Pääosion alkuosa

Teeman Businesshotelli mukaiset hotellit kohteessa Tampere, Suomi

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tampere – hotellit

Hae lento + hotelli

Hae 321 000 hotellista maailmanlaajuisesti.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Suosituimmat Businesshotelli kohteessa Tampere

Näytä kaikki 64 hotellia kohteessa Tampere
Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään Valtatie 1, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (26 arvostelua)
Hotelli lähellä Ratinan kenttääKonsertti oli matkamme tarkoitus ja se toteutui loistavasti. Hotellissa kaikki ok. Sunnuntain aamiaskattaus oli huono kokemus. Menimme klo 10 aikaan aamiaisella. Useat ruuat olivat loppu ja niitä tuotiin hitaasti uusia tilalle tai ei ollenkaan. Pöydät hirveässä kunnossa. Mekin söimme sellaisessa ...
  4.8.2015

124 €

124 €
Cumulus Hotel Koskikatu

Cumulus Hotel Koskikatu

Koskikatu 5, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (59 arvostelua)
BreakfastBreakfast was good, a bit different. For example frozen joghurt.
  17.8.2017

89 €

89 €
Scandic Tampere City

Scandic Tampere City

Hämeenkatu 1, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (24 arvostelua)
Basic Scandic hotel in a good locationSpent two nigts / enjoyed two delicious breakfasts :)
  21.8.2017

119 €

119 €
Cumulus Hameenpuisto

Cumulus Hameenpuisto

Haemeenpuisto 47, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (32 arvostelua)
hyvä hotelli keskeisellä paikallaAamupala oli tosi hyvä. Helppo kulkea jalan ja autolla ympäri kaupunkia. Parkkihallimaksu systeemi erittäin hyvä. Siisti huone ja siisti hotelli. Kaikinpuolin hyvä hotelli voi suositella tuttaville ja käydä itsekkin uudelleen. Kiitos myös ystävälliselle henkilökunnalle hyvästä palvelusta.
  6.3.2017

102 €

102 €
Homeland

Homeland

Kullervonkatu 19/a, Tampere
3.5 kautta 5.0
3,7 / 5 (18 arvostelua)
Rahoille vastinetta!Henkilökunta ja aamupala oli loistavia! 8 -vuotias tyttäremmekin oli erittäin tyytyväinen. Hän oli ensimmäistä kertaa hotellissa ja haluaa nyt samaan hotelliin heti uudestaan. Kiitämme Homelandia erinomaisesta palvelusta! :)
  18.3.2016

73 €

73 €
Holiday Inn Tampere - Central Station

Holiday Inn Tampere - Central Station

Rautatienkatu 21, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (17 arvostelua)
Excellent location and really comfy bedRight next to the train station with a super comfortable bed. Would go again.
  17.8.2017

75 €

75 €
Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lapinniemenranta 12, Tampere
4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (23 arvostelua)
Mukava hotelli mukavassa paikassaKaikki toimi hyvin, aamupala hyvä. Ravintolapalvelut hyvät. Kylpylään emme ehtineet tutustua.
  14.3.2017

89 €

89 €
Kartta

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Tampere

Norlandia Care Tampere Hotel
3.5 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 25 tuntia sitten

Hotelliopas: Businesshotelli kohteessa Tampere

Konferenssihotelli Tampere: Tampere on Suomen suurimpia ja vilkkaimpia kaupunkeja, ja vetää siksi puoleensa runsaasti liikematkailijoita. Expedian avulla on helppo löytää työmatkailuun ja bisnestapahtumiin sopivia hotelleja Tampereella. Kun edessä on liikematka tai konferenssi, netin kautta etsit kätevästi toiveitasi vastaavan hotellin. Tampereen seudulla on useita hyviä vaihtoehtoja, olipa haussa hotelli ydinkeskustassa tai hieman kauempana kaupungin vilskeestä.

Matka Tampereelle työn merkeissä voi onnistua mainiosti, kun hotellissa on valmiina neuvottelutilat, kabinetit ja kaikki tarvittava tekniikka onnistuneeseen bisnestapahtumaan. Työpäivän jälkeen on mukavaa vetäytyä oman huoneen rauhaan tai rentoutua hotellin tilaussaunassa. Jos suunnitteilla on useamman päivän vievä tapahtuma, hyvä vaihtoehto on järjestää se kylpylähotellissa. Näin osallistujat pääsevät rentoutumaan ohjelman lomassa ja työasiat sujuvat hyväntuulisissa tunnelmissa.

Laadukkaat konferenssihotellit Tampereella

Työmatkailu voi olla energiaa vievää, ja siksi onnistunut liikematka vaatii hotellilta sopivat puitteet. Parhaassa liikehotellissa on hyvien kokoustilojen lisäksi mukavat huoneet, nopea langaton verkko sekä runsas aamiainen. Useista Tampereen hotelleista löytyy hyödyllisiä palveluita, jotka helpottavat liikematkustajan elämää. Monissa hotelleissa on esimerkiksi pesula, joka poimii vaikkapa kauluspaitasi suoraan huoneesta ja toimittaa ne puhtaana takaisin. Tai haluatko ehkä tilata aamiaisen ja sanomalehden huoneeseen? Rastita toivomasi palvelut Expedian hakukoneesta ja valitse sopiva hotelli konferensseille Tampereelta.

Yhdistä työtä ja huvia Tampereella

Tampereella on helppo keksiä monenlaista mukavaa ohjelmaa liikematkan vastapainoksi. Kaupungin kulttuuritarjonta on kiitettävän runsasta vuoden ympäri, sillä Tampereella toimii useita teattereita, keikkapaikkoja ja konserttisaleja. Tampere-talolla voi käydä kuuntelemassa niin klassista kuin viihdemusiikkiakin, ja kesäisin erilaiset festivaalit ja ulkoilmakonsertit saavat kadut ja torit soimaan. "Mansessa" viihdykkeistä ei ole pulaa, ja työmatkan välipalana on mukavaa nauttia vaikkapa stand up -komiikasta.