Nauti unohtumattomasta makuelämyksestä, jossa kunnioitetaan syvästi aidon napolilaisen pizzan perinteitä ja yksinkertaisuutta nykyaikaisella twistillä. Maista ammattikokkien luomia innovatiivisia reseptejä, joissa on erinomainen valikoima paikallisilta markkinoilta henkilökohtaisesti valittuja raaka-aineita.
Saavut ravintolaan ja saat Ferrari Trento 1902 -juoman tervetuliaismaljaksi. Nauti tätä herkullista italialaista juomaa, jossa on vastustamattoman kevyet kuplat. Sen jälkeen voit maistella herkullisia paistettuja alkupaloja, kuten klassista crocchèa, jossa on savustettua puhvelimozzarellaa, perunoita ja Pecorino Romano -juustoa, baccalàa (suolattua turskaa), joka paistetaan riisijauhoista tehdyssä taikinassa, sekä pieniä munakkaita, jotka on valmistettu pastasta, perunoista, savustetusta puhvelimozzarellasta, parmesaanista tai kinkusta.
Napostele myös arancinia (paistettuja riisipalloja), jotka on täytetty arborio-riisillä, San Marzano DOP -tomaattikastikkeella, savustetulla puhvelimozzarellalla ja kypsennetyllä kinkulla ja paljon muuta. Tutustu siihen, miten paistettu ruoka on olennainen osa napolilaista ruokakulttuuria.
Seuraavaksi voit maistella kahta klassista pizzalajiketta, jotka on valmistettu yksinkertaisilla resepteillä mutta korkealaatuisista raaka-aineista. Kokeile Margherita-juustoa (joka valmistetaan yksinkertaisesti San Marzano AOP -tomaateista, Agerolan fior di latte -juustosta, Frantoio San Comaion ekstra-neitsytoliiviöljystä ja basilikasta). Maista myös Cosacca-pizzaa (joka on valmistettu Corbaran tomaateista, Bagnolin pecorino-juustosta, ekstra-neitsytoliiviöljystä ja basilikasta).
Lopuksi voit valita à la carte -menun, jossa voit nauttia suosikkisi tai uusia ainesosia erityisissä ja innovatiivisissa ehdotuksissa. Tämän maistelun yhteydessä nautitaan kaksi erilaista Campanian alueen viiniä, joita tarjoilija neuvoo.