UUTUUS! Expedia Rewards Banner Logo Saat vähintään 10 % lisää alennusta valituista hotelleista jäsenhinnoilla Liity nyt, se on täysin ilmaista!
Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Matkusta Expedian kanssa
Etsi matkaa

Remove

Miksi vuokraisit auton Expedian kautta

Expedia tekee auton vuokraamisesta helppoa ja saat edulliset hinnat kaupan päälle. Tarvitsit sitten perheauton Floridassa tai pienen auton Espanjassa, pystymme täyttämään tarpeesi laajan yhteistyöverkostomme avulla. Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit luottaa siihen, että saat aina edullisen hinnan.

Etkö ole varma millaisen auton tarvitset? Löydät vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu budjettisi, ryhmässäsi matkustavien ihmisten lukumäärän tai haluamasi autonvuokrausyrityksen mukaan. Erikoisvarusteet, kuten navigaattorin, lastenistuimen, suksitelineet tai lumiketjut, voi yleensä varata autovarauksen yhteydessä. Vai etsitkö jotain erilaista, esimerkiksi avoautoa? Vai matkustatko koko perheen voimalla ja tarvitset tila-auton? Jos taas haluat matkustaa tyylillä, Expedialla on laaja valikoima luksusautotarjouksia, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet.

Vuokraa auto Expedian kautta, ja voit valita nouto- ja palautuskohteen, haluamasi autotyypin ja tarvitsemasi lisävarusteet.
Oli kohteesi mikä tahansa ja matkustitpa minne hyvänsä, Expedia tekee kaikkensa löytääkseen autonvuokrausratkaisun, joka vastaa tarpeitasi.
* Autonvuokraushinnat perustuvat pienen auton vuokraamiseen annettuina matkustuspäivinä. Kaikkiin hintoihin sisältyvät pakolliset verot, palvelumaksut ja vakuutukset. Lisävarusteisiin perustuvat maksut eivät sisälly hintoihin.