Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tampere

Katso kaikki kohteen Tampere vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Tampere

Autonvuokraus Tampereella

Tampereelle matkansa suuntaavat voivat nyt vaivattomasti vuokrata auton käyttöönsä Expedian verkkosivuilta. Sivuston kautta on helppo verrata eri autovuokraamojen hintoja ja valita niiden laajasta tarjonnasta juuri itselle sopiva ajoneuvo. Autojen koot, mallit ja varustelutasot vaihtelevat, mutta kaikki Tampereen vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisilla mukavuuksilla sekä tietenkin viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavilla ominaisuuksilla.

Auton vuokrausta Tampereella suunnittelevien on mahdollista rajata Expedian hakukoneen avulla tarjolla olevat vuokra-autot juuri omien tarpeiden ja toiveiden perusteella. Autonvuokrausvertailussa esitettävät hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja niistä löytyy sopiva vaihtoehto pienempäänkin budjettiin. Vuokra-auto on ylipäätään mukava tapa liikkua Tampereella. Esimerkiksi lentämällä sinne saapuvien vieraiden on kätevä jatkaa matkaa Tampere-Pirkkalan lentokentältä joko kaupungin keskustaan tai muualle päin Suomea, kun ajoneuvona on luotettava ja hyvin varusteltu vuokra-auto. Etenkin monille liikematkustajille autonvuokraus on varteenotettava vaihtoehto, kun siirtymisen paikasta toiseen voi hoitaa täysin omien aikataulujen mukaisesti julkisesta liikenteestä riippumatta.

Tutustu autoillen Pohjolan suurimpaan sisämaakaupunkiin

Pirkanmaalla sijaitseva Tampere on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja samalla Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Mikäli matkan aikana on tarpeen liikkua eri puolilla sen aluetta, kauempanakin sijaitsevat kohteet on helppo saavuttaa ajamalla sinne itse. Tampereen vuokra-autoista löytyy paljon erilaisia malleja tilaviin pakettiautoihin saakka, joten isokin seurue voi matkustaa mukavasti yhdessä nauttimaan vaikkapa kaupungin kulttuuritapahtumista. Tampere on tunnettu musiikista, ja siellä järjestään vuosittain lukuisia festivaaleja, joiden musiikki- ja esiintyjätarjonta on tutustumisen arvoinen.

Tampereen autovuokraamot sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten auton nouto tai palautus on helppo yhdistää nähtävyyksien kiertelyyn. Käyntikohteita riittää runsaasti erilaisista erikoismuseoista kirkkoihin ja arkkitehtonisesti merkittäviin rakennuksiin. Esimerkiksi keskustassa sijaitseva yli 100-vuotias Tampereen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin kauppahalli. Kaupungin läpi virtaa Tammerkoski, jonka rannalla sijaitsee yhä nykyään eräs Suomen vanhimmista tehdasmiljöistä. Tammerkoski rantoineen onkin valittu yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Arkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa tehdä tutustumisretki autoillen myös Pispalan kaupunginosaan. Se sijaitsee pari kilometriä Tampereen keskustasta länteen.

Kesän aikana, kun järvien vedet ovat sulat, on mukava tehdä risteily Päijänteelle tai saapua vesiä pitkin Tampereelle ja jatkaa sieltä kiertomatkaa vuokra-autolla. Matkan varrella voi käydä ihastelemassa maisemia Näsinneulassa. Tästä yli 130 metriä korkeasta näköalatornista voi nimittäin nähdä parhaimmillaan jopa parinkymmenen kilometrin päähän.

Etenkin perheen pienempiä kiinnostaa varmasti Särkänniemi, joka on Suomen toiseksi suurin huvipuisto. Puiston alueelta löytyy huvilaitteiden lisäksi puuhaa myös talvisaikaan: Särkänniemessä voi tutustua vaikkapa planetaarioon tai maailman pohjoisimpaan delfinaarioon. Tampereelta löytyy myös useita teattereita, jotka tarjoavat kulttuuri- ja liikematkailijoille sekä perheen kanssa matkustaville elämyksiä läpi vuoden. Tamperetta kutsutaankin usein Suomen teatteripääkaupungiksi. Myös lasten kanssa liikkuvat voivat matkustaa turvallisesti vuokra-autolla Tampereella, koska autojen lisävarusteiksi on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia.

Vuokra-autolla helposti myös lähiseudun kohteisiin

Tampereella on mahdollista kokeilla hieman erikoisempiakin aktiviteetteja, esimerkiksi seinä- ja kalliokiipeilyä sekä koskikelluntaa, tai vaikka kartingia, eli mikroautoilua. Pirkanmaalla sijaitsee myös mielenkiintoisia luontokohteita, kuten Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot, joissa voi nähdä syviä rotkolaaksoja, pieniä metsälampia ja vanhoja aarniometsiä. Puistoissa on mahdollisuus kuntoilla melomalla, patikoimalla ja hiihtämällä. Expedian autonvuokrausvertailun avulla on mahdollista etsiä Tampereelta myös sellaisia vuokra-autoja, joissa on varusteena suksiteline. Sen ansiosta omien suksien tai muiden liikuntavälineiden ottaminen mukaan matkalle on helppo järjestää.

Tampere toimii vuosittain myös monien kokousten ja yritystilaisuuksien tapahtumapaikkana. Se tarjoaa laadukkaita hotelleja vieraiden käyttöön ja nykyaikaiset kokoustilat monenlaisiin tarpeisiin. Pitkän ja kiireisen päivän päätteeksi voi nauttia Tampereen kulttuuritarjonnasta tai ajaa parin kilometrin päähän keskustasta virkistäytymään luonnon helmaan. Vuokraa auto Tampereelta, niin helpotat omien matkasuunnitelmiesi ja -toiveidesi toteuttamista. Tampereelta on lyhyt matka moniin muihin kaupunkeihin, minkä ansiosta Tampere hotelleineen toimii oivana tukikohtana pitkänkin matkan päästä alueelle asioimaan tuleville.

Autonvuokraus kohteessa Tampere: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Tampere?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Tampere halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 63 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Tampere?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Tampere keskimäärin 72 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Tampere?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Tampere?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Tampere

Tutustu kohteeseen Tampere Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!