Paikallisen ammattikokin avustuksella saat käytännönläheistä opetusta ja opit uusia ruoanlaittotekniikoita, jotka voit helposti toistaa kotona. Tutustut perinteisiimme ja opit vinkkejä ainutlaatuisesta santotiinalaisesta ja välimerellisestä keittiöstä. Kasvissyöjät ovat tervetulleita. Voit valmistaa täysin kasvisruokavalion.
MENU
- Aito Santorinin salaatti.
Santorinilaisia kirsikkatomaatteja, katsounia (paikallista kurkkua), kevätsipulia, tuoretta vuohenjuustoa
- Perinteiset tomaattirullat
Kirsikkatomaatit, sipulit
- Fava (keltaiset halkaistut herneet).
Keltaiset halkaistut herneet, kuivat sipulit, laakerinlehdet
- a. Sianlihafileet Vinsanto-viinikastikkeessa.
Sianliha, kevätsipuli, visantoviini
b. Santorinilainen spagetti (1. vaihtoehto sianliharuoalle) Santorinilainen tomaattimurska, valkosipuli.
c. Sienet Visanto-viinikastikkeessa (2. vaihtoehto sianliharuoalle).
Valitse yksi vaihtoehdoista, jos haluat yhdistää ruoanlaittokurssin viininmaistajaisiin, joissa on 5 SAN Santorinin viiniä ja viinikierros ja/tai vierailuun Perivoloksen mustalle hiekkarannalle, jossa nautit cocktailin ja hedelmäsalaatin yksityisillä aurinkotuoleilla makoillessasi.
Santorini tarjoaa henkeäsalpaavien näköalojen lisäksi myös valikoiman viinejä, jotka on valmistettu 40 eri alkuperäisestä rypälelajikkeesta. Viininmaistelu sisältää kierroksen viinitilan kellareihin asiantuntijasommelierin kanssa, minkä jälkeen seuraa viininmaistelu.