Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wat Pho

Makaavan Buddhan temppeli on maan suurin temppeli, ja sen sisällä on enemmän Buddha-patsaita kuin missään muussa thaitemppelissä.

Sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten suosiossa oleva Wat Po on yksi Bangkokin suosituimmista nähtävyyksistä. Suuri temppeli on kuuluisa jättiläismäisestä makaavasta Buddha-patsaastaan, ja temppelissä on enemmän Buddha-patsaita kuin missään muussa temppelissä Thaimaassa. Temppelissä toimii myös yksi maan vanhimmista valtion yliopistoista sekä virallinen perinteistä thaihierontaa opettava koulu.

Temppelin virallinen nimi on Wat Phra Chetuphon Vimolmangklararm Rajwaramahaviharn, joten on helppo ymmärtää, miksi useimmat ulkomaalaiset kutsuvat sitä mieluummin Makaavan Buddhan temppeliksi. Thainkielinen lyhenne Wat Pho tulee nimestä Wat Phodharam, joka oli Ayutthaya-kaudella tuhoutunut luostari. Chakri-dynastian jäsen kuningas Rama I rakennutti temppelin uudelleen. Työ kesti lähes kahdeksan vuotta. Kuningas Rama III käytti 16 vuotta sen lisäkunnostamiseen ja laajentamiseen, ja kuningas Rama IV antoi sille sen nykyisen nimen.

Kun astut sisään saliin, jossa 46 metriä pitkä makaava Buddha lepää, pudota kolikko johonkin useista pronssimaljoista. Sen ajatellaan tuovan onnea. 108 maljaa edustavat Buddhan 108:aa hyvettä. Itse patsas lepää kultaisen lehden alla ja esittää lähellä nirvanaa olevaa Buddhaa. Näe Buddhan jättiläismäiset helmiäisellä koristetut jalkapohjat.

Tämä patsas on temppelin päänähtävyys, mutta alueella on yli tuhat muutakin Buddha-patsasta. Temppelin alueella sijaitsee myös perinteisen lääketieteen ja thaihieronnan koulu. Koulun oppilailta voit ostaa virkistävän hieronnan, joten varaa mukaasi hiukan ylimääräistä rahaa. Tutustu vanhoihin hierontatekniikkakuvauksiin temppelin kirjastossa, jonka koristeluissa on käytetty posliinin siruja. Käy tien toisella puolella sijaitsevassa luostarissa, joka on yhä toiminnassa, ja keskustele munkkien kanssa. He puhuvat mielellään englantia.

Wat Pho sijaitsee Suuren palatsin vieressä, ja sama pukeutumisohje pätee myös siellä: peitä käsivartesi, sääresi ja jalkasi, ennen kuin astut rakennukseen. Helpoimmin saavut temppelille lautalla tai taksilla. Temppeliin on sisäänpääsymaksu, ja siellä järjestetään opastettuja kierroksia. Temppeli on avoinna joka päivä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 024 majoitusliikettä kohteen Wat Phon temppeli lähellä
lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 107 €
lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sri Mariammanin temppeli ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Siam Paragon -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Surasakin BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saphan Taksinin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Shangri-la Bangkok 136 €
  Shangri-la Bangkok

  Shangri-la Bangkok

  89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bangkokin jokiranta ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä ja Patpongin iltatori ovat myös 3 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Surasakin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Prince Palace Hotel 40 €
   Prince Palace Hotel

   Prince Palace Hotel

   488/800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Bangkok, Bangkok
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bangkokin kaupungintalo, Saketin temppeli ja Wat Suthat sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Khao Sanin katu ja Demokratian muistomerkki ovat myös 2 kilometrin päässä. Yommarat on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hua Lamphongin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Riva Arun Bangkok 72 €
    Riva Arun Bangkok

    Riva Arun Bangkok

    392/25-26 Maharaj Road, Phraborom Maharajawang, Pranakorn, Bangkok
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Museum of Siam, Wat Phon temppeli ja Suuri palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Smaragdibuddhan temppeli sijaitsee 1,1 kilometrin päässä.

     sala rattanakosin 118 €
     sala rattanakosin

     sala rattanakosin

     Maharat Road, Rattanakosin Island, Bangkok, Bangkok
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wat Phon temppeli ja Wat Arun sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Smaragdibuddhan temppeli ja Suuri palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      D&D Inn Khaosan 20 €
      D&D Inn Khaosan

      D&D Inn Khaosan

      68-70 Khaosan Road, Pranakorn, Bangkok
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Khao Sanin katu ja Bangkokin jokiranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Inn A Day 93 €
       Inn A Day

       Inn A Day

       57-61 Maharat Road, Phra nakhon, Bangkok, Bangkok
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bangkokin jokiranta, Wat Phon temppeli ja Wat Arun sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Smaragdibuddhan temppeli ja Suuri palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rambuttri Village Inn & Plaza 31 €
        Rambuttri Village Inn & Plaza

        Rambuttri Village Inn & Plaza

        95 Soi Ram Buttri, Chakkra Phong Road, Phra Nakorn, Bangkok, Bangkok
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bangkokin jokiranta ja Khao Sanin katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bangkok Thonburin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.