Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Taiwanin kansallinen yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Taiwanin kansallinen yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Taiwanin kansallinen yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Taiwanin kansallinen yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Taiwanin kansallinen yliopisto lähellä kohdetta Taiwanin kansallinen yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Taiwanin kansallinen yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 005 majoitusliikettä kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto lähellä
Caesar Metro Taipei 86 €
Caesar Metro Taipei

Caesar Metro Taipei

No.167, Bangka Blvd., Wanhua Dist., Taipei
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lungshanin temppeli ja Huaxin yömarkkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Taipein kasvitieteellinen puutarha ja Presidential Office Building (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Taipei Wanhuan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Longshan Templen metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Taipei M Hotel - Main station 39 €
  Taipei M Hotel - Main station

  Taipei M Hotel - Main station

  No.64, Sec. 1, Hankou St., Zhongzheng Dist., Taipei
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Taipein kaupungin pohjoinen portti, Taiwanin kansallismuseo ja Presidential Office Building (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ningxian yömarkkinat ja Taipein kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Ximenin MRT-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja NTU Hospitalin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Goodmore Hotel 53 €
   Goodmore Hotel

   Goodmore Hotel

   2F., No.147, Sec. 1, Heping E. Rd., Daan Dist., Taipei
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Yongkang-katu, Shida Night Market (iltatori) ja National Taiwan Normal University (yliopisto) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Daanin metsäpuisto ja Taiwanin kansallinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Taipower Buildingin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gutingin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Howard Plaza Hotel Taipei 102 €
    The Howard Plaza Hotel Taipei

    The Howard Plaza Hotel Taipei

    160, Sec.3, Ren Ai Rd, Taipei
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Zhongxiaon katu, Daanin metsäpuisto ja Huashan 1914 -taidepuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sun Yat-senin muistomerkki ja Yongkang-katu ovat myös 2 kilometrin päässä. Zhongxiao Fuxingin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Daanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Caesar Park Taipei 95 €
     Caesar Park Taipei

     Caesar Park Taipei

     38 Chung Hsiao West Road Section 1, Zhongzheng, Taipei
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Presidential Office Building (rakennus) ja Chiang Kai-shekin muistomerkki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Taipein kasvitieteellinen puutarha ja Lungshanin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä. Taipein asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja NTU Hospitalin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Taipei Fullerton Hotel-South 101 €
      Taipei Fullerton Hotel-South

      Taipei Fullerton Hotel-South

      No.41 Sec 2, Fu Xing South Road, Taipei
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jianguon kukka- ja jadetori ja Daanin metsäpuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tong Huan iltatori ja Cathayn sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Daanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Technology Buildingin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel 122 €
       Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel

       Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel

       No. 1, Alley 4, Lane 286, Section 3, Roosevelt Rd., Zhongzheng District, Taipei
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Gongguanin yömarkkinat ja Taiwanin kansallinen yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Treasure Hill ja Museum of Drinking Water (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gongguanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Taipower Buildingin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amy House NTU Taipei Gongguan Loft 82 €
        Amy House NTU Taipei Gongguan Loft

        Amy House NTU Taipei Gongguan Loft

        7F, No. 1, Lane 4, Lane 286, Section 3, Roosevelt Rd, Zhongzheng District, Taipei
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Treasure Hill on 1 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Chiang Kai-shekin muistomerkki ja Taiwanin kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Taipei World Trade Center ja Lungshanin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä. Gongguanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Taipower Buildingin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.