Pääosion alkuosa

Lemmikkieläimille sopiva hotelli kohteessa Tampere, Suomi

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tampere – hotellit

Hae lento + hotelli

Hae 321 000 hotellista maailmanlaajuisesti.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Suosituimmat Lemmikkieläimille sopiva hotelli kohteessa Tampere

Näytä kaikki 64 hotellia kohteessa Tampere
Cumulus Hameenpuisto

Cumulus Hameenpuisto

Haemeenpuisto 47, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (32 arvostelua)
hyvä hotelli keskeisellä paikallaAamupala oli tosi hyvä. Helppo kulkea jalan ja autolla ympäri kaupunkia. Parkkihallimaksu systeemi erittäin hyvä. Siisti huone ja siisti hotelli. Kaikinpuolin hyvä hotelli voi suositella tuttaville ja käydä itsekkin uudelleen. Kiitos myös ystävälliselle henkilökunnalle hyvästä palvelusta.
  6.3.2017

102 €

102 €
Holiday Inn Tampere - Central Station

Holiday Inn Tampere - Central Station

Rautatienkatu 21, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (17 arvostelua)
Excellent location and really comfy bedRight next to the train station with a super comfortable bed. Would go again.
  17.8.2017

75 €

75 €
Hotel Hermica

Hotel Hermica

Insinöörinkatu 78, Tampere
3.0 kautta 5.0
3,6 / 5 (5 arvostelua)
Meille tämä oli hyvä hotelli Turusta tultaessaKirjoitin tämän osion jo ensimmäiseen arviointipyyntöön....
  4.7.2015

87 €

87 €
Hotel Lamminpää

Hotel Lamminpää

Vuorentaustantie 5, Tampere
2.0 kautta 5.0
3,4 / 5 (5 arvostelua)
Mukava majatalotyyppinen hotelli lähellä keskustaaHotelli oli paljon viihtyisämpi ja mukavampi kuin mitä kuvissa on. Alakerrassa on vastaanottoaulassa mukava oleskelutila. Huone oli siisti, viihtyisä ja yksinkertainen, mutta kaikki tarvittavat perusasiat löytyivät.
  28.10.2015
Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lapinniemenranta 12, Tampere
4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (23 arvostelua)
Mukava hotelli mukavassa paikassaKaikki toimi hyvin, aamupala hyvä. Ravintolapalvelut hyvät. Kylpylään emme ehtineet tutustua.
  14.3.2017

89 €

89 €
Cumulus Hotel Koskikatu

Cumulus Hotel Koskikatu

Koskikatu 5, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (59 arvostelua)
BreakfastBreakfast was good, a bit different. For example frozen joghurt.
  17.8.2017

89 €

89 €
Hotel Kauppi

Hotel Kauppi

Kalevan puistotie 2, Tampere
3.0 kautta 5.0
3,6 / 5 (20 arvostelua)
Sympaattinen ja siisti hotelliYövyin töiden merkeissä hotellissa ennen vappua. Hotelli on sijoitettu erinomaiselle paikalle lähelle Tampereen keskustaa. Ilmainen pysäköinti on todella hieno lisä autoilevalle työmatkaajalle. Suosittelen lämpimästi yöpymään Hotelli Kaupissa ja todistamaan vasta uudistettujen huoneiden ja tilojen ...
  3.5.2017

91 €

91 €
Kartta

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Tampere

Norlandia Care Tampere Hotel
3.5 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 25 tuntia sitten

Hotelliopas: Lemmikkieläimille sopiva hotelli kohteessa Tampere

Koiraystävällinen hotelli Tampere: Tiedossa lomamatka, reissu tervehtimään sukulaisia tai vaikkapa koiranäyttely Tampereella? Edullinen hotelli on helppo etsiä Expedian kautta. Koska Tampere on vilkas matkustuskohde, sieltä löytyy lukuisia majoitusvaihtoehtoja aina huippuhotelleista edullisiin hostelleihin. Säännöllinen vierailijoiden virta pitää huolen siitä, että löydettävissä on useita halpoja hotelleja Tampereella. Monipuolisesta valikoimasta jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan majapaikan ja juuri oikeat palvelut.

Yhä useammille hotellivieraille lemmikkieläin on rakas perheenjäsen, joka kulkee mukana myös lomamatkoilla ja elämän tärkeissä tapahtumissa. Onneksi nykyisin varsin monet hotellit toivottavat pienestä lisämaksusta lemmikit tervetulleiksi. Kun matkustat Mustin tai Missen kanssa, Expedian avulla on helppoa löytää lemmikkiystävällinen hotelli Tampereella. Jos siis suuntanasi on Näsinneula ja Tammerkosken kansallismaisema, tee hotellivaraus helposti netin kautta.

Monipuolista ohjelmaa Tampereella

Kotoisa Manse ei turhaan ole matkailijoiden suosiossa, sillä viehättävä yliopistokaupunki pitää sisällään paljon nähtävää. Tampere näyttää kauniimmat kasvonsa kesäisin, jolloin torit täyttyvät erilaisista musiikkitapahtumista. Suosittua ajanvietettä kesällä on vierailla vehreässä Viikinsaaressa, joka on luontopolkuineen ja uimarantoineen tamperelaisten kesäkeidas. Aktiiviset matkailijat voivat tutustua Näsijärven ja Pyhäjärven rantamaisemiin pyöräillen tai patikoiden. Tekemistä Tampereelta ei puutu talvellakaan, jolloin kulttuuritarjonnasta huolehtivat kaupungin lukuisat teatterit ja keikkapaikat.

Hotelli ja lemmikki Tampere

Lemmikkieläimen kanssa matkustavien on hyödyllistä tietää, että Tampereella on yli kymmenen koirapuistoa, joissa nelijalkaisen ystävän voi päästää kirmailemaan vapaasti. Joissakin puistoissa on erillinen aitaus pienille koirille, joten pikkukoirat eivät jää järeämpien rekkujen tassujen alle. Lisäksi keskustassa on kauniita puistoalueita, joissa kävely virkistää niin koiraa kuin sen omistajaakin. Kun etsit lemmikkieläimille sopivia hotelleja Tampereella, voit tarkistaa kartalta, sijaitseeko majapaikka lähellä hyviä koiran ulkoiluttamiseen sopivia puistoja tai kävelyreittejä.