Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Suuri Buddha-patsas

Korkealla omalla pienellä saarellaan istuva suuri kultainen Buddha-patsas katselee Koh Samuin saaren yli ja on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä.

Suuri Buddha-patsas valmistui vasta 1972, mutta siitä on nopeasti tullut yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä. Wat Phra Yai, joksi paikalliset patsasta kutsuvat, on tärkeä buddhalainen rukouspaikka saarella. Vaikka se on uskonnollisessa käytössä, matkailijat ovat aina tervetulleita.

Erityinen aika käydä suurella Buddha-patsaalla on aamu, kun aurinko nousee ja paikalliset ovat saapuneet lahjoittamaan päivittäisiä uhrilahjojaan. Ylitä lyhyt tie patsaalle ja katsele värikkäitä kukkia ja hedelmiä, joita ihmiset ovat jättäneet. Aamulla patsaalla on myös paikallisia munkkeja, joiden laulu ja rukoukset ovat unohtumaton kokemus.

Päiväksi patsaan luo pystytetään myyntikojuja, joissa myydään pientä purtavaa ja matkamuistoja. Varaudu siihen, että patsaalla on etenkin pyhinä runsaasti ihmisiä. Ihaile patsasta alhaalta, ennen kuin nouset portaat tämän 12 metriä korkean patsaan juurelle.

Illalla suuri Buddha-patsas valaistaan alhaalta päin, joten se hehkuu kauniissa kultaisessa valossa. Kultainen patsas kimaltelee kirkkaasti, ja se näkyy kilometrien päähän. Käymällä patsaalla illalla voit välttää suurimmat väkijoukot.

Läpi vuoden suuren Buddha-patsaan luona vietetään buddhalaisia festivaaleja, jolloin paikalle saapuu satoja ihmisiä eri puolilta saarta.

Suuri Buddha-patsas sijaitsee Koh Samuin pohjoisosassa aivan Bangrakin rannan itäpuolella ja vain noin kolmen kilometrin päässä lentokentästä pohjoiseen. Patsas on uskonnollinen muistomerkki, ja sen vuoksi myös vierailijoiden on pukeuduttava olkapäät ja sääret peittäviin asusteisiin patsaalla vieraillessaan.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 010 majoitusliikettä kohteen Suuri buddha-patsas lähellä
Amari Koh Samui
Amari Koh Samui

Amari Koh Samui

14/3 Chaweng Beach, Ko Samui, Surat Thani
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Chawengin ranta ja Chawengin järvi ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Phetch Bunchan thainyrkkeilystadion ja Chaweng Noin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Deva Beach Resort & Spa 52 €
  Deva Beach Resort & Spa

  Deva Beach Resort & Spa

  69/34 Moo 5, Bophut Choengmon Beach, Ko Samui, Surat Thani
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bangrakin ranta ja Bangrakin laituri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Bo Phut Beach (ranta) ja Chawengin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Tamarina Bed & Beyond 78 €
   Tamarina Bed & Beyond

   Tamarina Bed & Beyond

   14/22 Moo 5, Boput, Ko Samui, Surat Thani
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Wat Phra Yai (temppeli), Bangrakin laituri ja Suuri buddha-patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Wat Plai Laem (temppeli) ja Mini Golf International (minigolf) ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Tango Luxe Beach Villa Samui 146 €
    Tango Luxe Beach Villa Samui

    Tango Luxe Beach Villa Samui

    79/100 Moo 5 T. Bopud A., Ko Samui, Surat Thani
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wat Plai Laem (temppeli), Bangrakin ranta ja Suuri buddha-patsas sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan huvilasta. Bo Phut Beach (ranta) ja Chawengin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Melati Beach Resort & Spa 166 €
     Melati Beach Resort & Spa

     Melati Beach Resort & Spa

     9/99 Moo 5, Bophut, Thongson Bay, Ko Samui, Surat Thani
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wat Plai Laem (temppeli) ja Choeng Monin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakeskuksesta. Bangrakin ranta ja Suuri buddha-patsas ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Sasitara Thai villas 61 €
      Sasitara Thai villas

      Sasitara Thai villas

      79/60 Moo 5, Thongsai Road, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Wat Plai Laem (temppeli), Bangrakin ranta ja Suuri buddha-patsas sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bo Phut Beach (ranta) ja Chawengin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Villa Melitta
       Villa Melitta

       Villa Melitta

       14/19 Moo 5 Bophut, Ko Samui, Surat Thani
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bangrakin ranta ja Suuri buddha-patsas ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta huvilasta. Bo Phut Beach (ranta) ja Chawengin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Sam-kah Beach House Villa 7
        Sam-kah Beach House Villa 7

        Sam-kah Beach House Villa 7

        68/17 Moo 5 Bophut, Beach House Villa Seven, Ko Samui, Surat Thani (province)
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wat Plai Laem (temppeli) ja Bangrakin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Suuri buddha-patsas ja Choeng Monin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.