Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Terme di Montecatinin kylpylä

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Terme di Montecatinin kylpylä. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Terme di Montecatinin kylpylä, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Terme di Montecatinin kylpylä paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Terme di Montecatinin kylpylä upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Terme di Montecatinin kylpylä? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Terme di Montecatinin kylpylä lähellä kohdetta Terme di Montecatinin kylpylä. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Terme di Montecatinin kylpylä, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 960 majoitusliikettä kohteen Terme di Montecatinin kylpylä lähellä
LHP Hotel Montecatini Palace & SPA 126 €
LHP Hotel Montecatini Palace & SPA

LHP Hotel Montecatini Palace & SPA

Viale Giacomo Puccini 20, Montecatini Terme, PT
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Montecatinin kokouskeskus, Terme Excelsior ja Terme Leopoldine sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Terme di Montecatinin kylpylä ja La Torretta Tennis Club ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel & La Pace 113 €
  Grand Hotel & La Pace

  Grand Hotel & La Pace

  Via Della Torretta 1, Montecatini Terme, PT
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza del Popolon aukio, Terme Excelsior ja Terme di Montecatinin kylpylä ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Terme Leopoldine ja Terme Tettuccio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Montecatini Terme Monsummanon asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Francia & Quirinale 78 €
   Grand Hotel Francia & Quirinale

   Grand Hotel Francia & Quirinale

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Montecatinin kokouskeskus, Terme di Montecatinin kylpylä ja Terme Excelsior sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Piazza del Popolon aukio ja Terme Leopoldine ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Tettuccio 37 €
    Grand Hotel Tettuccio

    Grand Hotel Tettuccio

    Via Giuseppe Verdi 74, Montecatini Terme, PT
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Terme Excelsior ja Terme Leopoldine sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Terme di Montecatinin kylpylä ja Terme Tettuccio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ercolini E Savi 50 €
     Ercolini E Savi

     Ercolini E Savi

     Via S Martino 18, Montecatini Terme, PT
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Terme di Montecatinin kylpylä ja Piazza del Popolon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Montecatinin kokouskeskus ja Terme Excelsior ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Montecatini Terme Monsummanon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Columbia Wellness SPA 69 €
      Hotel Columbia Wellness SPA

      Hotel Columbia Wellness SPA

      Corso Roma,19, Montecatini Terme, PT
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza del Popolon aukio, Terme di Montecatinin kylpylä ja Montecatinin kokouskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Terme Excelsior ja Terme Leopoldine ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Montecatini Terme Monsummanon asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Montebello 44 €
       Hotel Montebello

       Hotel Montebello

       Via Montebello 54, Montecatini Terme, PT
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Terme di Montecatinin kylpylä, Terme Excelsior ja Piazza del Popolon aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Terme Leopoldine ja Montecatinin kokouskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Terme Monsummanon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Centron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Nizza Et Suisse 57 €
        Grand Hotel Nizza Et Suisse

        Grand Hotel Nizza Et Suisse

        Viale Verdi 72, Montecatini Terme, PT
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Terme Excelsior, Terme di Montecatinin kylpylä ja Montecatinin kokouskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Terme Leopoldine ja Piazza del Popolon aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.