Luokitus perustuu 1 400 tarkistettuun arvosteluun

4,3 / 5
89 % asiakkaista suosittelee
4,5 Huoneen siisteys
4,2 Palvelu ja henkilökunta
4,2 Huoneen mukavuus
4,3 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Sopii parhaiten
– Loma kavereiden kanssa
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 21.3.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
21.3.2018, Paula, Hotellin johto
Hi, Thank you for your feedback! We wish you warm welcome back! Kind regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Pieni tyylikäs hotelli keskellä Östermalm

Lisätty 12.3.2018 Ebookersn sivustolla
Story hotel on tyylikäs omalla tavalla hyvin erottuva. Ylitti odotuksia hinta laatusuhteessa. Rauhallinen täydellinen sijainti keskellä Östermalm lähellä yhteyksiä. Ei jonotuksia, odottamista, ei tungosta eikä rasittavia turisteja, lapsia tai urheilijoita aamiaisella. Katutasolla viihtyisä suosittu baari ja pienimuotoinen ravintola.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
14.3.2018, Paula, Hotellin johto
Hi, Thank you for your kind feedback! We are delighted you enjoyed your stay with us and that you found our location to be perfect and peaceful. It is nice to read that you found our hotel elegant. Looking forward to be welcoming you back! Kind regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
5/5
Sopii parhaiten
– Loma kavereiden kanssa
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 5.3.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
5.3.2018, Paula, Hotellin johto
Hi, Thank you for your kind feedback! We are happy you enjoyed your stay with us, and hope to be seeing you back soon again. Kind regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
4/5
Vahvistettu matkustaja

aamiainen

Lisätty 3.3.2018 Ebookersn sivustolla
Hyvä Monipuolinen aamiainen kynttilänvalossa. Ystävällinen henkilökunta. Huone tavallinen. Sijainti melko hyvä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
7.3.2018, Paula, Hotellin johto
Hi, Thank you for taking the time to write us a review! We are happy you enjoyed our breakfast and that you found our location to be good! It is also nice to read that you found our staff to be friendly! We wish you warm welcome back! Best regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
4/5
Vahvistettu matkustaja

Good hotel

Lisätty 23.1.2018 Hotelsn sivustolla
Everything was amazing but noise at night was too loud from bar. Our room was in 4th floor but when we went to sleep at around 23-24 the noise was so loud we could hear it even when we wore earplugs. Otherwise the hotel is super, stuff is great and breakfast really good.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
23.1.2018, Paula, Hotellin johto
Dear Jaakko, Thank you for taking the time to write a review. We apologize for the loud music from the bar it should never have been played that loud. We are delighted you found your stay otherwise to be super. That you found our staff to be great, as we work hard to provide good service and that you found our breakfast to be really good! We hope you come back and stay with us again. Best regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
4/5
anna

Lisätty 8.1.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.1.2018, Paula, Hotellin johto
Dear, Thank you for your kind feedback! Best Regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
4/5
Pertti

Lisätty 6.1.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.1.2018, Paula, Hotellin johto
Dear, Thank you for your kind feedback! Best Regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
5/5
Sari

Loistavalla sijainti ja mukavat huoneet.

Lisätty 4.1.2018 Hotelsn sivustolla
Keskeisestä sijainnista huolimatta todella rauhallinen yöpymispaikka. Hyvä sänky ja aamiainen, ystävällinen henkilökunta. Loistava ruokaravintola ja viihtyisä baari hotellin alakerrassa. KAIKKI ostospaikat näppärästi lähellä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.1.2018, Paula, Hotellin johto
Dear Sari, Thank you for your kind review! We are glad you found our hotel to be peaceful and that you were able to sleep well. We work very hard to provide good service and it is nice to read that you found our staff to be friendly. We are glad you found our location to be suitable for you and that you enjoyed our bar and restaurant. We wish you warm welcome back! Kind regards, Paula von Roth Front Office Manager Story Hotel Riddargatan
2/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Sijainti ja hinta olivat ok.

Lisätty 8.12.2017 Ebookersn sivustolla
Hyvät puolet: Yleisilmeellä oli tavoiteltu nuorekkuutta ja rentoutta, mutta tulos oli tunkkanen ja nukrunen.
Huonot puolet: Siisteys ja hajusteettomat saippuat
Sijainti: Hieno sijainti keskellä kaupunkia
Kylpyhuoneen kosmetiikka ja saippuat hirveän hajusia - sain astmakohtauksen. Kokolattiamatto oli huonosti siivottu - huoneseen tullessamme lattialla oli roskia.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 20.11.2017 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
5.12.2017
Thanks for taking the time to leave us a 4 star rating!