Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanha juutalainen hautausmaa (Starý židovský hřbitov)

Näe vieri vieressä olevat vanhat hautakivet ja tutustu Prahan juutalaisten kokemaan ahdinkoon.

Vanha juutalainen hautausmaa (Starý židovský hřbitov) on yksi koko Euroopan vanhimmista juutalaisista hautausmaista. Kiertele tuhansien hautakivien joukossa ja tutustu juutalaisiin hautausperinteisiin. Näe Avigdor Karan hauta, joka on hautausmaan vanhin hauta, ja rabbi Löewin hauta, joka puolestaan on kuuluisin.

Tämä hautausmaa oli kaikkien Prahan juutalaisten viimeinen leposija yli 300 vuoden ajan aina vuoteen 1787 saakka. Koska juutalainen laki kieltää hautojen siirtämisen ja hautausmaa oli aikansa ainoa, haudat sijaitsevat kirjaimellisesti toinen toisensa päällä. Joissakin paikoissa yhteen hautaan on haudattu jopa 12 vainajaa, mikä selittää hautakivien valtavan määrän, noin 12 000.

Pääset hautausmaalle Pinkasovan synagogasta, joka on juutalaisvainojen paikallisten uhrien kunniaksi nimetty muistomerkki. Hautausmaa on tunnelmaan erityinen paikka, jossa todella aistii Prahan juutalaisväestön pitkään kestäneen ahdingon.

Kävele hetki varjoisten lehtojen katveessa ja mieti, millaista aikoinaan oli elää juutalaisena Prahassa. 1400-luvulta peräisin olevan rabbi Löew ben Bezalelin hautakiven ympärillä saatat nähdä pieniä paperilappuja, joissa on juutalaisten kävijöiden toiveita. He uskovat, että rabin avulla heidän toiveistaan voi tulla totta.

Juutalainen hautausmaa sijaitsee juutalaisessa korttelissa. Kaupunginosaan pääsee raitiovaunulla ja metrolla, ja hautausmaa on lyhyen kävelymatkan päässä kummankin pysäkiltä. Hautausmaa on suljettu sunnuntaisin ja juutalaisina juhlapyhinä. Vältä hautausmaan ja muiden juutalaisen korttelin nähtävyyksien pitkät lippujonot ostamalla kerralla useita lippuja juutalaiseen museoon läheisestä Maiselin synagogasta. Saat liput alennettuun hintaan.


Alueen Vanha juutalainen hautausmaa opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 657 majoitusliikettä kohteen Vanha juutalainen hautausmaa lähellä
Grandior Hotel Prague 91 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 85 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Golden Prague Rooms 80 €
    Golden Prague Rooms

    Golden Prague Rooms

    Elisky Krasnohorske 4, Praha, Czech Republic
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Espanjalainen synagoga ja Vanhauusi synagoga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Vanha juutalainen hautausmaa ja Kinskýn palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     K+K Hotel Central Prague 90 €
     K+K Hotel Central Prague

     K+K Hotel Central Prague

     Hybernska 10, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cosmopolitan Hotel Prague 120 €
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Kings Court 160 €
       Hotel Kings Court

       Hotel Kings Court

       U Obecniho Domu 3, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        InterContinental Prague 189 €
        InterContinental Prague

        InterContinental Prague

        Parizska 30, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.