Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Arena di Verona

Katso oopperaa, rockkonserttia tai teatteriesitystä historiallisella stadionilla, jolla roomalaiset gladiaattorit taistelivat aikoinaan kuolemaan saakka.

Veronan taivaanrantaa hallitseva Arena di Verona on roomalainen amfiteatteri, joka oli aikoinaan yksi maailman suurimmista. Vuonna 30 rakennettu valtava areena on eräs kaupungin vanhimmista rakennelmista. Se lukeutuu myös Veronan suosituimpiin nähtävyyksiin: se vetää kaupunkiin yli 500 000 kävijää vuosittain. Ihaile sen arkkitehtuuria tai nauti oopperasta historiallisilla kiviportailla. 

Voit tutustua Arena di Veronan kiehtovaan historiaan ohjatulla kierroksella. Kuulet sen alkuajoista roomalaisten gladiaattoreiden taisteluareenana. Lisäksi kuulet Veronaa 1100-luvulla vavisuttaneesta maanjäristyksestä, jonka seurauksena areena menetti suuren osan neljännestä kerroksestaan. Vuonna 1913 areena palasi alkuperäiseen loistoonsa ja suosioonsa, kun paikallinen oopperalaulaja Giovanni Zenatello ryhtyi järjestelmään siellä ulkoilmakonsertteja. Esitysten määrä ja suosio ovat sittemmin kasvaneet jokaisella esityskaudella. 

Nykyään Arena di Veronalle saapuu oopperan ystäviä kaikkialta maailmasta nauttimaan esityksistä ainutlaatuisessa miljöössä. Amfiteatterin akustiikka on todella loistava. Jopa kaikkein kaukaisimmilla paikoilla istuvat katsojat kuulevat varmasti joka ikisen nuotin. Varaa konserttiliput hyvissä ajoin, sillä ne myydään nopeasti loppuun. Ennen jokaista esitystä on kuitenkin tarjolla pieni määrä viime hetken lippuja, jotta Veronaan saapuvat matkailijatkin saavat mahdollisuuden nauttia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta. Voit varata joko pehmustetun paikan permannolta tai istumapaikan nousevasta kivikatsomosta paikallisten joukosta. Kynttilät valaisevat katsomon kauniisti pimeän laskeuduttua.

Päivän aikana areena kylpee eri sävyissä Italian lämpimän auringon alla. Osta Verona-kortti, jolla voit palata areenalle eri aikoihin nauttimaan sen eri tunnelmista. 

Arena di Verona sijaitsee historiallisen keskustan sydämessä lähellä monia alueen hotelleja. Alueelle kulkee myös bussi. Päivittäin avoinna olevalle areenalle on pääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 170 majoitusliikettä kohteen Veronan stadion lähellä
Hotel Milano & Spa 127 €
Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Piazza Bra ja Veronan stadion sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Juliet's House ja Piazza delle Erbe (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Leon d'Oro 85 €
  Hotel Leon d'Oro

  Hotel Leon d'Oro

  Viale Piave 5, Verona, VR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Porta Nuova (monumentti) ja Veronafiere-kokouskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Ristori (teatteri) ja Juliet's Tomb (hautapaikka luostarissa) ovat myös 2 kilometrin päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Accademia 174 €
   Hotel Accademia

   Hotel Accademia

   Via Scala 12, Verona, VR
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Juliet's House ja Piazza delle Erbe (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Veronan stadion ja Piazza Bra ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Mastino 105 €
    Hotel Mastino

    Hotel Mastino

    Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Veronan kaupungintalo, Veronan stadion ja Piazza Bra sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Castelvecchio (linna) ja Ponte Scaligero (silta) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Truly Verona 61 €
     Truly Verona

     Truly Verona

     Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Adige River, Veronan stadion ja Juliet's House sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Castelvecchio (linna) ja Piazza delle Erbe (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

      Opera Relais de Charme 117 €
      Opera Relais de Charme

      Opera Relais de Charme

      Via Valerio Catullo 1, Verona, VR
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Juliet's House, Veronan stadion ja Piazza delle Erbe (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Piazza dei Signori (aukio) ja Castelvecchio (linna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel 152 €
       Grand Hotel

       Grand Hotel

       Corso Porta Nuova 105, Verona, VR
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Porta Nuova (monumentti), Veronan stadion ja Piazza Bra sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Juliet's House ja Piazza delle Erbe (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel San Marco Fitness Pool & SPA 62 €
        Hotel San Marco Fitness Pool & SPA

        Hotel San Marco Fitness Pool & SPA

        Via San Marco, 11, Verona, VR
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Basilica of San Zeno Maggiore (kirkko) ja Porta Nuova (monumentti) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Ospedale Borgo Trento (sairaala) ja Veronan stadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.