Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Suklaamuseo

Sukella suklaan herkulliseen historiaan ja maistele eri suklaamakuja samalla, kun opit lisää suklaan valmistuksesta eri puolilla maailmaa.

Kölnin suklaamuseo (Schokoladenmuseum) esittelee tämän ehkäpä maailman suosituimman herkun historiaa laajasti sen eteläamerikkalaisista juurista aina sveitsiläisen suklaanvalmistajan Lindt & Sprünglin moderneihin tuotantomenetelmiin. Näe, mitä kaikkea tuotantoprosessiin mahtuu ennen kuin kaakaopuun hedelmästä saadaan aikaiseksi suklaapatukka. Museo sijaitsee Kölnin vanhankaupungin alueella Rheinauhafenissa, ja sen mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekee siitä yhden uudistetun satama-alueen tunnetuimmista maamerkeistä.

Suklaamuseon 4 000 neliömetrin näyttelytilaan mahtuu yhdeksän erillistä aluetta. Heti saapuessasi saat maisteltavaksesi pienen suklaapatukan, joka on tuotettu museossa toimivalla tuotantolinjalla. Museon omat koneet esittelevät suklaan koko tuotantoprosessin alusta loppuun. Tutustu suklaan tarinan alkuaikoihin, jolloin olmeekit, atsteekit ja mayat tuottivat kaakaopavuista ”jumalten juomaa”. Seuraa suklaan valmistuksen kehittymistä barokista teollistumisen aikoihin, ja tutustu nykyaikaisiin suklaan hienoakin hienompiin jalostusmenetelmiin.

Suklaaelokuvateatterissa näet suklaatuotteiden mainoksia vuodesta 1926 aina nykypäivään saakka. Museossa on esillä myös 1600- ja 1700-luvulta peräisin olevia posliiniastioita sekä esikolumbiaanisia mesoamerikkalaisia kulhoja, joista suklaajuomaa aikanaan juotiin. Tutustu erilaisiin muotteihin ja koneisiin, joiden avulla suklaata on valmistettu kautta historian.

Kuljeskele museon trooppisessa kasvihuoneessa, jossa on kokoelma kukoistavia kaakaopuita. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on myös kultainen, lähes kolme metriä korkea suklaalähde. Kun suklaanhimo iskee, museon henkilökunta kastaa mielellään vohvelin nestemäiseen suklaaseen, jotta pääset maistelemaan sitä. Herkullisia matkamuistoja taas löytyy museon kaupasta. Chocolat Grand Café -kahvilassa pääset maistelemaan erilaisia kaakaoita ja jälkiruokia.

Suklaamuseo sijaitsee Kölnin historiallisella Rheinauhafenin alueella (satama-alueella). Lähimmäksi museota pääset bussin kyydissä, kun taas lähimmältä metroasemalta on museoon noin 10 minuutin kävelymatka. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin jouluaattoa ja joulupäivää lukuun ottamatta. Opastettuja kierroksia on saatavilla ryhmille. Suklaanäytteet sisältyvät sisäänpääsyn hintaan. Lisämaksusta voit valmistaa myös oman suklaasi itse valitsemistasi raaka-aineista.


Alueen Suklaamuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 799 majoitusliikettä kohteen Suklaamuseo lähellä
Dorint An der Messe Köln 119 €
Dorint An der Messe Köln

Dorint An der Messe Köln

Deutz-Muelheimer-Str. 22 - 24, Köln, NW
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  LANXESS Arena (monitoimiareena) ja Kölnin messualue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Claudius Therme (kylpylä) ja Musical Dome (teatteri) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kölnmessen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deutz Kölnarenan U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Maritim Hotel Köln 79 €
  Maritim Hotel Köln

  Maritim Hotel Köln

  Heumarkt 20, Köln, NW
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Haymarket, Wallraf-Richartz-Museum ja Alter Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupungintalo ja Pyhän Martin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Deutzer Freiheitin U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cologne Marriott Hotel 89 €
   Cologne Marriott Hotel

   Cologne Marriott Hotel

   Johannisstr. 76-80, Köln, NW
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Musical Dome (teatteri), Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kölnin katedraali ja Ludwig-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ebertplatzin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Dorint Hotel am Heumarkt Köln 119 €
    Dorint Hotel am Heumarkt Köln

    Dorint Hotel am Heumarkt Köln

    Pipinstrasse 1, Köln, NW
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Pyhän Martin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Neumarktin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Express Cologne - City Centre 79 €
     Holiday Inn Express Cologne - City Centre

     Holiday Inn Express Cologne - City Centre

     Perlengraben 2, Köln
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Rheinaun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kölnin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Postsstraßen U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Severinstraßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Lyskirchen 76 €
      Hotel Lyskirchen

      Hotel Lyskirchen

      Filzengraben 26-32, Köln, NW
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Roomalais-saksalainen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Severinstraßen U-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hyatt Regency Cologne 139 €
       Hyatt Regency Cologne

       Hyatt Regency Cologne

       Kennedy-Ufer 2a, Köln, NW
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kölnin messualue ja Musical Dome (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja LANXESS Arena (monitoimiareena) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Deutzer Freiheitin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Deutz Kölnarenan U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        CityMax am Dom 68 €
        CityMax am Dom

        CityMax am Dom

        Ursulastraße 4 - 8, Köln, NRW
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hohe Straße, Kölnin katedraali ja Musical Dome (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kölnin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.