Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Travel with Expedia

Autonvuokraus

Hae vuokra-autoja
Hae lomapaketteja
Huone 1

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Hae lomapaketteja
Huone 1
Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua istuimessa. Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua sylissä. Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua sylissä.

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Hae lomapaketteja
Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua istuimessa. Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua sylissä. Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua sylissä.

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Täytä alla olevan korostetun kentän {0} tiedot. Päivämäärämuodon on oltava {0}. Päivien tulee olla välillä {0}–{1}. Päivän tulee olla ennen {0}. Päivä tulee olla {0} tai ennen sitä. Päivien tulee olla vähintään {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Valitse kohde, joka ei ole sama kuin lähtöpaikka. Voimme varata matkan vain 1–{0} matkustajalle. Muuta hakusi matkustajamäärää. Anna lasten iät alle. Jokaisen sylissä matkustavan vauvan seuralaisen tulee olla yli 12-vuotias. Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias voidaksesi matkustaa yksin. Muuten sinun tulee matkustaa vähintään 16-vuotiaan seurassa Alle {0}-vuotiaat lapset eivät voi matkustaa yksin, vaan heidän mukanaan tulee olla yli {1}-vuotias henkilö. Lapsi ei voi matkustaa yksin. Osittaisten sisään- ja uloskirjautumispäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Palautusajan tulee olla vähintään 2 tuntia noutoajan jälkeen. Varmista, että noutoaika on {0} tuntia tämänhetkisen ajan jälkeen. Anna paikka, josta olet lentämässä matkalla {0}. Anna paikka, johon olet lentämässä matkalla {0}. Anna matkan {0} päivä tässä muodossa: {1}. Anna paikka, josta olet lentämässä. Anna paikka, johon olet lentämässä. Anna lähtöpäiväsi tässä muodossa: {0}. Anna paluupäiväsi tässä muodossa: {0}. Lähtöpäivän tulee olla edellisen lähtöpäivän jälkeen. Korjaa lähtöpäivä(t). Valitse lähtöasema annetuista vaihtoehdoista. Valitse kohdeasema annetuista vaihtoehdoista. Junan alennuskorttien määrä ei voi ylittää matkustajien määrää Anna junan alennuskortin tyyppi. Paluupäivän ja -ajan on oltava lähtöpäivän ja -ajan jälkeen. Anna nuorten iät alle. Anna eläkeläisten iät alle. Alla kuljettajan ikä alle. Kuljettajan tulee olla 18–99-vuotias. Joitain BahnCards-korttejasi ei voi käyttää yhdessä. Valitse lähtöasema Valitse kohdeasema Valitse oikea lähtöpäivä. Valitse oikea paluupäivä. Anna lapsimatkustajien iät Anna nuorten matkustajien iät Anna seniorimatkustajien iät. Valitse eri kohdeasema kuin lähtöasema Anna 1–{0} matkustajan tiedot Tämä reitti ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lähtölennon on oltava vähintään kaksi tuntia saapumislennon jälkeen.
  • Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta
  • Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Miksi vuokraisit auton Expedian kautta

Expedia tekee auton vuokraamisesta helppoa ja saat edulliset hinnat kaupan päälle. Tarvitsit sitten perheauton Floridassa tai pienen auton Espanjassa, pystymme täyttämään tarpeesi laajan yhteistyöverkostomme avulla. Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit luottaa siihen, että saat aina edullisen hinnan.

Etkö ole varma millaisen auton tarvitset? Löydät vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu budjettisi, ryhmässäsi matkustavien ihmisten lukumäärän tai haluamasi autonvuokrausyrityksen mukaan. Erikoisvarusteet, kuten navigaattorin, lastenistuimen, suksitelineet tai lumiketjut, voi yleensä varata autovarauksen yhteydessä. Vai etsitkö jotain erilaista, esimerkiksi avoautoa? Vai matkustatko koko perheen voimalla ja tarvitset tila-auton? Jos taas haluat matkustaa tyylillä, Expedialla on laaja valikoima luksusautotarjouksia, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet.

Vuokraa auto Expedian kautta, ja voit valita nouto- ja palautuskohteen, haluamasi autotyypin ja tarvitsemasi lisävarusteet.
Oli kohteesi mikä tahansa ja matkustitpa minne hyvänsä, Expedia tekee kaikkensa löytääkseen autonvuokrausratkaisun, joka vastaa tarpeitasi.
* Autonvuokraushinnat perustuvat pienen auton vuokraamiseen annettuina matkustuspäivinä. Kaikkiin hintoihin sisältyvät pakolliset verot, palvelumaksut ja vakuutukset. Lisävarusteisiin perustuvat maksut eivät sisälly hintoihin.