Hintatakuu

Kaikki haluavat vastinetta rahoilleen, ja on todella turhauduttavaa varata hotelli tai lento + hotelli (yhtä aikaa varattuina) ja löytääkin se halvemmalla muualta. Niinpä olemme laatineet seuraavan takuun:

Hotellivaraukset:

Jos varaat ja maksat hotellihuoneen Expedia.fi-sivustolla ja löydät huoneesi myöhemmin halvemmalla sivustoltamme tai toiselta sivustolta, kerro siitä meille niin hyvitämme erotuksen sinulle. Se on niin helppoa.

Joillakin muilla sivustoilla aikaraja on 24 tuntia hotellivarauksen tekemisestä. Jos löydät huoneen halvemmalla milloin tahansa 48 tuntia ennen hotelliin sisäänkirjautumista, kerro siitä meille niin tarjoamme saman hinnan. Vaikka löytäisit halvemman hinnan kolme tuntia tai kolme kuukautta varauksen tekemisen jälkeen, hintatakuumme on silti voimassa.

Löytämäsi halvemman hinnan on tietenkin sisällettävä samat asiat, eli saman hotellin, päivämäärät, majoituksen pituuden, hintasuunnitelman ja huonetyypin, ja hintaan täytyy sisältyä kaikki verot ja maksut. Mutta se on näin yksinkertaista.

Hintasuunnitelman vertailu
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma
Expedian jälkikäteen maksu / maksu hotellissa

Lento + hotellivaraukset (yhtä aikaa varattuina)

Jos varaat ja maksat lento + hotellivarauksen (yhtä aikaa) Expedia.fi-sivustolla ja löydät kyseisen lento + hotellipakettisi 48 TUNNIN KULUESSA halvemmalla sivustoltamme tai toiselta sivustolta, kerro siitä meille, niin hyvitämme erotuksen sinulle. Se on niin helppoa.

Löytämäsi halvemman hinnan on tietenkin sisällettävä samat asiat – samat päivämäärät, lennon numeron, lentoajat, matkan keston, hotellin, huonetyypin ja hintasuunnitelman ja hintaan täytyy sisältyä kaikki verot ja maksut – näin yksinkertaista se on.

Expedian hintatakuuta koskevat lisäehdot ovat alla. Hintatakuu koskee vain etukäteen maksettuja hotellivarauksia ja lento + hotellivarauksia (varattaessa palvelut yhtä aikaa).

Täytä alla oleva lyhyt lomake, niin me huolehdimme lopusta.

Käyttöehdot

  1. Hintatakuu (varattaessa vain hotelli) – Jos varaat ja maksat hotellihuoneen Expedia.fi-sivustolla ja löydät saman huoneen halvemmalla samalta tai muulta verkkosivustolta 48 TUNTIA ENNEN sisäänkirjautumista, hyvitämme erotuksen sinulle. Expedian hintatakuu koskee vain itsenäisiä etukäteen maksettuja Expedia.fi-sivustolla tehtyjä hotellivarauksia. Hintaa on verrattava samaan hotelliin itsenäisenä varauksena.
  2. Hakemuksen lähettäminen – Hintatakuuhyvitystä varten sinun on lähetettävä hakemuksesi vähintään 48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Hakemus on lähetettävä käyttämällä hintatakuulomaketta.
  3. Hintatakuu (lento + hotellivaraukset) - Jos varaat ja maksat lento + hotellivarauksen (yhtä aikaa varattuina) Expedia.fi-sivustolla ja löydät 48 TUNNIN KULUESSA VARAUKSEN TEKEMISESTÄ saman lento + hotellipaketin vastaavin ehdoin halvemmalla Expedia.fi-sivustolta tai muulta verkkosivustolta hyvitämme erotuksen sinulle.
  4. Hakemuksen lähettäminen - Hintatakuun mukaista hyvitystä varten sinun on lähetettävä hakemuksesi viimeistään 48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Mikäli kyseessä on lento + hotellipaketti, hakemus on lähetettävä 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä. Hakemus tulee lähettää käyttämällä sitä koskevaa hintatakuulomaketta.
  5. Hintaa on verrattava samaan matkasuunnitelmaan samoilla ehdoilla – Hintatakuu on voimassa vain matkasuunnitelmissa, jotka ovat täysin samanlaisia, eli hotellin, huonetyypin, hintasuunnitelman, sovellettavan palautus- ja peruutuskäytännön sekä hotelliyöpymisen päivämäärien pitää vastata Expedia.fi-sivustolla tehtyä varausta. Hintatakuu koskee varatun matkan kokonaishintaa kaikkine veroineen ja maksuineen. Sinun on täytettävä kaikki alempaa hintaa koskevat ehdot (jos sellaisia on) mukaan luettuna ja rajoituksetta asuinpaikka, alueelliset vaatimukset ja ikään liittyvät vaatimukset, jotta voit hakea hintatakuuhyvitystä.
  6. Verrattavan hinnan on oltava suuren yleisön nähtävissä – Hintatakuu koskee vain suurelle yleisölle mainostettuja ja heille tarjolla olevia hintoja tai suomalaisille kuluttajille suunnatuilla verkkosivustoilla olevia hintoja. Tämä ei sisällä esimerkiksi jäsenyysohjelmasivustoilla tarjottuja hintoja, yritysalennuksia tai -hintoja, ryhmä-, charter- ja palkitsemisohjelmahintoja, kannustin-, kokous-, kongressi- ja välittäjähintoja tai yhtiöiden välisiä hintoja, huutokauppahintoja tai vastaavalla tavalla saatuja hintoja tai hintoja, joihin vaaditaan kuponki tai muu tarjous, joka ei ole suuren yleisön käytettävissä. Halvempi hinta ei saa olla peräisin verkkopalvelusta, johon soitetaan hinnan saamiseksi, tai vastaanottamastasi sähköpostista. Hinnan on oltava esillä ja varattavissa samassa valuutassa kuin Expedia.fi-varauksesi (ilman viittausta valuuttamuuntimiin).
  7. Hakemuksen tarkistaminen – Expedia.fi tarkistaa kaikki Hintatakuun perusteella tehdyt hyvityshakemukset. Emme hyväksy alemman hinnan todisteeksi kuvakaappauksia tai muita väitettyjä todisteita, joita emme voi itse vahvistaa. Emme myöskään tarkista tai hyväksy hakemuksia, joiden uskomme harkintamme mukaan olevan tulostusvirheitä tai muita virheitä tai hakemuksia, jotka on tehty vilpillisesti tai vilpillisessä mielessä. Hyväksytyissä hakemuksissa hyvitys tehdään varauksessa käytetylle kortille. Hyvityksen saapuminen tilillesi voi kestää jopa 30 päivää tai seuraavaan laskutuskauteen asti.
  8. Muutokset – Pidätämme oikeuden harkintamme mukaan muokata hintatakuuta tai keskeyttää sen tai rajoittaa sen soveltamista kenelle tahansa ja milloin tahansa jostain syystä tai ilman syytä ja ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta sinulle. Expedia.fi-verkkosivustolla hakemuksesi ajankohtana olevat ehdot määrittävät kelpoisuutesi hyvitykseen Hintatakuun perusteella. Vaikka emme vetoa tiettyyn ehtoon, emme luovu oikeudestamme vedota kyseiseen ehtoon myöhemmin. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.