Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Union Square New York

Union Square on New Yorkin matkailijoiden suosikkikohde värikkään menneisyytensä ja eloisien, ruokaan keskittyvien nykyisten tapahtumiensa ansiosta.

Union Square on yksi New Yorkin hienoista julkisista aukioista, joka toimi myös kansalaisoikeuksien ja naisten oikeuksien puolesta sekä Vietnamin sotaa vastaan mieltään osoittaneiden aktivistien kohtaamispaikkana. Nykyisin aukion meno on kaupallisempaa sorttia.

Jos Union Squaren menneisyys on yhteiskunnallisessa liikehdinnässä, aukion tulevaisuutta määrittää ruoka. Viime vuosina alueelle on tuonut mainetta Greenmarket, jonne newyorkilaiset saapuvat ostamaan tuoreita tuotteita suoraan yli sadalta alueen viljelijältä. Maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin järjestettävät markkinat ovat erinomainen tilaisuus maistella gourmet-tuotteita. Syyskuussa aukiolla voi maistella monia eri tuotteita yhden illan kestävässä ruokaan ja viiniin keskittyvässä Harvest in the Square ‑tapahtumassa, jossa suosittujen paikallisten ravintoloiden kokit loihtivat annoksia paikallisista tuotteista.

Kuten monissa muissakin New York Cityn ulkoilmanähtävyyksissä, tarjonta riippuu vuodenajasta. Kiitospäivän ja jouluaaton välisenä aikana tarjolla on lomakauden markkinoita, jotka ovat samankaltaisia kuin Greenmarket mutta joilla myydään käsintehtyjä koristeita, vaatteita, leluja ja koruja. Kesäkuukausina järjestetään puolestaan maksuttomia tapahtumia, kuten fitness- ja joogatunteja, vauvadiskoja perheen pienimmille ja salsa- ja hiphop-musiikkiesityksiä.

Myös pelkkä kävely Union Squaren ympäri tarjoaa nähtävyyksiä: alueella on neljä tärkeää muistomerkkiä, kuten esimerkiksi Yhdysvaltojen ensimmäisen presidentin George Washingtonin pronssinen ratsastajapatsas, joka on New York Cityn puistojen vanhin veistos.

14th Streetin pohjoispuolella Manhattanin keskustassa ja kaupungin kolmanneksi suurimman metroaseman päällä sijaitsevalla Union Squarella on yhä koroke, jossa voi pitää vapaasti puheita, ja aukiolla järjestetään säännöllisesti mielenosoituksia ja improvisoituja esityksiä. Aukio on kuitenkin saanut nimensä aukion keskeisestä sijainnistaan Broadwayn ja Park Avenuen yhtymäkohdassa. Union Squarelle pääsee helposti bussilla tai metrolla.


Alueen Union Square Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 514 majoitusliikettä kohteen Union Square Park lähellä
Hotel Pennsylvania 100 €
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Roosevelt Hotel, New York City 116 €
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   PUBLIC, an Ian Schrager hotel 205 €
   PUBLIC, an Ian Schrager hotel

   PUBLIC, an Ian Schrager hotel

   215 Chrystie St, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    New York University (yliopisto), 5th Avenue ja Washington Square Park (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja Brooklyn Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. 2nd Avenuen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bowery Streetin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Westin New York Grand Central 115 €
    The Westin New York Grand Central

    The Westin New York Grand Central

    212 East 42nd Street, New York, NY
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. 5th Avenue ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja New York Grand Central Terminalin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     YOTEL New York 110 €
     YOTEL New York

     YOTEL New York

     570 Tenth Avenue, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      The New Yorker A Wyndham Hotel 90 €
      The New Yorker A Wyndham Hotel

      The New Yorker A Wyndham Hotel

      481 Eighth Ave., New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Times Square ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Grand Central Terminal ovat myös 2 kilometrin päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Hendricks 102 €
       Hotel Hendricks

       Hotel Hendricks

       25 W 38th Street, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        New Yorkin julkinen kirjasto ja 5th Avenue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Madison Square Garden ja Bryant Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 42nd Street – Bryant Parkin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Streetin metroasema (Herald Square) 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hyatt New York 180 €
        Grand Hyatt New York

        Grand Hyatt New York

        109 East 42nd Street, at Grand Central Terminal, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. 5th Avenue ja Bryant Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.