Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae 321000 hotellista maailmanlaajuisesti.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Hae 321 000 hotellista maailmanlaajuisesti.


Suosituimmat Romanttinen hotelli kohteessa Tampere

Näytä kaikki 64 hotellia kohteessa Tampere
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Satakunnankatu 13, Tampere
4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (23 arvostelua)
Tyylikäs hotelliVanhan ajan henkeä sopivasti ja samalla moderni ja toimiva kokonaisuus.
  8.7.2017
Kartta

Hotelliopas: Romanttiset hotellit kohteessa Tampere

Romanttiset hotellit Tampere: Onko suunnitelmissasi hääyö, vuosipäivän juhliminen tai muu ihana tapahtuma? Kun haussa on romanttinen hotelli Tampereella, Expedia auttaa sinua löytämään sopivimman vaihtoehdon. Aina ihastuttava Tampere on maan kolmanneksi suurin kunta ja suosittu matkailukohde, joten erilaisia majoitusvaihtoehtoja on saatavilla runsaasti. Kaupungin keskustassa on useita laadukkaita hotelleja, joiden tarjoamat palvelut ja tyylikkäät puitteet saavat miniloman tai häämatkan tuntumaan todella erityiseltä.

Yöpyminen Tampereella voi olla loman kohokohta, kun valitsee majapaikakseen jonkin kaupungin romanttisista hotelleista. Tarjolla on esimerkiksi mukavuuteen ja hemmotteluun keskittyneitä kylpylähotelleja porealtaineen sekä maineikkaita laatuhotelleja. Esimerkkinä jälkimmäisistä mainittakoon Sokos Hotel Ilves, joka on majoittanut niin kuninkaallisia kuin rocktähtiäkin. Tampereen vanhin toimiva hotelli on vuonna 1929 avattu perinteikäs Hotelli Tammer, jonka arvokas rakennus on Museoviraston suojelema.

Romanttinen loma Tampereella

Tampere on oivallinen kaupunki viikonloppukohteeksi, sillä nähtävää ja koettavaa löytyy jokaisena vuodenaikana. Kesällä kaupunkia elävöittävät useat kulttuuritapahtumat ja ulkoilmakonsertit. Niin kesällä kuin talvella Tammerkosken tehdasmiljöö punatiilisine rakennuksineen huokuu menneen ajan romantiikkaa. Finlaysonin tehdasalueella sijaitseva Tallipihan idyllinen puutalomiljöö käsityöläisputiikkeineen ja kahviloineen on viehättävä vierailukohde. Tallipihalla voi esimerkiksi maistella paikallista käsintehtyä suklaata, ja joulunaikaan alue muuttuu piparintuoksuiseksi Joulukyläksi. Tampereella on myös useita mielenkiintoisia museoita ja historiallisia rakennuksia.

Tampereella on siis yllin kyllin nähtävää romantiikannälkäisille matkailijoille, ja pelkästään keskustan kohteita kierrellessä saa hyvin vietettyä viikonlopun. Jos kuitenkin malttaa suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle, voi tutustua Tamperetta ympäröivään kauniiseen järviluontoon. Kesällä voi esimerkiksi astua laivaan ja keinahdella aaltojen matkassa Näsijärven tai Pyhäjärven maisemiin tunnelmallisella illallisristeilyllä. Tai miten olisi päiväretki vehreään Viikinsaareen, kävely saaren ympäri Lemmenpolulla ja piknik hiekkarannalla auringon laskiessa? Varaa romanttinen hotellipaketti Tampereelle helposti Expedian kautta.