Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Televisiotorni

Berliinin televisiotorni on Saksan korkein rakennus, jonka huipulla sijaitsevassa pallossa voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Berliinin ylle ja ateriasta pyörivässä ravintolassa.

Alexanderplatzin ikonisesta televisiotornista voit ihailla Berliiniä yläilmoista käsin. Tämä Berliinin tunnuskuvallinen maamerkki kohoaa 368 metrin korkeuteen ja on Saksan korkein rakennus. Tornin 203 metrin korkeudella maanpinnasta sijaitsevalta näköalatasanteelta voi ihastella 360 asteen näkymiä kaupungin ylle. Televisiotornin pyörivässä ravintolassa voit ihailla maisemia ateriasta nauttiessasi.

Berliinin televisiotorni ja sen pallo näkyvät lähes kaikkialle kaupunkiin. Torni on ollut Berliinin symboli valmistumisestaan asti vuodesta 1969. Saksan demokraattinen tasavalta tilasi tornin 1950-luvun lopulla tv- ja radiolähetyksiä varten. Torni suunniteltiin Stuttgartin televisiotornin ja Neuvostoliiton Sputnik-satelliitin pohjalta.

Astu sisään rakennuksen pohjakerrokseen ja nouse hissillä pallon keskelle. Jos haluat nähdä hieman vaivaa näköalasi eteen, voit myös kiivetä 986 porrasta näköalatasanteelle.

Näköalatasanteelta eteesi avautuu vertaansa vailla oleva panoraamanäkymä Berliinin ylle. Kirkkaana päivänä voit nähdä kaupungin ja sitä ympäröivän alueen 42 kilometrin päähän asti. Bongaa Valtiopäivätalo, Potsdamer Platz, Olympiastadion, Brandenburgin portti ja Museosaari. Suoraan etelässä näet suuren julkiseksi puistoksi muutetun Tempelhofin lentokentän. Voit myös ihailla näkymää juoman tai purtavan parissa tornin baarista.

Tarkastele kauempana sijaitsevia maamerkkejä kolikoilla toimivilla kaukoputkilla. Tietokyltit ja kartat auttavat tunnistamaan rakennuksia eri puolilta kaupunkia.

Nouse näköalatasanteelta yksi kerros ylöspäin televisiotornin pallon pyörivään ravintolaan, jossa voit nauttia aterian ja saksalaisen pilsnerin Berliiniä ihaillen. Pallo pyörii kokonaan akselinsa ympäri puolen tunnin välein. Pistäydy tornin pohjarakennuksen lahjakaupassa, josta voit ostaa matkamuistoja, vaikkapa t-paidan tai julisteen.

Televisiotorni sijaitsee Berliinin keskustassa Alexanderplatzilla. Perille pääsee junalla, raitiovaunulla tai bussilla. 

Televisiotornin sisäänpääsymaksu sisältää pääsyn näköalatasanteelle ja baariin. Pallon ravintolaan suositellaan pöytävarausta. Varaa säätiedotuksen mukaan liput kirkkaalle päivälle ja saavu paikalle ajoissa, jotta välttyisit jonottamiselta. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.


Alueen Berliinin televisiotorni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 120 majoitusliikettä kohteen Berliinin televisiotorni lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 84 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 134 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Hotel, Berlin 111 €
   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    one80º Hostel Berlin 31 €
    one80º Hostel Berlin

    one80º Hostel Berlin

    Otto-Braun-Strasse 65, Berliini, BE
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Schillingstraßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 76 €
     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 87 €
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Berlin, Berlin 73 €
       Hotel Berlin, Berlin

       Hotel Berlin, Berlin

       Lützowplatz 17, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 72 €
        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Stralauer Strasse 45, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.