Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tiberin saari

Vieraile tällä pienellä saarella, jossa on viehättävä barokkikirkko ja useita vanhoja, jopa ajanlaskumme alkuun ajoitettuja siltoja.

Vaikka Tiberin saari on pieni, sillä on useita kiinnostavia historiallisia nähtävyyksiä.

Tutustu saaren pieneen, kermanväriseen kirkkoon, jonka pylväät ovat peräisin vanhasta temppelistä. Lähde kävelylle rauhaisasti virtaavan joen penkereille ja etsi kaupungin ensimmäisen kivisillan jäänteet.

Veneen muotoinen Tiberin saari on vain 270 metriä pitkä ja 67 metriä leveä, joten sen päästä päähän kävelee nopeasti. Onneksi matkan varrella on paljon nähtävää. Saaren itäpuolella on 900-luvulla rakennettu Pyhän Bartolomeuksen kirkko. Tässä 200-luvulta peräisin olevan temppelin paikalle rakennetussa kirkossa on pääosin barokkityyliä edustava julkisivu sekä romaaninen kellotorni, joka lisättiin useita vuosia alkuperäisten rakennustöiden jälkeen. Kun astut sisään kirkkoon, näet sen freskoin koristellun katon sekä pienen suihkukaivon, joka on koristeltu Jeesusta, Bartolomeusta, Adalbertia ja Otto III:ta kuvaavin patsain. Laivoja erottavat 28 pylvästä ovat jäänteitä alkuperäisestä temppelistä.

Suuntaa kirkon luota pohjoiseen Ponte Fabriciolle. Tämä vuonna 62 eKr. rakennettu silta on toinen kahdesta käytössä olevasta sillasta, jotka yhdistävät saaren kaupunkiin. Kiinnitä huomiota kaiteisiin, joita koristavissa pylväissä kuvataan nelikasvoinen Janus, alun ja lopun jumala.

Ponte Fabricion lähellä on Ponte Rotton, "rikkoutuneen sillan", ainoa jäljellä oleva kaari. Vuonna 142 eKr. rakennettu silta tuhoutui vuoden 1598 tulvassa, jossa vesi nousi 20 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sillalla on reliefi, jossa kuvattu lohikäärme on paavi Gregorius XIII:n symboli. Reliefi lisättiin sen jälkeen, kun toinen suuri tulva oli vahingoittanut siltaa.

Pääset Tiberin saarelle matkustamalla Rooman keskustasta Lungotevere dei Pierleoniin. Sieltä on saarelle vain lyhyt kävelymatka.


Alueen Tiber Island opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 214 majoitusliikettä kohteen Tiber Island lähellä
Hotel Quirinale 80 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  47 Boutique Hotel 156 €
  47 Boutique Hotel

  47 Boutique Hotel

  Via Luigi Petroselli 47, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Totuuden suu ja Tiber Island sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Fori Imperiali ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Circus Maximusin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Monte Cenci 91 €
   Hotel Monte Cenci

   Hotel Monte Cenci

   Via Monte dè Cenci, 8, Rooma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman suuri synagoga, Campo de' Fiori ja Piazza Venezia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Via del Corso ja Largo di Torre Argentina ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Circus Maximusin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Hotel Universo 78 €
    Best Western Plus Hotel Universo

    Best Western Plus Hotel Universo

    Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Artemide 131 €
     Hotel Artemide

     Hotel Artemide

     Via Nazionale 22, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Ponte Sisto 108 €
      Hotel Ponte Sisto

      Hotel Ponte Sisto

      Via Dei Pettinari, 64, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ponte Sisto ja Palazzo Spada (palatsi) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Palazzo Farnese (palatsi) ja Campo de' Fiori ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colosseon asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Circus Maximusin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       9HOTEL CESARI 64 €
       9HOTEL CESARI

       9HOTEL CESARI

       Via di Pietra 89a, Rooma, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Nazionale 112 €
        Hotel Nazionale

        Hotel Nazionale

        Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.