Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Skinnarvikin puisto

Tältä kauniilta, Tukholman keskustan korkeimmalla kohdalla sijaitsevalta puistolta avautuu mahtava maisema Ruotsin pääkaupungin ylle.

Skinnarviksparkenin hurmaavassa puistossa sijaitsee Skinnarviksbergenin pieni vuori, jonka laelta avautuu upeat näkymät Tukholmaan. Ota eväät matkaan ja nautiskele maisemista piknikin lomassa. Varaa aikaa kuitenkin myös puistokävelylle eväiden syömisen jälkeen. Et halua unohtaa kameraasi, sillä puiston laelta saa otettua henkeäsalpaavia panoraamakuvia kaupungin siluetista.

Puisto on saanut nimensä sen alueella aikanaan sijainneista nahkureista eli skinnareista. Sijainti oli nahkureille täydellinen, sillä puisto sijaitsee tarpeeksi kaukana keskustasta, jotta prosessin hajut eivät päässeet haittamaan muuta väestöä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä nahan parkitsemisprosessiin tarvittavia vesivarantoja. Skinnarsvik muutettiin kaupunkipuistoksi 1930-luvulla. Puiston laitamilla sijaitsevat edelleen nahkureiden vanhat asuintalot. Monet taloista ovat säilyneet tähän päivään saakka.

Skinnarvikin puisto on tärkeä osa Tukholman luonnonmaisemaa. Kapua puiston pienen vuoren, Skinnarviksbergetin, laelle ja saat nähdä, miltä Tukholma näyttää 53 metrin korkeudesta. Maiseman etualalla avautuu Riddarfjärdenin lahti, jonka takaa pilkahtelevat Tukholman pastellinsävyiset rakennukset. Voit yrittää bongata maisemasta kaupungin tunnettuja maamerkkejä, kuten Tukholman kaupungintalon tai Högalidin kirkon.

Kesäisin voit nauttia kevyestä lounaasta puiston hurmaavassa ulkoilmakahvilassa. Lapset saavat leikkiä puiston sisäänkäynnin lähistöllä sijaitsevalla pienellä leikkikentällä, jossa on liukumäki ja hiekkalaatikko. Käy katsomassa Arne Jonesin veistämää modernia Progression-veistosta. Tämä hienovarainen, ruostumasta teräksestä tehty veistos kimaltelee auringonvalossa ja näyttää leijuvan ilmassa.

Pakene kaupungin vilinää ja lähde kävelylle tähän rauhalliseen puistoon aurinkoisena päivänä, tai tule nauttimaan puiston ihastuttavasta ilmapiiristä lounaan ja hyvän kirjan parissa. Puiston kauniit maisemat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Talvella saat nähdä, kuinka puisto hautautuu pehmeään lumipeitteeseen. Syksyllä taas pääset ihastelemaan lehtien väriloistoa.

Skinnarvikin puisto sijaitsee Södermalmin trendikkäässä kaupunginosassa. Pääset puistoon metrolla Tukholman keskustasta. Jää pois joko Skinnarsviksbergetin tai Skinnarviksparkenin asemalla.

Älä jää paitsi Tukholman vaikuttavimmista näkymistä, jotka näet vain tämän puiston kauniilta vuorelta.


Alueen Skinnarvikin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 437 majoitusliikettä kohteen Skinnarvikin puisto lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casino Cosmopol Stockholm ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 118 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 133 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

    Kungsbron 1, Tukholma
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Downtown Camper by Scandic
     Downtown Camper by Scandic

     Downtown Camper by Scandic

     Brunkebergstorg 9, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Continental
      Scandic Continental

      Scandic Continental

      Vasagatan 22, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel Stockholm 109 €
       Clarion Hotel Stockholm

       Clarion Hotel Stockholm

       Ringvaegen 98, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vitabergsparkenin puisto, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Globen sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        At Six
        At Six

        At Six

        Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.