UUTUUS! Expedia Rewards Banner Logo Saat vähintään 10 % lisää alennusta valituista hotelleista jäsenhinnoilla Liity nyt, se on täysin ilmaista!
Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Matkusta Expedian kanssa
Etsi matkaa

Remove
  • Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta
  • Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista
Valitse tuhansista hotelleista kaikkialla maailmassa
Expedian hotellitarjoukset kaikkialla maailmassa tekevät huonevarauksesta helppoa. Matkustit sitten työmatkalle tai lomalle, voit vertailla Expedian avulla hotellihintoja ja tehdä varauksen verkossa. Löydät helposti edullisen hotellin kauttamme; valikoimamme vaihtelevat halvoista hotelleista luksushotelleihin, keskustan liikematkahotelleista aina romanttisiin maaseutuhotelleihin asti. Varauksen tekeminen on helppoa, joten voit löytää juuri sinulle sopivan hotellin kauttamme!

Säästä aikaa ja rahaa käyttäjäystävällisen varaushakumme avulla, se takaa, että löydät parhaan mahdollisen hinnan hotellivarauksellesi. Oli kohteesi mikä tahansa, löydät varmasti itsellesi sopivan hotellin Expedian tarjoaman yli 435 000 hotellin joukosta. Varaa huippuhotelleja kaupunkikohteista, kuten esimerkiksi Lontoo, Helsinki, Barcelona, Rooma tai New York ja löydä upeita tarjouksia Espanjan, Turkin tai Aasian lomakohteista - ja paljon muuta. Hintavastaavuustakuumme ansiosta voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan.

Etsi hotellitarjouksia verkosta vaikka joka päivä Äkkilähtöhotellit-kohdasta. Teemme tiivistä yhteistyötä palveluntarjoajaverkostomme kanssa, jotta voimme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen matkaratkaisun lyömättömiin äkkilähtöhintoihin. Tai ole spontaani ja hyödynnä entistäkin edullisempia hintoja kuumien hotellitarjoustemme avulla. Nämä Expedian erikoistarjoukset tarjoavat halvimmat hotellihuoneet missä tahansa ja ne myydään nopeasti loppuun, joten käy sivustolla usein, jotta et missaa upeita tarjouksiamme.

Expedian halpojen tarjousten varaaminen on helppoa - voit valita tuhansista kohteista kaikkialla maailmassa ja rajata tulokset haluamasi majoitustyypin mukaan, perhehotelleista lentokenttähotelleihin ja halvoista hotelleista luksushotelleihin tai tietyn aleen mukaan, jos haluat yöpyä lähellä jotain tiettyä nähtävyyttä. Etkö ole varma mitä haluat? Anna meidän auttaa sinua! Voit varata huoneesi tähtiluokituksen, tarjoustyypin tai jopa hotelliketjun mukaan. Löydät vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu budjettisi, ryhmässäsi matkustavien ihmisten määrän tai haluamasi hotelliketjun mukaan.

Ymmärrämme, että joskus suunnitelmat muuttuvat. Toisin kuin kilpailijamme, emme rankaise sinua näistä muutoksista. Expedia EI veloita muutos- tai peruutusmaksuja.***

Oli kohteesi mikä tahansa ja matkustitpa minne hyvänsä, Expedia tekee kaikkensa löytääkseen ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi.

*** Voimassa on palvelun käyttöehtoja