Tervetuloa Expedian TAAP -ohjelman verkkosivustolle

There is a security concern with your current browser. Starting in 2017, Expedia will begin blocking traffic from outdated browsers. It is highly recommanded that you download a modern browser as soon as possible to coutinue using Expedia.

Ole hyvä ja käytä Expedia TAAP -ohjelman tiliä kirjautuaksesi sisään.

Jos sinulla on jo TAAP-ohjelman käyttäjätunnukset ja käytät uutta Expedia TAAP -sivustoa ensimmäistä kertaa, sinun on liitettävä aiemmat Expedia Access- ja Expedia-tilit Expedia TAAP -tiliisi. Kirjaudu Expedia-tilillesi, jota haluat käyttää Expedia TAAP -sivustolla.


Evästeet eivät ole sallittuja selaimessasi. Jotkin tämän verkkosivuston ominaisuudet eivät saata toimia kunnolla. Ole hyvä ja anna Expedian määrittää evästeet tai yritä käyttää sivustoa toisessa selaimessa.

Etkö ole vielä TAAP-ohjelman jäsen?

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Expedia Travel Agent Affiliate -ohjelmaan ja olet halukas liittymään, NAPSAUTA alla olevaa Rekisteröidy-painiketta ja LIITY NYT!

Miksi liittyä TAAP-ohjelmaan?

Expedia tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä alan johtavan matkustusverkoston jäseneksi. Ansaitse huomattavia komissioita Expedian Travel Agent Affiliate -ohjelmassa (TAAP):
  •   Hotellit
  •   Autonvuokraukset