Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanha juutalainen hautausmaa (Starý židovský hřbitov)

Näe vieri vieressä olevat vanhat hautakivet ja tutustu Prahan juutalaisten kokemaan ahdinkoon.

Vanha juutalainen hautausmaa (Starý židovský hřbitov) on yksi koko Euroopan vanhimmista juutalaisista hautausmaista. Kiertele tuhansien hautakivien joukossa ja tutustu juutalaisiin hautausperinteisiin. Näe Avigdor Karan hauta, joka on hautausmaan vanhin hauta, ja rabbi Löewin hauta, joka puolestaan on kuuluisin.

Tämä hautausmaa oli kaikkien Prahan juutalaisten viimeinen leposija yli 300 vuoden ajan aina vuoteen 1787 saakka. Koska juutalainen laki kieltää hautojen siirtämisen ja hautausmaa oli aikansa ainoa, haudat sijaitsevat kirjaimellisesti toinen toisensa päällä. Joissakin paikoissa yhteen hautaan on haudattu jopa 12 vainajaa, mikä selittää hautakivien valtavan määrän, noin 12 000.

Pääset hautausmaalle Pinkasovan synagogasta, joka on juutalaisvainojen paikallisten uhrien kunniaksi nimetty muistomerkki. Hautausmaa on tunnelmaan erityinen paikka, jossa todella aistii Prahan juutalaisväestön pitkään kestäneen ahdingon.

Kävele hetki varjoisten lehtojen katveessa ja mieti, millaista aikoinaan oli elää juutalaisena Prahassa. 1400-luvulta peräisin olevan rabbi Löew ben Bezalelin hautakiven ympärillä saatat nähdä pieniä paperilappuja, joissa on juutalaisten kävijöiden toiveita. He uskovat, että rabin avulla heidän toiveistaan voi tulla totta.

Juutalainen hautausmaa sijaitsee juutalaisessa korttelissa. Kaupunginosaan pääsee raitiovaunulla ja metrolla, ja hautausmaa on lyhyen kävelymatkan päässä kummankin pysäkiltä. Hautausmaa on suljettu sunnuntaisin ja juutalaisina juhlapyhinä. Vältä hautausmaan ja muiden juutalaisen korttelin nähtävyyksien pitkät lippujonot ostamalla kerralla useita lippuja juutalaiseen museoon läheisestä Maiselin synagogasta. Saat liput alennettuun hintaan.


Alueen Vanha juutalainen hautausmaa opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 770 majoitusliikettä kohteen Vanha juutalainen hautausmaa lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 109 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   InterContinental Prague 178 €
   InterContinental Prague

   InterContinental Prague

   Parizska 30, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Majestic Plaza 91 €
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     K+K Hotel Central Prague 99 €
     K+K Hotel Central Prague

     K+K Hotel Central Prague

     Hybernska 10, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Kings Court 126 €
      Hotel Kings Court

      Hotel Kings Court

      U Obecniho Domu 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Kunnantalo. Ruutitorni ja Hybernian teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Emblem Hotel 260 €
       The Emblem Hotel

       The Emblem Hotel

       Platnérská 19, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kansallinen marionettimuseo, Prahan kaupungintalo ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlen yliopisto ja Vanhauusi synagoga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Quentin Prague Hotel 89 €
        Quentin Prague Hotel

        Quentin Prague Hotel

        Krizovnicka 14, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Prahan kaupungintalo ja Vanhauusi synagoga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.