Luokitus perustuu 677 tarkistettuun arvosteluun

4,4 / 5
88 % asiakkaista suosittelee
4,6 Huoneen siisteys
4,4 Palvelu ja henkilökunta
4,3 Huoneen mukavuus
4,4 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Lahti

Upea hotelli lähellä merta

Lisätty 18.3.2018 Ebookersn sivustolla
Hotellin puutarha mykisti...Bella, Bella . Hotellin sijainti upee. Huoneessa merinäköala ja joka aamu Vesuvius silmissä ja meri. Aamupala loistava ja kuohujuomalasillinen. Ihanaa aikaa Sorrennossa!
4/5
Jorma

Tyylikäs

Lisätty 18.3.2017 Hotelsn sivustolla
Viihtyisä lomamatka.
5/5
Jari

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 4.6.2016 Hotelsn sivustolla
5/5
Sopii parhaiten
– Perheloma
Hääpäivamatkaajat

Hieno ja tyylikäs lomahotelli

Lisätty 12.4.2016 Ebookersn sivustolla
Olimme viikon perhelomalla hotellissa, joka ei jättänyt toiveille tilaa. Aamiaisbuffe oli monipuolisen hyvä, joka piti nälän poissa pitkään. Naisväki arvosti erityisesti erikoiskahvipalvelua: latte ja cappucinno olivat maailman parhaat kuulemma. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja palveluhenkistä, esim hankkivat minulle tennis-couchin läheiselle kentälle. Itse rakennus oli arkkitehtorisesti tyylikäs ja ilmeisesti myös suojeltu. Tämä näkyi lievänä kylpyhuoneiden vanhanaikaisuutena ja siellä täällä näkyvine kulumisjälkinä. Ulkoterasssi ja uima-altaat avautuivat etelä-länsisuuntaan, joten toimivat eriomaisina aperitiivien nautintapaikkoina. Kaiken puolin suositeltava hotelli, josta on hyvät yhteydet ympäröiviin saariin ja kaupunkeihin esim Napoliin.
4/5
Sopii parhaiten
– Pariskunnat
Mika V.

Mukava lomaviikko

Lisätty 9.11.2015 Ebookersn sivustolla
Hotelli oli hienolla paikalla melkein meren päällä. Hotellialue oli kuin kasvitieteellinen puutarha, satoine suurine kasveineen. Hotellin Shuttle bussille oli käyttöä melkein päivittäin, keskustaan oli kuitenkin reilun kilometrin matka.
4/5
Sopii parhaiten
– Pariskunnat
Dobby

Korkeatasoinen hotelli

Lisätty 8.9.2014 Ebookersn sivustolla
Hieno näköala jyrkänteen reunalta ravintolasta ja merenpuoleisista huoneista. Kuljetus Sorrenton keskustaan toimii kello 9-19, iltapäivällä on tauko. Hieno puutarha.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 6.8.2013 Hotelsn sivustolla
Korkeatasoinen hotelli Sorrentossa.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 24.6.2013 Hotelsn sivustolla
Hotelli oli todella upea ja puitteet erinomaiset. Hotelli oli yhdistelmä 60-lukua ja nykyaikaa. Näkymät mahtavat. Hotellin Shuttle-bus heikko, koska oli koko ajan täynnä. Meni aika monta kertaa kävelyksi Sorrenton keskustaan(20 min)
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 12.9.2019
It was a bit quiet and would have liked some evening entertainment
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
12.9.2019, andrew, Hotellin johto
Dear Valued Guest, Good morning to you & greetings from sunny Sorrento! Thank you for posting a nice review following your recent stay with us. We always appreciate guest suggestions, however we already provide music entertainment at the terrace of the hotel from 7.30 pm. Hope to see you soon again in our sunny property during your next visit to Sorrento. Kind regards, Andrea Modesti General Manager Hotel Parco dei Principi
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Lisboa portugal

Lisätty 8.9.2019
Suplements for the beach and pool after checkout is to expensive, 50eur per person...
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.9.2019, andrew, Hotellin johto
Dear Valued Guest, Good afternoon from sunny Sorrento! Thank you for posting a nice review following your recent stay with us. We are happy to acknowledge your constructive comments about some standards of the hotel.We were delighted to have you with us and hope to welcome you back again at our sunny resort. Andrea Modesti General Manager Hotel Parco dei Principi