Luokitus perustuu 368 tarkistettuun arvosteluun

3,7 / 5
72 % asiakkaista suosittelee
3,8 Huoneen siisteys
3,9 Palvelu ja henkilökunta
3,3 Huoneen mukavuus
3,4 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
3/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 23.3.2019 Ebookersn sivustolla
Henkilökunta 😊 + Hotellin kunto 😐- Sijainti 🙂+ Nukkuminen 😐- Maisemat 😊+
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
30.3.2019, Giuseppe, Hotellin johto
Thank you for your review
3/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Hotelli kauniissa satamassa.

Lisätty 21.10.2018 Hotelsn sivustolla
Olimme varanneet huoneen merinäköalalla, alemmissa kerroksissa vastaavanlaisissa huoneissa ranskalainen parveke, meillä pieni ikkuna. Aamiainen keskinkertainen. Meren läheisyys uskomattoman hieno ja henkilökunta palvelualtista ja ystävällistä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
26.10.2018, Giuseppe E., Hotellin johto
Hyvä vieras, kiitoksia arvostelustasi. Valitettavasti hän on varannut merinäkymän huoneen, jossa on ikkuna (sisäänkirjautunut sisäänkirjautunut huone), koska parvekkeellisia huoneita ei myydä portaaleilla (lukuun ottamatta kolminkertaista ja nelinkertaista merinäköalaa). Kahden hengen huoneet, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla ne ovat vain varattavissa suoraan rakennetta, koska ne ovat ylivoimainen luokka...
4/5
Niko

Positive surprise

Lisätty 28.7.2017 Hotelsn sivustolla
Il Faro left a positive mark on me. How hotel is described is what the reality is also, no cheating with fancy pictures etc. Staff is friendly and efficient. I'd say only minus side was the waiters at the restaurant right outside the entrance. Everytime you walked in or out to the hotel they tried to pull you in to the restaurant. But then again, it's Sorrento style but still I'dont like to experience that everytime entering my hotel. Wifi in the hotel works very well and rooms are clean and a combinations of modern elements and old fashion. Well worth its three stars.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
10.8.2017
Good Evening , Thanks so much to write your comment here. We re so happy that your stay was positive for you, and you stay was great. Thanks Hoping to see you again
4/5
Antti

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 7.8.2015 Hotelsn sivustolla
3/5
Vahvistettu matkustaja

Loistava sijainti, jos on aikainen lähtö Marina Pi

Lisätty 15.9.2014 Hotelsn sivustolla
Sijainti hyvä. Aivan Marina Piccolassa. Autotalli lähellä. Itse hotelli vaatimaton, pienet huoneet.Vähän jo nuutuneen oloinen hoelli. Aamiainen kuitenkin tasoonsa nähden ihan hyvä.
3/5
Pariskunta

Lisätty 8.10.2012 Hotelsn sivustolla
Ylihintainen, ylimielinen henkilöstö. Never again !
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 23.7.2019
Clean room, friendly staff and a great position for ferries to Capri etc. Great view from our room and the sun terrace, the extra for a sea view was well worth it. All in all we had a great stay. Thank you.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 21.7.2019
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
22.7.2019, Giuseppe, Hotellin johto
Thank you for your review
4/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Apricena

Lisätty 15.7.2019
position very good near Sorrento Port , a good breakfast and an excellent restaurant in the hotel
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
15.7.2019, Giuseppe, Hotellin johto
Thank you for your review
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 15.7.2019
Great location right on the Marina and close to town via the steps. If you’re not feeling fit then there’s a lift on the beach for 1 Euro. Breakfast was ok, something for every taste but mainly cakes. Room was large and had 4 beds for 2 of us. In need of a refurb and bathroom was pretty mouldy but for the time we spent in there it was fine
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
15.7.2019, Giuseppe, Hotellin johto
Thank you for your review