Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Suklaamuseo

Sukella suklaan herkulliseen historiaan ja maistele eri suklaamakuja samalla, kun opit lisää suklaan valmistuksesta eri puolilla maailmaa.

Kölnin suklaamuseo (Schokoladenmuseum) esittelee tämän ehkäpä maailman suosituimman herkun historiaa laajasti sen eteläamerikkalaisista juurista aina sveitsiläisen suklaanvalmistajan Lindt & Sprünglin moderneihin tuotantomenetelmiin. Näe, mitä kaikkea tuotantoprosessiin mahtuu ennen kuin kaakaopuun hedelmästä saadaan aikaiseksi suklaapatukka. Museo sijaitsee Kölnin vanhankaupungin alueella Rheinauhafenissa, ja sen mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekee siitä yhden uudistetun satama-alueen tunnetuimmista maamerkeistä.

Suklaamuseon 4 000 neliömetrin näyttelytilaan mahtuu yhdeksän erillistä aluetta. Heti saapuessasi saat maisteltavaksesi pienen suklaapatukan, joka on tuotettu museossa toimivalla tuotantolinjalla. Museon omat koneet esittelevät suklaan koko tuotantoprosessin alusta loppuun. Tutustu suklaan tarinan alkuaikoihin, jolloin olmeekit, atsteekit ja mayat tuottivat kaakaopavuista ”jumalten juomaa”. Seuraa suklaan valmistuksen kehittymistä barokista teollistumisen aikoihin, ja tutustu nykyaikaisiin suklaan hienoakin hienompiin jalostusmenetelmiin.

Suklaaelokuvateatterissa näet suklaatuotteiden mainoksia vuodesta 1926 aina nykypäivään saakka. Museossa on esillä myös 1600- ja 1700-luvulta peräisin olevia posliiniastioita sekä esikolumbiaanisia mesoamerikkalaisia kulhoja, joista suklaajuomaa aikanaan juotiin. Tutustu erilaisiin muotteihin ja koneisiin, joiden avulla suklaata on valmistettu kautta historian.

Kuljeskele museon trooppisessa kasvihuoneessa, jossa on kokoelma kukoistavia kaakaopuita. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on myös kultainen, lähes kolme metriä korkea suklaalähde. Kun suklaanhimo iskee, museon henkilökunta kastaa mielellään vohvelin nestemäiseen suklaaseen, jotta pääset maistelemaan sitä. Herkullisia matkamuistoja taas löytyy museon kaupasta. Chocolat Grand Café -kahvilassa pääset maistelemaan erilaisia kaakaoita ja jälkiruokia.

Suklaamuseo sijaitsee Kölnin historiallisella Rheinauhafenin alueella (satama-alueella). Lähimmäksi museota pääset bussin kyydissä, kun taas lähimmältä metroasemalta on museoon noin 10 minuutin kävelymatka. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin jouluaattoa ja joulupäivää lukuun ottamatta. Opastettuja kierroksia on saatavilla ryhmille. Suklaanäytteet sisältyvät sisäänpääsyn hintaan. Lisämaksusta voit valmistaa myös oman suklaasi itse valitsemistasi raaka-aineista.


Alueen Suklaamuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 740 majoitusliikettä kohteen Suklaamuseo lähellä
Maritim Hotel Köln 79 €
Maritim Hotel Köln

Maritim Hotel Köln

Heumarkt 20, Köln, NW
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Haymarket, Wallraf-Richartz-Museum ja Alter Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupungintalo ja Pyhän Martin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Deutzer Freiheitin U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cologne Marriott Hotel 77 €
  Cologne Marriott Hotel

  Cologne Marriott Hotel

  Johannisstr. 76-80, Köln, NW
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Musical Dome (teatteri), Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kölnin katedraali ja Ludwig-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ebertplatzin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Cologne 84 €
   Hilton Cologne

   Hilton Cologne

   Marzellenstr. 13-17, Köln, NW
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hohe Straße ja Kölnin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Dorint Hotel am Heumarkt Köln 109 €
    Dorint Hotel am Heumarkt Köln

    Dorint Hotel am Heumarkt Köln

    Pipinstrasse 1, Köln, NW
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hohe Straße, Wallraf-Richartz-Museum ja Haymarket sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Alter Markt ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Neumarktin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Lyskirchen 59 €
     Hotel Lyskirchen

     Hotel Lyskirchen

     Filzengraben 26-32, Köln, NW
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Roomalais-saksalainen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Severinstraßen U-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Köln City 76 €
      Novotel Köln City

      Novotel Köln City

      Bayenstr. 51, Köln, NW
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rheinaun satama ja Suklaamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wallraf-Richartz-Museum ja Alter Markt ovat myös 2 kilometrin päässä. Severinstraßen U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ubierringin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Maternushaus 58 €
       Maternushaus

       Maternushaus

       Kardinal-Frings-Str. 1-3, Köln, NRW
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        MediaPark ja Kölnin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Köln Hansaringin juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        art'otel cologne, by Park Plaza 76 €
        art'otel cologne, by Park Plaza

        art'otel cologne, by Park Plaza

        Holzmarkt 4, Köln, NW
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan urheilu- ja olympialaismuseo ja Suklaamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Wallraf-Richartz-Museum ja Alter Markt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Severinstraßen U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heumarktin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.