Hintatakuun hakemuslomakkeemme ennen 18.10.2017 tehdyille varauksille.

Kaikki haluavat vastinetta rahoilleen, ja on todella turhauduttavaa varata hotelli tai lento + hotelli (yhtä aikaa varattuina) ja löytääkin se halvemmalla muualta. Niinpä olemme laatineet seuraavan takuun:

Hotellivaraukset:

Jos varaat ja maksat hotellihuoneen Expedia.fi-sivustolla ja löydät huoneesi myöhemmin halvemmalla sivustoltamme tai toiselta sivustolta, kerro siitä meille niin hyvitämme erotuksen sinulle. Se on niin helppoa.

Joillakin muilla sivustoilla aikaraja on 24 tuntia hotellivarauksen tekemisestä. Jos löydät huoneen halvemmalla milloin tahansa 48 tuntia ennen hotelliin sisäänkirjautumista, kerro siitä meille niin tarjoamme saman hinnan. Vaikka löytäisit halvemman hinnan kolme tuntia tai kolme kuukautta varauksen tekemisen jälkeen, hintatakuumme on silti voimassa.

Löytämäsi halvemman hinnan on tietenkin sisällettävä samat asiat, eli saman hotellin, päivämäärät, majoituksen pituuden, hintasuunnitelman ja huonetyypin, ja hintaan täytyy sisältyä kaikki verot ja maksut. Mutta se on näin yksinkertaista.

Hintasuunnitelman vertailu
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma
Expedian etukäteen maksettava palautusoikeudellinen hintasuunnitelma Kilpailijoiden etukäteen/jälkikäteen maksettava palautusoikeudeton hintasuunnitelma
Expedian jälkikäteen maksu / maksu hotellissa

Lento + hotellivaraukset (yhtä aikaa varattuina)

Jos varaat ja maksat lento + hotellivarauksen (yhtä aikaa) Expedia.fi-sivustolla ja löydät kyseisen lento + hotellipakettisi 48 TUNNIN KULUESSA halvemmalla sivustoltamme tai toiselta sivustolta, kerro siitä meille, niin hyvitämme erotuksen sinulle. Se on niin helppoa.

Löytämäsi halvemman hinnan on tietenkin sisällettävä samat asiat – samat päivämäärät, lennon numeron, lentoajat, matkan keston, hotellin, huonetyypin ja hintasuunnitelman ja hintaan täytyy sisältyä kaikki verot ja maksut – näin yksinkertaista se on.

Täytä alla oleva lyhyt lomake, niin me huolehdimme lopusta.