Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trapani-Erice-köysirata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Trapani-Erice-köysirata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Trapani-Erice-köysirata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Trapani-Erice-köysirata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Trapani-Erice-köysirata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Trapani-Erice-köysirata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Trapani-Erice-köysirata lähellä kohdetta Trapani-Erice-köysirata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Trapani-Erice-köysirata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 728 majoitusliikettä kohteen Trapani-Erice-köysirata lähellä
La Pineta Park Hotel
La Pineta Park Hotel

La Pineta Park Hotel

Viale Nunzio Nasi, Erice
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Museo Civico Cordici ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monastero del Santissimo Salvatore ja Chiesa di San Martino ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Elimo 55 €
  Hotel Elimo

  Hotel Elimo

  Via Vittorio Emanuele, 75, Erice
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Duomo di Erice ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monastero del Santissimo Salvatore ja Chiesa di San Martino ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Parco degli Aromi 82 €
   Parco degli Aromi

   Parco degli Aromi

   via Maltempo Linciasella snc, Valderice, TP
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Teatro Nino Croce on 1,8 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Castello de Venere ja Trapani-Erice-köysirata sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Pepolin alueellinen museo ja Trapani-Erice-köysirata ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Residence San Martino 85 €
    Residence San Martino

    Residence San Martino

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chiesa di San Martino ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Monastero del Santissimo Salvatore ja Museo Civico Cordici ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bella Vista b&b 55 €
     Bella Vista b&b

     Bella Vista b&b

     Via Chiaramonte 25, Erice, Provincia di Trapani
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Monastero del Santissimo Salvatore ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Chiesa di San Martino ja Museo Civico Cordici ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Villa San Giovanni 48 €
      Hotel Villa San Giovanni

      Hotel Villa San Giovanni

      Viale Nunzio Nasi 12, Erice, TP
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Chiesa di San Giuliano ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torretta Pepoli ja Museo Civico Cordici ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Il Carmine 74 €
       Il Carmine

       Il Carmine

       Piazza del Carmine 23, Erice, TP
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museo Civico Cordici ja Castello de Venere sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Monastero del Santissimo Salvatore ja Chiesa di San Martino ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Erice Pietre Antiche 77 €
        Erice Pietre Antiche

        Erice Pietre Antiche

        Via Giuseppe Fontana, 12, Erice
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo Civico Cordici ja Castello de Venere sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Chiesa di San Martino ja Monastero del Santissimo Salvatore ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.