Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Viron kansalliskirjasto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron kansalliskirjasto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron kansalliskirjasto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron kansalliskirjasto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron kansalliskirjasto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron kansalliskirjasto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron kansalliskirjasto lähellä kohdetta Viron kansalliskirjasto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron kansalliskirjasto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 180 majoitusliikettä kohteen Viron kansalliskirjasto lähellä
Nordic Hotel Forum 94 €
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Palace by TallinnHotels 93 €
  Hotel Palace by TallinnHotels

  Hotel Palace by TallinnHotels

  Vabaduse Valjak 3, Tallinna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 62 €
   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Swissotel Tallinn 104 €
    Swissotel Tallinn

    Swissotel Tallinn

    Tornimae 3, Tallinna
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel Olumpia 86 €
     Radisson Blu Hotel Olumpia

     Radisson Blu Hotel Olumpia

     33 Liivalaia Street, Tallinna
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Original Sokos Hotel Viru 74 €
      Original Sokos Hotel Viru

      Original Sokos Hotel Viru

      Viru väljak 4, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 98 €
       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Ravala Street 3, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Meriton Old Town Garden Hotel 36 €
        Meriton Old Town Garden Hotel

        Meriton Old Town Garden Hotel

        Lai 24/Pikk 29, Tallinna
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.