maisemasta kaupungin tunnettuja maamerkkejä, kuten Tukholman kaupungintalon tai Högalidin kirkon.

Kesäisin voit nauttia kevyestä lounaasta puiston hurmaavassa ulkoilmakahvilassa. Lapset saavat leikkiä puiston sisäänkäynnin lähistöllä sijaitsevalla pienellä leikkikentällä, jossa on liukumäki ja hiekkalaatikko. Käy katsomassa Arne Jonesin veistämää modernia Progression-veistosta. Tämä hienovarainen, ruostumasta teräksestä tehty veistos kimaltelee auringonvalossa ja näyttää leijuvan ilmassa.

Pakene kaupungin vilinää ja lähde kävelylle tähän rauhalliseen puistoon aurinkoisena päivänä, tai tule nauttimaan puiston ihastuttavasta ilmapiiristä lounaan ja hyvän kirjan parissa. Puiston kauniit maisemat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Talvella saat nähdä, kuinka puisto hautautuu pehmeään lumipeitteeseen. Syksyllä taas pääset ihastelemaan lehtien väriloistoa.

Skinnarvikin puisto sijaitsee Södermalmin trendikkäässä kaupunginosassa. Pääset puistoon metrolla Tukholman keskustasta. Jää pois joko Skinnarsviksbergetin tai Skinnarviksparkenin asemalla.

Älä jää paitsi Tukholman vaikuttavimmista näkymistä, jotka näet vain tämän puiston kauniilta vuorelta.


Alueen Skinnarvikin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 463 majoitusliikettä kohteen Skinnarvikin puisto lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Tukholma
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Downtown Camper by Scandic 125 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 105 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 161 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel C Stockholm 81 €
      Hotel C Stockholm

      Hotel C Stockholm

      Vasaplan 4, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 59 €
       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Kungsbron 1, Tukholma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Rival 107 €
        Hotel Rival

        Hotel Rival

        Mariatorget 3, Box 175 25, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mariatorget, Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Mariatorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.