Äkkilähdöt

Aika vaihtaa maisemaa? Hyödynnä viime hetken majoitustarjoukset.

Näytetään tarjouksia päivämäärille:3.2.−5.2.
Avaa jäsenhinta kirjautumalla sisään
Avaa jäsenhinta kirjautumalla sisään

Mitkä ovat parhaat viime hetken hotellitarjoukset?

Kun haluat löytää mahtavia viime hetken hotelleja loistavaan hintaan, on Expedia juuri oikea paikka. Meiltä löydät tarjouksia tuhansiin hotelleihin, joten voit varmasti löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan majoituksen. Kaipaatko lyhyttä irtiottoa Lapin taianomaisissä metsissä tai kiehtooko sinua viikonloppuloma pääkaupunkiseudun huvitusten parissa? Expedialla on tarjota suurenmoisia viime hetken hotelleja ympäri kotimaata, olipa matkustusbudjettisi sitten kireä tai löyhä. Hotellien lisäksi valikoimastamme löytyy myös loma-asuntoja. Vietä ihastuttava miniloma aivan Järvi-Suomen ytimessä, tai käy tutustumassa Kainuun verrattomiin maisemiin. Tai varaa vaikkapa Tampereen hotelli ja nautiskele kaupungin yleisistä saunoista. Nappaa verraton viime hetken hotellitarjous nyt!

Miten voin löytää viime hetken hotellitarjouksia?

Kun haluat paeta arkea ja haaveenasi on halpa viime hetken hotelli, tulee sinun käydä tutustumassa Expedian tarjouksiin ja äkkilähtöihin. Viime hetken hotellitarjouksia löytyy helpoiten suurten kaupunkien hotelleihin, mutta silloin tällöin voit löytää mahtavan tarjouksen myös pienempiin kätkettyihin helmiin. Expedian selkeältä sivustolta näet helposti hotellien tarjoamat alennukset. Napsauta vain hyvältä vaikuttavaa hotellia, niin pääset tarkastelemaan hotellin tietoja tarkemmin ja valitsemaan huoneesi.

Miten napata halpa viime hetken hotellihuone?

Jos etsit halpoja viime hetken hotellihuoneita, kannattaa sinun joustaa sekä matkakohteesi että matkustuspäivesi suhteen. Koska hotellit pyrkivät täyttämään tyhjät huoneet nopeasti, mitä lyhyemmällä varoitusajalla toimit, sitä edullisempia tarjouksia usein saat. Sesonkiaikoina kysyntä on suurta ja hinnat kalliimpia, joten sinun kannattaa seurata hintoja päivittäin ja reagoida nopeasti. Saatat tehdä ihania löytöjä ja varata vaikkapa hotellin Turusta Aurajoen rannalta. Expedian suuren valikoiman vuoksi et jää nuolemaan näppejäsi.

Miten viime hetken hotellivaraus peruutetaan?

Äkkilähdöt tarkoittavat usein sitä, ettei varausta voi peruuttaa, ainakaan ilman peruutusmaksua. Me Expedialla kuitenkin tiedämme, että suunnitelmat voivat välillä muuttua, ja tällöin joustavuus on erittäin tärkeää. Monet Expedian hotelleista tarjoavatkin nykyään ilmaisen peruutusoikeuden, eli asiakkaat voivat peruuttaa varauksensa maksutta. Tarkista haluamasi hotellin peruutuskäytännöt ennen varaamista, niin tiedät, sisältyykö varaukseesi ilmainen peruutus. Näin voit tehdä varauksesi ja lähteä matkallesi luottavaisin mielin.

Ehdot ja rajoitukset

Tarjoukset koskevat seuraavina 14 päivänä tapahtuvia yöpymisiä.

Näytetyt hinnat sisältävät alennuksen. Alennus lasketaan valitun hotellin vakiohinnasta, jonka hotelli on määritellyt (ilman veroja ja muita lisämaksuja).

Hotellihinnat esitetään per huone ja per vierailu ja ne perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen. Hinnat sisältävät kaikki verot ja palvelumaksut (mutta eivät paikan päällä suoraan hotellille maksettavia lisämaksuja).

Pakettialennus tarkoittaa yhdessä varatun hotellin ja lennon hintaa verrattuna samojen matkan osien kokonaishintaan erikseen varattuina.]

Lentojen hinnat ovat per henkilö ja perustuvat halvimpiin edestakaisiin lentoihin tietyiltä lentokentiltä. Hinnat sisältävät kaikki verot.

Pakettihinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne perustuvat halvimpiin edestakaisiin lentoihin tietyiltä lentokentiltä sekä halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen, kun kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa. Hinnat sisältävät kaikki verot.

Hintoja päivitetään säännöllisesti ja ne astuvat voimaan julkaisuhetkellä.

Näytetyt hinnat ovat voimassa vierailuille tai lennoille tiettyinä, esitettyinä päivinä.

Matkatavaroista saatetaan periä lisämaksuja lennoilla (myös halpalentoyhtiöiden lennoilla) sekä pakettien yhteydessä.

Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia. Katso lisätiedot yksittäisten hotellien tai lentoyhtiöiden sivuilta.

Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

Varmista tarjousten hinnat, saatavuus sekä ehdot napsauttamalla kunkin yksittäisen tarjouksen linkkiä.

Expedian tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.