Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Molekyylimies

Tämä kunnioitusta herättävä taideteos on kuvaamisen arvoinen. Se esittää ihmisiä, joissa on satoja reikiä niiden molekyylien merkiksi, joista muodostumme.

Molekyylimies on Spreejoen varrella kohoava valtava, kolmea ihmishahmoa esittävä veistos. Tämä aivan Berliinin keskustan ulkopuolella sijaitseva alumiininen taideteos paljastettiin vuonna 1997, ja siitä on tullut suosittu nähtävyys. Veistos esittää kolmea rei’itettyä ihmishahmoa, jotka näyttävät kävelevän veden pinnalla.

Teos on osa yhdysvaltalaistaiteilija Jonathan Borofskyn installaatiota. Taiteilija loi 1970-luvulla samantyyppisiä teoksia myös Los Angelesiin. Veistoksen ihmishahmoissa olevat reiät symboloivat niitä vedessä ja ilmassa olevia molekyylejä, joista ihmiset muodostuvat. Hahmot vaikuttavat syleilevän toisiaan. Näiden kolmen hahmon kohtaaminen symboloi Itä- ja Länsi-Berliinin yhdistymistä.

Jos haluat nähdä veistoksen koko loistossaan, suuntaa Oberbaumin sillalle. Vaikka silta on 1,6 kilometrin päässä, suuret hahmot näkyvät sinne hyvin. Jokivartta pitkin astellessasi voit nähdä patsaan eri kulmista.

Taideteos hämmästyttää jo koollaan: se on noin 30 metriä korkea ja saa ohi lipuvat veneet näyttämään pieniltä. Jos odotat auringonlaskuun asti, näet, kuinka oranssina hehkuva taivas pilkistää veistoksen reikien läpi.

Voit ihastella patsasta myös jokivarren kahviloista. Samanlainen installaatio löytyy Council Bluffsista, Yhdysvaltain Iowasta. Borofskyllä on muitakin suuria installaatioita suurkaupungeissa eri puolilla maailmaa. Yksi näistä on München, jossa kohoaa 17-metrinen valkoinen Kävelevä mies.

Veistokseen voi tutustua maksutta viereiseltä joenpenkalta. Veistosta voi käydä katsomassa milloin tahansa. Pimeällä sen jalusta on valaistu.

Molekyylimies kohoaa Spreejoen rannalla Berliinin keskustasta kaakkoon. Pääset paikan päälle siirtymällä S-bahnilla tai bussilla Treptower Parkiin. Patsas on luoteessa noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Lähistöllä on myös muita nähtävyyksiä, kuten Treptow Arena.


Alueen Molecule Man opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 147 majoitusliikettä kohteen Molecule Man lähellä
Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse
Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse

Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse

Bödikerstr. 34, Berliini
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oberbaumbrücke, East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Treptower Parkin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ostkreuzin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  nhow Berlin 77 €
  nhow Berlin

  nhow Berlin

  Stralauer Allee 3, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 46 €
   MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

   MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

   Am Postbahnhof 4, Berliini
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel PLUS Berlin 48 €
    Hotel PLUS Berlin

    Hotel PLUS Berlin

    Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Michelberger Hotel Berlin 94 €
     Michelberger Hotel Berlin

     Michelberger Hotel Berlin

     Warschauer Straße 39/40, Berliini, BE
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warschauer Straßen asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      a&o Berlin Friedrichshain 60 €
      a&o Berlin Friedrichshain

      a&o Berlin Friedrichshain

      Boxhagener Str. 73, Berliini, BE
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alexanderplatz ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Ostkreuzin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Berlin-Rummelsburgin S-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Berlin - City East Side 68 €
       Holiday Inn Berlin - City East Side

       Holiday Inn Berlin - City East Side

       Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        All In Hostel / Hotel Berlin 32 €
        All In Hostel / Hotel Berlin

        All In Hostel / Hotel Berlin

        Gruenberger Str. 54, Berliini, BE
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oberbaumbrücke, Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Alexanderplatz ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Frankfurter Torin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Samariterstraßen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.