Tervetuloa Expedian TAAP -ohjelman verkkosivustolle

Tämänhetkisessä selaimessasi on turvallisuusongelma. Vuodesta 2017 lähtien Expedia alkaa estämään pääsyn sivustolle vanhentuneiden selainten kautta. Siksi suosittelemme, että lataat modernin selaimen niin pian kuin mahdollista, jotta voit jatkossakin käyttää Expedian sivustoa.

Ole hyvä ja käytä Expedia TAAP -ohjelman tiliä kirjautuaksesi sisään.

Jos olet jo TAAP-ohjelman jäsen ja tämä on ensimmäinen kerta, kun käyt uudella Expedia TAAP -verkkosivustolla sinun tulee liittää aikaisempi Expedian tilisi TAAP-tiliisi. Kirjaudu sille Expedia-tilillesi, jota haluat käyttää ja napsauta sitten Rekisteröidy.


Evästeet eivät ole sallittuja selaimessasi. Jotkin tämän verkkosivuston ominaisuudet eivät saata toimia kunnolla. Ole hyvä ja anna Expedian määrittää evästeet tai yritä käyttää sivustoa toisessa selaimessa.

Etkö ole vielä TAAP-ohjelman jäsen?

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Expedia Travel Agent Affiliate -ohjelmaan ja olet halukas liittymään, NAPSAUTA alla olevaa Rekisteröidy-painiketta ja LIITY NYT!

Miksi liittyä TAAP-ohjelmaan?

Expedia tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä alan johtavan matkustusverkoston jäseneksi. Ansaitse huomattavia komissioita Expedian Travel Agent Affiliate -ohjelmassa (TAAP):
  •   Hotellit
  •   Autonvuokraukset