Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae 321000 hotellista maailmanlaajuisesti.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Hae 321 000 hotellista maailmanlaajuisesti.


Suosituimmat Kylpylähotelli kohteessa Tampere

Näytä kaikki 64 hotellia kohteessa Tampere
Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lapinniemenranta 12, Tampere
4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (23 arvostelua)
Mukava hotelli mukavassa paikassaKaikki toimi hyvin, aamupala hyvä. Ravintolapalvelut hyvät. Kylpylään emme ehtineet tutustua.
  14.3.2017
Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään Valtatie 1, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (27 arvostelua)
Hotelli lähellä Ratinan kenttääKonsertti oli matkamme tarkoitus ja se toteutui loistavasti. Hotellissa kaikki ok. Sunnuntain aamiaskattaus oli huono kokemus. Menimme klo 10 aikaan aamiaisella. Useat ruuat olivat loppu ja niitä tuotiin hitaasti uusia tilalle tai ei ollenkaan. Pöydät hirveässä kunnossa. Mekin söimme sellaisessa ...
  4.8.2015
Cumulus City Hämeenpuisto Tampere

Cumulus City Hämeenpuisto Tampere

Haemeenpuisto 47, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (33 arvostelua)
hyvä hotelli keskeisellä paikallaAamupala oli tosi hyvä. Helppo kulkea jalan ja autolla ympäri kaupunkia. Parkkihallimaksu systeemi erittäin hyvä. Siisti huone ja siisti hotelli. Kaikinpuolin hyvä hotelli voi suositella tuttaville ja käydä itsekkin uudelleen. Kiitos myös ystävälliselle henkilökunnalle hyvästä palvelusta.
  6.3.2017
Cumulus City Koskikatu Tampere

Cumulus City Koskikatu Tampere

Koskikatu 5, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (62 arvostelua)
Mukava hotelli keskellä kaupunkia, lyhyt matka tärkeimpiin kohteisiin. Hyvä aamupala, viihtyisä ravintola.
  21.8.2017
Cumulus Resort Eden

Cumulus Resort Eden

PL 401, TAMPERE
4.0 kautta 5.0
3,2 / 5 (12 arvostelua)
Lapsiperheelle sopiva kohdeKaikki meni hienosti, toivomukset huomioitiin ja kaikki oli järjestetty valmiiksi.
  30.11.2016
Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä

Hämyläntie 2, Ikaalinen
3.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (4 arvostelua)
Olimme yhden vuorokauden lomalla ma.17.10- ti18.10 ja kaikki sujui lähes odotusten mukaan, hotellihuone oli siisti vaikka ei enää uusi olekkaan.Kylpylätilat oli asialliset ja ihan viihtyisät normaali sauna oikein hyvä niin miesten kuin naistenkin.Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen. Ruokapuoli ...
  20.10.2016
Helppo Hotelli Apartments Tampere

Helppo Hotelli Apartments Tampere

Keskustori, Tampere
3.0 kautta 5.0
Kartta

Hotelliopas: Kylpylähotelli kohteessa Tampere

Spa hotelli Tampere: Tampere on eläväinen ja viehättävä kaupunki, joka etenkin kesäisin vetää puoleensa niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin matkailijoita. Keskeinen sijainti, värikäs kulttuuritarjonta ja lukuisat ajanviettomahdollisuudet tekevät Tampereesta toki houkuttelevan kaupunkilomakohteen mihin vuodenaikaan tahansa. Suomen Manchesteriksikin kutsuttu kaupunki on maan kolmanneksi suurin ja aina vierailijoiden suosiossa, joten tarjolla on laaja valikoima hotelleja Tampereella ja sen ympäristössä.

Kylpyläloma Tampereella voi onnistua jokaisen budjetin puitteissa, sillä tarjolla on niin hulppeita neljän tähden hotelleja kuin huokeampiakin majoitusvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi valita hotellin keskustan tuntumasta ja nauttia kaupungin monipuolisista palveluista. Jos toivekohteesi on hemmotteleva kylpylähotelli, Tampereella on valittavissa on useita laadukkaita hotelleja mukavuuksineen. Runsaasta tarjonnasta jokainen voi löytää omaan makuunsa sopivan vaihtoehdon.

Rentouttavat kylpylät Tampereella

Jos kaipaat pientä pakoa arjesta mutta et tahdo lähteä turhan kauas, hyvä vaihtoehto on suunnata viikonlopuksi Tampereelle. Kaupungista löytyy monia hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen. Mikäpä olisi mukavampaa kuin viettää päivä tai pari loikoillen porealtaassa, nauttien kylpylähoidoista ja kääriytyen pehmeään kylpytakkiin? Monet spa hotellit Tampereella kätkevät sisäänsä ravintolan, joten herkuttelukin voi onnistua paikan päällä, eikä arvokasta kylpyläaikaa tarvitse käyttää aterian metsästämiseen. Halutessaan voi toki tehdä pöytävarauksen johonkin Tampereen monista laadukkaista ravintoloista ja kruunata päivän hyvällä illallisella.

Tampereella on paljon tarjottavaa kaikentyyppisille matkailijoille. Myös rentoutumisloman ohjelmaan voi helposti lisätä vaikkapa taide-elämyksen tai käynnin mielenkiintoisessa kohteessa. Kesäisin kaupungissa järjestetään musiikkitapahtumia, joiden aikana voi nauttia monenlaisista ulkoilmakonserteista. Tampereen useat teatterit ja klubit pitävät huolen siitä, ettei kulttuuritarjontaa puutu talvellakaan. Lapsiperheet viihtyvät vuodesta toiseen Särkänniemen elämyspuistossa, johon kuuluu myös akvaario ja planetaario. Matkailija löytää Tampereelta siis varmasti ohjelmaa vuodenajasta riippumatta.