Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Viron kansalliskirjasto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron kansalliskirjasto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron kansalliskirjasto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron kansalliskirjasto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron kansalliskirjasto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron kansalliskirjasto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron kansalliskirjasto lähellä kohdetta Viron kansalliskirjasto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron kansalliskirjasto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 159 majoitusliikettä kohteen Viron kansalliskirjasto lähellä
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 76 €
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nordic Hotel Forum 89 €
  Nordic Hotel Forum

  Nordic Hotel Forum

  Viru Väljak 3, Tallinna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Meriton Old Town Garden Hotel 55 €
   Meriton Old Town Garden Hotel

   Meriton Old Town Garden Hotel

   Lai 24/Pikk 29, Tallinna
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel Olumpia 89 €
    Radisson Blu Hotel Olumpia

    Radisson Blu Hotel Olumpia

    33 Liivalaia Street, Tallinna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     L'Ermitage Hotel 71 €
     L'Ermitage Hotel

     L'Ermitage Hotel

     Toompuiestee 19, Tallinna
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan raatihuone ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Original Sokos Hotel Viru 79 €
      Original Sokos Hotel Viru

      Original Sokos Hotel Viru

      Viru väljak 4, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Palace by TallinnHotels 105 €
       Hotel Palace by TallinnHotels

       Hotel Palace by TallinnHotels

       Vabaduse Valjak 3, Tallinna
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        The von Stackelberg Hotel Tallinn 80 €
        The von Stackelberg Hotel Tallinn

        The von Stackelberg Hotel Tallinn

        Toompuiestee 23, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hirvepark, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.