Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae 321000 hotellista maailmanlaajuisesti.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Hae 321 000 hotellista maailmanlaajuisesti.


Suosituimmat Luksushotelli kohteessa Tampere

Näytä kaikki 63 hotellia kohteessa Tampere
Cumulus City Koskikatu Tampere

Cumulus City Koskikatu Tampere

Koskikatu 5, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (62 arvostelua)
Mukava hotelli keskellä kaupunkia, lyhyt matka tärkeimpiin kohteisiin. Hyvä aamupala, viihtyisä ravintola.
  21.8.2017

89 €

89 €
Norlandia Care Tampere Hotel

Norlandia Care Tampere Hotel

Biokatu 14, building Finn-Medi 6, Tampere
3.5 kautta 5.0
4,4 / 5 (35 arvostelua)
Siisti ja rauhallinen hotelliMeille hyvä sijainti ihan Kaupin urheilupuiston vieressä.
  23.6.2017

97 €

97 €
Scandic Tampere Station

Scandic Tampere Station

Ratapihankatu 37, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (14 arvostelua)
Siisti, moderni hotelli lähellä palvelujaPositiivinen yllätys, toimiva ja ystävällinen palvelu.
  15.10.2014

97 €

97 €
Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

Hämeenkatu 7, Tampere
2.5 kautta 5.0
3,6 / 5 (51 arvostelua)
Everything in hotel is nice ja it is center of town.
  29.8.2017

48 €

48 €
Cumulus City Hämeenpuisto Tampere

Cumulus City Hämeenpuisto Tampere

Haemeenpuisto 47, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (33 arvostelua)
hyvä hotelli keskeisellä paikallaAamupala oli tosi hyvä. Helppo kulkea jalan ja autolla ympäri kaupunkia. Parkkihallimaksu systeemi erittäin hyvä. Siisti huone ja siisti hotelli. Kaikinpuolin hyvä hotelli voi suositella tuttaville ja käydä itsekkin uudelleen. Kiitos myös ystävälliselle henkilökunnalle hyvästä palvelusta.
  6.3.2017

102 €

102 €
Kartta

Hotelliopas: Luksushotelli kohteessa Tampere

Luksushotellit Tampereella: Aikanaan teollisuuskaupunkina tunnettu Tampere on nykyisin houkutteleva matkakohde ja eloisa kulttuurikaupunki. Ylelliset hotellit Tampereella tarjoavat majoitusta myös luksuslomaa haikaileville matkailijoille, joiden loma on täynnä hemmotteluhoidoista nauttimista ja ruokailua gourmet ravintoloissa. Tampereen teatteri ja konserttitarjonta on suorastaan erinomainen, sillä kaupungissa on sekä teemafestivaaleja että pysyviä kulttuuritaloja.

Tampereella kannattaa majoittua keskustassa tai sen lähituntumassa, jotta nautinnollinen kaupunkiloma ei kulu paikasta toiseen siirtyessä. Hotellin Tampereen keskustasta varanneet lomailijat pääsevät nauttimaan Tammerkosken maisemista leppoisasti kävellen tai hemmottelevat itseään taittamalla kaikki välimatkat taksilla. Nauti luksuslomailun kaikista herkuista uuden elämän saaneiden punatiilisten tehdasrakennusten katveessa.

Ihanat hemmotteluhoidot ja upeat luksushotellit Tampereella

Erilaiset kylpylähoidot kuuluvat olennaisena osana luksuslomailuun, eikä Tampere tuota niiden suhteen pettymystä. Jos oma hieno hotelli Tampereella ei tarjoa mieleisiä hoitovaihtoehtoja, on keskustassa useita day spa tyyppisiä kauneushoitoloita. Esimerkiksi Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Unelma Spa, Beaty & Wellness Sarika tai Kauneushoitola Kastehelmi ovat oivallisia paikkoja hemmotteluhoitoja ja rentoutumista varten.

Ruokaa, shoppailua ja kulttuuria Tampereella

Hyvä ruoka on olennainen osa onnistunutta lomaa, joten Tampereella on syytä tutustua paikalliseen fine dining tarjontaan. Tampere talon lähellä sijaitseva ravintola Hella & Huone ja Rautatienkadulla sijaitseva C tunnetaan kekseliäistä ruokalistoistaan ja onnistuneista viinivalinnoistaan. Luksushotellin Tampereelta varanneet matkailijat pääsevät tekemään uniikkeja ostoslöytöjä lähellä Koskikeskusta sijaitsevassa designkorttelissa. Vain pienen matkan päässä korttelista sijaitsee Verkarannan näyttelymyymälä, jossa on esillä käsi ja taideteollisuuden tuotteita.

Tampereen kulttuuritarjonta on omiaan kruunaaman upean luksusloman Tammerkosken rannalla. Tampere Filharmonia sinfoniaorkesteri konsertoi muun muassa Tampereen tuomiokirkossa ja Tampere talolla, joista jälkimmäisessä on runsaasti muitakin konsertteja ja tapahtumia baletista oopperaan. Tampereen monipuolinen teatteritarjonta viihdyttää aina, joten luksusloman Tampereella voi kruunata esimerkiksi Tampereen Teatterin, Palatsiteatterin tai Komediateatterin näytännöllä.