Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tiberin saari

Vieraile tällä pienellä saarella, jossa on viehättävä barokkikirkko ja useita vanhoja, jopa ajanlaskumme alkuun ajoitettuja siltoja.

Vaikka Tiberin saari on pieni, sillä on useita kiinnostavia historiallisia nähtävyyksiä.

Tutustu saaren pieneen, kermanväriseen kirkkoon, jonka pylväät ovat peräisin vanhasta temppelistä. Lähde kävelylle rauhaisasti virtaavan joen penkereille ja etsi kaupungin ensimmäisen kivisillan jäänteet.

Veneen muotoinen Tiberin saari on vain 270 metriä pitkä ja 67 metriä leveä, joten sen päästä päähän kävelee nopeasti. Onneksi matkan varrella on paljon nähtävää. Saaren itäpuolella on 900-luvulla rakennettu Pyhän Bartolomeuksen kirkko. Tässä 200-luvulta peräisin olevan temppelin paikalle rakennetussa kirkossa on pääosin barokkityyliä edustava julkisivu sekä romaaninen kellotorni, joka lisättiin useita vuosia alkuperäisten rakennustöiden jälkeen. Kun astut sisään kirkkoon, näet sen freskoin koristellun katon sekä pienen suihkukaivon, joka on koristeltu Jeesusta, Bartolomeusta, Adalbertia ja Otto III:ta kuvaavin patsain. Laivoja erottavat 28 pylvästä ovat jäänteitä alkuperäisestä temppelistä.

Suuntaa kirkon luota pohjoiseen Ponte Fabriciolle. Tämä vuonna 62 eKr. rakennettu silta on toinen kahdesta käytössä olevasta sillasta, jotka yhdistävät saaren kaupunkiin. Kiinnitä huomiota kaiteisiin, joita koristavissa pylväissä kuvataan nelikasvoinen Janus, alun ja lopun jumala.

Ponte Fabricion lähellä on Ponte Rotton, "rikkoutuneen sillan", ainoa jäljellä oleva kaari. Vuonna 142 eKr. rakennettu silta tuhoutui vuoden 1598 tulvassa, jossa vesi nousi 20 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sillalla on reliefi, jossa kuvattu lohikäärme on paavi Gregorius XIII:n symboli. Reliefi lisättiin sen jälkeen, kun toinen suuri tulva oli vahingoittanut siltaa.

Pääset Tiberin saarelle matkustamalla Rooman keskustasta Lungotevere dei Pierleoniin. Sieltä on saarelle vain lyhyt kävelymatka.


Alueen Tiber Island opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 336 majoitusliikettä kohteen Tiber Island lähellä
Hotel Quirinale 97 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Domus Del Corso Flaminio 50 €
  Domus Del Corso Flaminio

  Domus Del Corso Flaminio

  Piazzale Flaminio 19, Rooma
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Domus Del Corso Spagna 45 €
   Domus Del Corso Spagna

   Domus Del Corso Spagna

   24 Via del Corso, Rooma
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    iQ Hotel Roma 110 €
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     47 Boutique Hotel 212 €
     47 Boutique Hotel

     47 Boutique Hotel

     Via Luigi Petroselli 47, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Totuuden suu ja Tiber Island sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Fori Imperiali ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Circus Maximusin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Hive Hotel 72 €
      The Hive Hotel

      The Hive Hotel

      Via Torino 6, Rooma, Roma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Monte Cenci 237 €
       Hotel Monte Cenci

       Hotel Monte Cenci

       Via Monte dè Cenci, 8, Rooma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rooman suuri synagoga, Campo de' Fiori ja Piazza Venezia (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Via del Corso ja Largo di Torre Argentina ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Circus Maximusin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Smeraldo 89 €
        Hotel Smeraldo

        Hotel Smeraldo

        Via dei Chiavari 20, Rooma, RM
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Corso Vittorio Emanuele II, Campo de' Fiori ja Largo di Torre Argentina sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza Navona ja Pantheon ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colosseon asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.