Travel Agent Affiliate -ohjelman tuki

Haluatko tietää, miten voit varata pakettihinnan, luoda matkustusasiakirjoja tai peruuttaa varauksen? Tutustu koulutusmateriaaleihin Expedia TAAP Academyssä (vain englanniksi).

 • Tutustu Expedia TAAP -ohjelman mahtaviin toimintoihin oppaiden ja lyhyiden videoiden avulla.
 • Löydä vastaukset kysymyksiisi nopeasti laajasta valikoimasta usein kysyttyjä kysymyksiä.
 • Pysy ajan tasalla Expedia TAAP -uutisista.Seuraavista osioista saat lisätietoja Travel Agent Affiliate -sivustosta.

Tarvitsetko lisäapua? Lue meidän Usein kysytyt kysymykset -osiomme.

Voit myös olla meihin yhteydessä:
Puhelimitse : (09) 725 19903
Sähköpostitse : salesHel@aviareps.com


Rekisteröinti – uusi käyttäjä

Tervetuloa Expedia Travel Agent Affiliate (TAAP) -ohjelman sivuille. Alta saat lisätietoja siitä mitä tietoja sinun täytyy antaa rekisteröityessäsi TAAP-ohjelmaan ja miten pääset alkuun. TAAP-sivuston avulla voit muun muassa seurata varauksia, hallita toimistosi tietoja, luoda raportteja ja tarkastella provisio-otteita.

Voit rekisteröityä TAAP-ohjelmaan uutena toimistona napsauttamalla Rekisteröidy-painiketta TAAP-ohjelman verkkosivuilla.

Expedia-tili

Voidaksesi rekisteröityä TAAP-ohjelmaan ja varata asiakkaittesi matkoja helposti Expedian sivustoilla, sinun tulee ensin joko kirjautua sisään olemassa olevalle tilille tai luoda uusi Expedia-tili TAAP-ohjelmaa varten. Tämä tulee olemaan varauksiin ja TAAP-verkkosivuston käyttöön käyttämäsi Expedia TAAP -tili. Suosittelemme, että luot Expedia TAAP -tilin matkatoimistosi sähköpostiosoitetta käyttäen, jotta varmistat että kaikki varauksiin liittyvät tiedot lähetetään toimistosi sähköpostiosoitteeseen.

Kun sinulla on Expedian tili, voit antaa TAAP-rekisteröitymiseen liittyvät tiedot alle.

TAAP-rekisteröinti

TAAP-ohjelman rekisteröintiosiossa sinun tulee antaa toimistosi perustiedot, kuten toimistosi nimi, osoite ja puhelinnumero. Voit myös lisätä valinnaisia ​​tietoja, kuten faksinumeron, verkkosivuston, IATA-numeron, ryhmän nimet, paikallistoimiston numeron ja yrityksen y-tunnuksen.

Sinulta pyydetään myös myynninedistämiseen liittyviä tietoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, mistä kuulit ohjelmastamme.

Lopuksi sinun tulee hyväksyä TAAP-ohjelman Ehdot, jotta voit rekisteröityä.

Rekisteröintivahvistus

Saat meiltä 48 tunnin kuluessa sähköpostitse seurantakoodin sekä ohjeet siitä, miten voit aloittaa varauksien tekemisen Expedian sivustolla ja provisioiden ansaitsemisen helposti.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään TAAP-sivustolle Expedia TAAP -tilisi avulla.

Aloita varausten tekeminen

Valitse yksi varauspaneelissa olevista ostoskuvakkeista ja aloita provisioiden ansaitseminen.

Matkatoimistovirkailijoiden lisääminen matkatoimistoosi

Matkatoimistovirkailijat, jotka haluavat liittyä TAAP-ohjelmassa mukana olevaan matkatoimistoon, voivat liittyä ainoastaan matkatoimiston johtajalta saadun erikoiskutsun kautta. Matkatoimiston johtaja voi luoda kutsun TAAP-portaalin Hallinnoi matkatoimistovirkailijoita -sivulla. Kun virkailija saa kutsun ja napsauttaa viestissä olevaa linkkiä, häntä pyydetään luomaan Expedia-tili, minkä jälkeen hän voi alkaa varaamaan matkoja välittömästi.

Rekisteröinti ja usein kysytyt kysymykset

Mitä voin tehdä, jos unohdin Expedia-tilini käyttäjänimen ja salasanan?

Kun tarvitset käyttäjätunnusmuistutuksen tai haluat nollata salasanasi, valitse Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? ja toimi ohjeiden mukaan.

Täytyykö minun olla kirjautuneena Expedia TAAP -tililleni voidakseni tehdä varauksia ja ansaita provisioita?

Kyllä, sinun täytyy käyttää Expedia TAAP -tiliäsi voidaksesi ansaita provisioita. Näin voimme liittää tekemäsi varaukset Expedia TAAP -tiliisi. Järjestelmä ei enää tue Expedian sivuilla vierailijana tehtyjä varauksia.

Ovatko matkatoimistovirkailijat oikeutettuja Expedia Rewards-ohjelman Elite-statukseen?

Expedian Travel Agent Affiliate -ohjelman jäsenet eivät ole oikeutettuja Expedia Rewards-ohjelman Elite-statukseen.

Lisätietoja – Expedia

Expedia tarjoaa matkailijoille kaiken matkan suunnitteluun ja ostamiseen tarvittavan tiedon. Expedian eri sivustojen kautta matkailijat saavat suoran yhteyden yhteen markkinoiden laajimmista valikoimista matkatuotteita ja -palveluja. Valikoimissa on vaihtoehtoja erilaisille kuluttajaryhmille, aina kesälomaa suunnittelevista perheistä viikonloppumatkaa etsiviin pariskuntiin asti. Expedia tarjoaa erilaisille matkailijoille mahdollisuuden suunnitella ja varata matkansa helposti. Expedian sivustoilla voi tehdä hotelli-, pakettimatka-, lento- ja autonvuokrausvarauksia lukuisilta yhteistyökumppaneilta. Expedian sivusto löytyy osoitteesta www.expedia.fi Jos haluat tietoja emoyhtiöstä, napsauta tästä.

Mitkä ovat TAAP-ohjelman hyödyt?

Ohjelmamme on tarkoitettu erityisesti matkatoimistoille ja siihen kuuluu tällä hetkellä yli 30 000 jäsentä ympäri maailman. Teemme tiivistä yhteistyötä matkatoimistovirkailijoiden kanssa, jotta voimme taata korkealaatuisen palvelun.

Ohjelman etuja:

 • Saat viikoittain maailmanlaajuisia tarjouksia
 • Ansaitset provisioita
 • Tuottoisa kannustinjärjestelmä
 • Maailmanlaajuiset tarjoukset
 • Käyttäjäystävälliset verkkosivut
 • Asiakaspalvelu
 • Uusin teknologia
 • Näet asiakkaiden arviot