Joustavuus on tärkeää: Tutustu tarjouksiin, joissa on ilmainen peruutusoikeus

Kannattaa aina varmuuden vuoksi tarkistaa, että matkasuunnitelmiin voi tehdä tarvittaessa muutoksia. Keräsimme sitä varten alle mahtavan joukon joustavia hotellitarjouksia, joita voit selata – ne kaikki tarjoavat ilmaisen peruutuksen tietyn peruutusajan sisällä. Suosittelemme vahvistamaan tarkan peruutusaikarajan valitun hotellin sivulta. Haetko muualta sivustoltamme? Pidä silmällä vaihtoehtoja, joissa on merkintä "Ilmainen peruutusoikeus". Kiitos, että suunnittelet seuraavaa matkaasi kanssamme.

Lisää joustavuutta matkaan

Kuinka löydän hotelleja, jotka tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden?

Matkailu on osa meitä, emmekä pysty lopettamaan matkaunelmointia edes vaikeimpinakaan aikoina. Koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa, yksi hotellivarauksen tärkeimmistä osatekijöistä on ilmainen peruutusoikeus. Kaikki Expedian sivuille listatut hotellit eivät tarjoa tätä etua. Siksi on tärkeää tarkistaa jokaisen hotellin tiedot kahteen kertaan. Jos hotellin kohdalla lukee "ilmainen peruutusoikeus", voit olettaa voivasi peruuttaa matkasi, jos olosuhteet muuttuvat. Lue koronaviruksen aikaiseen matkailuun liittyvät usein kysytyt kysymykset

 

Miksi on tärkeää varata joustava matka?

Emme halua, että asiakkaamme jäisivät ilman vaihtoehtoja. Meille onkin tärkeää, että asiakkailla on mahdollisuus muuttaa suunnitelmiaan. Tilanne maailmalla muuttuu nopeasti, ja joskus tämä merkitsee sitä, että matkustussuunnitelmia on muutettava tai siirrettävä myöhemmäksi. Kunhan pidät huolen siitä, että teet peruutusoikeuden sisältävän varauksen, vältyt monelta huolelta. Löydät lisätietoja käytännöistämme asiakaspalveluportaalistamme.

 

Mitä yllä olevat hotellitarjoukset ovat?

Olemme koonneet valikoiman hotellitarjouksia, joihin kuuluu ilmainen peruutusoikeus. Sinun on silti varmistettava matkasuunnitelmasi tiedot ja sen, että olet valinnut ilmaisen peruutusoikeuden. Jos ilmainen peruutusoikeus ei ole tärkein kriteerisi, voit selata myös laajempaa hotellitarjousvalikoimaamme.

Ehdot ja rajoitukset

Näytetyt hinnat ovat voimassa vierailuille tiettyinä, esitettyinä päivinä.

Näytetyt hinnat sisältävät alennuksen. Alennus lasketaan valitun hotellin vakiohinnasta, jonka hotelli on määritellyt (ilman veroja ja muita lisämaksuja).

Hotellihinnat esitetään per huone ja per vierailu ja ne perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen. Hinnat sisältävät kaikki verot ja palvelumaksut (mutta eivät paikan päällä suoraan hotellille maksettavia lisämaksuja).

Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia. Katso lisätiedot yksittäisten hotellien sivuilta.

Hintoja päivitetään säännöllisesti ja ne astuvat voimaan julkaisuhetkellä.

Alennusten saatavuus on rajoitettua, ja ne voivat muuttua tai ne saatetaan peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Varmista tarjousten hinnat, saatavuus sekä ehdot napsauttamalla kunkin yksittäisen tarjouksen linkkiä.

Expedian tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.