Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tivoli-huvipuisto

Tämä Kööpenhaminan ydinkeskustassa sijaitseva vauhdikas huvipuisto on täydellinen kohde perheille. Se on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista.

Tanskassa on kaksi maailman vanhinta huvipuistoa, joista toinen sijaitsee aivan pääkaupungin keskustassa. Vuonna 1843 avattuun Tivoli-huvipuistoon ovat ihastuneet niin paikalliset ja kuin Kööpenhaminan vierailijatkin. Tivoli on enemmän kuin pelkkä huvipuisto: sen monilla eri lavoilla esitetään päivittäin livemusiikkia, ja Tivolissa on kaupungin parhaimpiin kuuluvia ravintoloita.

Tivoli-huvipuistossa vierailee vuosittain yli neljä miljoonaa ihmistä. Se on loistava perhekohde, sillä huvipuistossa on laitteita kaikenikäisille. Monille Kööpenhaminaan junalla saapuville vierailijoille Tivoli-huvipuisto on ensimmäinen heidän näkemänsä nähtävyys, sillä vuoristoradat näkyvät keskusrautatieaseman yllä.

Koe Tivoli-huvipuiston vuoristoratojen jännitys. Tivolin laitteet vaihtelevat perinteisistä puisista vuoristoradoista karuselleihin ja klassikkolaitteiden moderneihin versioihin. Demonin huippuvauhti on yli 70 kilometriä tunnissa. Nauti vertaansa vailla olevista näkymistä Himmelskibetissä (StarFlyer), joka on yksi maailman korkeimmista karuselleista.

Kuljeskele kauniissa 8,5 hehtaarin suuruisissa puutarhoissa, jotka liittävät puiston eri osat toisiinsa. Öisin yli 100 000 tarkasti suunniteltua lamppua valaisee polut ja puut. Nauti lohikäärmeveneristeilystä puiston keskellä sijaitsevalla lammella tai vietä aikaa jossakin ranta-alueen monista baareista ja ravintoloista. Parhaiten tunnettu fine dining ‑ravintola on kansainvälisesti ylistetty Noma, joka on tunnettu perinteiseen pohjoismaalaiseen keittiöön perustuvista innovatiivisista ruoistaan.

Tivoli-huvipuisto sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee pyöräillen tai kävellen monista keskustan hotelleista. Keskusrautatieasema sijaitsee vieressä, ja alueella on jonkin verran kadunvarsipysäköintipaikkoja. Tivoli-huvipuisto on avoinna joka päivä huhtikuusta syyskuuhun, mutta vain rajoitetusti muina vuodenaikoina. Tivoli-huvipuistoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Tivoli-huvipuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 254 majoitusliikettä kohteen Tivoli-huvipuisto lähellä
Urban House Copenhagen by MEININGER 54 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
   
  4,1
  /5 (2 868 arvostelua)
  2.0 kautta 5.0

  Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Square 130 €
  The Square

  The Square

  Rådhuspladsen 14, Copenhagen
    
   4,0
   /5 (4 738 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Imperial Hotel 128 €
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
     
    3,9
    /5 (3 860 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Sjælland ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tivoli Hotel 130 €
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     /5 (5 646 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Sjælland ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Vesterbro 90 €
     Comfort Hotel Vesterbro

     Comfort Hotel Vesterbro

     Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
       
      4,1
      /5 (1 114 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Astoria 73 €
      Hotel Astoria

      Hotel Astoria

      Banegaardspladsen 4, Copenhagen
        
       3,3
       /5 (3 359 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       CABINN City 74 €
       CABINN City

       CABINN City

       Mitchellsgade 14, Copenhagen
         
        3,7
        /5 (4 617 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Sjælland ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 197 €
        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Hammerichsgade 1, Copenhagen
          
         4,2
         /5 (222 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Sjælland ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.