Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Nokia

Katso kaikki kohteen Nokia vuokra-autot

Autonvuokraus Nokia

Vuokraa auto Nokialta ja vietä monipuolinen loma Pirkanmaalla

Nokian kaupunki sijaitsee Pirkanmaalla noin 16 kilometrin päässä Tampereelta. Nokia tunnetaan varsinkin saman nimisestä teknologiayrityksestä, mutta tästä teollisuuskaupungista on noussut pinnalle useita muitakin tuotemerkkejä, kuten vaatevalmistaja Nanso. Nokian matkailun valttikortti on kylpylähotelli Rantasipi Eden, jonka pehmeissä aalloissa riittää rentoutumista ja seikkailuja kaiken ikäisille matkalaisille. Nokialta on helppo piipahtaa myös suuremmassa naapurikaupungissa Tampereella varsinkin, kun alle ottaa vuokra-auton.

Expedialla on Nokialla useita yhteistyökumppaniautovuokraamoita, jotka tarjoavat käyttöösi paitsi huippuluokan vuokra-autot, myös joustavat nouto- ja palautusajat ja asiantuntevan palvelun. Kaikki autovuokraamomme Nokialla noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä: saat auton vuokralle aina tankki täynnä, ja samassa kunnossa se myös palautetaan.

Selaa ja vertaile vuokra-autoja helposti sivustomme kautta ja valitse itsellesi sopivan hintainen ja juuri sinun Nokian-lomaasi sopiva menopeli. Nukuitpa hotellissa Nokialla tai mökissä lähiseudun metsissä, vuokra-auto kuljettaa sinut alueen nähtävyyksien ja aktiviteettien pariin julkista liikennettä pikaisemmin ja joustavammin. Vuokra-autoja löytyy valikoimistamme joka tarpeeseen, olitpa liikkeellä sitten koko perheen voimin tai vaikkapa kaveriporukalla. Katso autovuokraamojemme hinnat ja tarjoukset niin näet, miten edullinen ja mukava autoloma Nokian seudulla voi ollakaan!

Nokian sijainti hellii vuokra-autoilijaa

Nokialle on helppo tulla bussilla tai matkustamalla ensin junalla Tampereelle, josta linja-automatka Nokialle kestää vain puolisen tuntia. Lentoja Nokialle ei tehdä, mutta Tampere-Pirkkalan lentoasema on vain 15 kilometrin päässä, eikä Helsinki-Vantaan lentoasemallekaan kerry Nokialta ajomatkaa kuin kaksi tuntia.

Nokia on hyvin lähellä Tamperetta, minkä lisäksi kaupungista voi lähteä päiväretkelle vaikkapa Lempäälässä sijaitsevaan Ideaparkiin tai noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Hämeenlinnaan. Tampereella kannattaa pyörähtää jo kaupungin keskustan nähtävyyksien ja kattavien ostosmahdollisuuksien vuoksi, ja löytyypä kaupungista myös koko perheen suosikkikohde Särkänniemen huvipuisto. Ideapark on hyvä lomakohde huonommallakin säällä, sillä sen sisätiloista löytyy kymmenien kauppojen lisäksi myös sisähuvipuisto. Hämeenlinnassa pääset tutustumaan keskiaikaiseen Hämeen linnaan ja voit pistäytyä samalla vaikkapa Hämeenlinnan taidemuseoon. Olipa päiväretkikohteesi mikä tahansa, illan suussa vuokra-autosi kuljettaa sinut taas mukavasti Nokialle.

Vuokra-autolla kylpylän lämpöön

Suomessa lomasää ei aina suosi. Tällöin on hyvä tietää, että vuokra-autolla voi hurauttaa helposti paikalliseen kylpylään ja takaisin säästä välittämättä. Nokian oma kylpylähotelli Eden on nimensä mukaisesti oikea paratiisi: allasalueelta löytyy muun muassa porealtaita, virtaava joki, hierontapisteitä, ulkoallas ja kuuma- ja kylmävesialtaat. Lapsiperheitä ilahduttanee tieto siitä, että kylpylässä on myös erillinen lastenallas sekä hurja aaltoallas ja erilaisia liukumäkiä. Lomastressin voi käydä poistamassa vaikkapa trooppisilta hedelmiltä tuoksuvassa tuoksusaunassa tai trooppisessa sumusaunassa. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja ja jumppia.

Kylpylähotelli Eden sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Nokian keskustasta, ja se on helppo löytää vuokra-autolla opasteiden perusteella. Kylpylän ulkopuolelta löytyy reilusti asiakkaille tarkoitettua maksutonta pysäköintitilaa.

Autovuokraamosta Nokian kiehtovan historian pariin

Nokialta löytyy kaksi mielenkiintoista paikallismuseota, joihin on helppo hurauttaa vuokra-autolla. Hinttalan kotiseututalon pihapiiriin kuuluvissa rakennuksissa – päärakennuksessa, liiterissä, saunassa ja vajassa – pääset tutustumaan alueen talonpoikien elämään 1800-luvun lopulla ja voit piipahtaa samalla vaikkapa kahville museon kahvilaan. Työläiskotimuseo, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Hinttalasta, taas esittelee Nokian tehtaissa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa työskennelleen työväen elämää. Alueen rakennuksissa, kuten hirsirakennuksessa, savusaunassa ja mökissä, tuodaan esille erilaisten työläisperheiden elinoloja tsaarinajalla ja Suomen itsenäisyyden alkuvuosina.

Varaa oma vuokra-autosi Expedialta nyt ja lähde tutustumaan Nokian mielenkiintoiseen historiaan ja nykypäivään!

Autonvuokraus kohteessa Nokia: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Nokia?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Nokia halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 72 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Nokia?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Nokia keskimäärin 73 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Nokia?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Nokia?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Nokia

Tutustu kohteeseen Nokia Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!