Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Taiwanin kansallinen yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Taiwanin kansallinen yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Taiwanin kansallinen yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Taiwanin kansallinen yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Taiwanin kansallinen yliopisto lähellä kohdetta Taiwanin kansallinen yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Taiwanin kansallinen yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 053 majoitusliikettä kohteen Taiwanin kansallinen yliopisto lähellä
Caesar Metro Taipei 89 €
Caesar Metro Taipei

Caesar Metro Taipei

No.167, Bangka Blvd., Wanhua Dist., Taipei
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lungshanin temppeli ja Huaxin yömarkkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Taipein kasvitieteellinen puutarha ja Presidential Office Building (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Taipei Wanhuan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Longshan Templen metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Goodmore Hotel 51 €
  Goodmore Hotel

  Goodmore Hotel

  2F., No.147, Sec. 1, Heping E. Rd., Daan Dist., Taipei
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Yongkang-katu, Shida Night Market (iltatori) ja National Taiwan Normal University (yliopisto) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Daanin metsäpuisto ja Taiwanin kansallinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Taipower Buildingin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gutingin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel Taipei 217 €
   Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel Taipei

   Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel Taipei

   201 Tun Hwa South Road, Section 2, Taipei
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tong Huan iltatori, Daanin metsäpuisto ja Taipei World Trade Center sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taiwanin kansallinen yliopisto ja Taipei 101 ovat myös 3 kilometrin päässä. Liuzhanglin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Technology Buildingin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Taipei Fullerton Hotel-South 104 €
    Taipei Fullerton Hotel-South

    Taipei Fullerton Hotel-South

    No.41 Sec 2, Fu Xing South Road, Taipei
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jianguon kukka- ja jadetori ja Daanin metsäpuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tong Huan iltatori ja Cathayn sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Daanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Technology Buildingin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel 89 €
     Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel

     Oxygen Taipei NTU Service Apartment of Hotel

     No. 10, Alley 4, Lane 286, Section 3, Roosevelt Rd., Zhongzheng District, Taipei
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Gongguanin yömarkkinat, Museum of Drinking Water (museo) ja Taiwanin kansallinen yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Treasure Hill ja Shida Night Market (iltatori) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gongguanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Taipower Buildingin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Amy House NTU Taipei Gongguan Loft 75 €
      Amy House NTU Taipei Gongguan Loft

      Amy House NTU Taipei Gongguan Loft

      7F, No. 1, Lane 4, Lane 286, Section 3, Roosevelt Rd, Zhongzheng District, Taipei
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Treasure Hill on 1 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Chiang Kai-shekin muistomerkki ja Taiwanin kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Taipei World Trade Center ja Lungshanin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä. Gongguanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Taipower Buildingin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hostel Taipei
       First Hostel Taipei

       First Hostel Taipei

       No.17, Ln. 54, Taishun St., Daan Dist, Taipei
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Shida Night Market (iltatori), National Taiwan Normal University (yliopisto) ja Yongkang-katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Taiwanin kansallinen yliopisto ja Gongguanin yömarkkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Taipower Buildingin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gutingin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        NTU Gongguan Service Apartment
        NTU Gongguan Service Apartment

        NTU Gongguan Service Apartment

        No. 1, Lane 4, Lane 286, Section 3, Roosevelt Road, Zhongzheng District, Taipei
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chiang Kai-shekin muistomerkki, Lungshanin temppeli ja Taipei 101 sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Sun Yat-senin muistomerkki ja Huaxin yömarkkinat ovat myös 5 kilometrin päässä. Gongguanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Taipower Buildingin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.