Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Molekyylimies

Tämä kunnioitusta herättävä taideteos on kuvaamisen arvoinen. Se esittää ihmisiä, joissa on satoja reikiä niiden molekyylien merkiksi, joista muodostumme.

Molekyylimies on Spreejoen varrella kohoava valtava, kolmea ihmishahmoa esittävä veistos. Tämä aivan Berliinin keskustan ulkopuolella sijaitseva alumiininen taideteos paljastettiin vuonna 1997, ja siitä on tullut suosittu nähtävyys. Veistos esittää kolmea rei’itettyä ihmishahmoa, jotka näyttävät kävelevän veden pinnalla.

Teos on osa yhdysvaltalaistaiteilija Jonathan Borofskyn installaatiota. Taiteilija loi 1970-luvulla samantyyppisiä teoksia myös Los Angelesiin. Veistoksen ihmishahmoissa olevat reiät symboloivat niitä vedessä ja ilmassa olevia molekyylejä, joista ihmiset muodostuvat. Hahmot vaikuttavat syleilevän toisiaan. Näiden kolmen hahmon kohtaaminen symboloi Itä- ja Länsi-Berliinin yhdistymistä.

Jos haluat nähdä veistoksen koko loistossaan, suuntaa Oberbaumin sillalle. Vaikka silta on 1,6 kilometrin päässä, suuret hahmot näkyvät sinne hyvin. Jokivartta pitkin astellessasi voit nähdä patsaan eri kulmista.

Taideteos hämmästyttää jo koollaan: se on noin 30 metriä korkea ja saa ohi lipuvat veneet näyttämään pieniltä. Jos odotat auringonlaskuun asti, näet, kuinka oranssina hehkuva taivas pilkistää veistoksen reikien läpi.

Voit ihastella patsasta myös jokivarren kahviloista. Samanlainen installaatio löytyy Council Bluffsista, Yhdysvaltain Iowasta. Borofskyllä on muitakin suuria installaatioita suurkaupungeissa eri puolilla maailmaa. Yksi näistä on München, jossa kohoaa 17-metrinen valkoinen Kävelevä mies.

Veistokseen voi tutustua maksutta viereiseltä joenpenkalta. Veistosta voi käydä katsomassa milloin tahansa. Pimeällä sen jalusta on valaistu.

Molekyylimies kohoaa Spreejoen rannalla Berliinin keskustasta kaakkoon. Pääset paikan päälle siirtymällä S-bahnilla tai bussilla Treptower Parkiin. Patsas on luoteessa noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Lähistöllä on myös muita nähtävyyksiä, kuten Treptow Arena.


Alueen Molecule Man opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 147 majoitusliikettä kohteen Molecule Man lähellä
a&o Berlin Friedrichshain 44 €
a&o Berlin Friedrichshain

a&o Berlin Friedrichshain

Boxhagener Str. 73, Berliini, BE
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alexanderplatz ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Ostkreuzin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Berlin-Rummelsburgin S-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse
  Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse

  Tyylikäs 2-huoneen Huoneisto Spree Lähellä Warschauer Strasse

  Bödikerstr. 34, Berliini
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oberbaumbrücke, East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Treptower Parkin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ostkreuzin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   nhow Berlin 80 €
   nhow Berlin

   nhow Berlin

   Stralauer Allee 3, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    All In Hostel / Hotel Berlin 32 €
    All In Hostel / Hotel Berlin

    All In Hostel / Hotel Berlin

    Gruenberger Str. 54, Berliini, BE
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oberbaumbrücke, Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Alexanderplatz ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Frankfurter Torin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Samariterstraßen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel PLUS Berlin 47 €
     Hotel PLUS Berlin

     Hotel PLUS Berlin

     Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hostel StayComfort Kreuzberg 38 €
      Hostel StayComfort Kreuzberg

      Hostel StayComfort Kreuzberg

      Schlesische Str. 22, Berliini
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Schlesisches Torin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Industriepalast Hostel Berlin 57 €
       Industriepalast Hostel Berlin

       Industriepalast Hostel Berlin

       Warschauer Strasse 43, Berliini, BE
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 42 €
        MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

        MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

        Am Postbahnhof 4, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.