Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Vilkasta kaupunkielämää ja luonnonrauhaa lomalla Suomessa

Monipuolinen matkailumaa Suomi tarjoaa kaikille jotain. Nauti vilkkaasta kaupunkielämästä tai urheiluaktiviteeteista tai rentoudu keskellä kaunista luontoa.

Matka Suomessa onnistuu helposti ympäri vuoden, sillä Suomessa on lähes rajattomasti näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Voit keskittyä nauttimaan Suomen kaupunkien vilkkaasta tarjonnasta kulttuurin, ostosten ja museoiden parissa tai lähteä seikkailulomalle Lapin henkeäsalpaavaan luontoon. Tapaa Joulupukki tai tutustu Suomen kauniiseen saaristoon esimerkiksi risteillen tai pyörän selästä.

Suomessa on erinomaiset liikenneyhteydet ympäri maata, joten halpoja matkoja Suomessa on helppo löytää oli kohteesi missä päin maata tahansa. Suomessa on kattava raideliikenne, ja paikat joihin ei junalla pääse on helppo saavuttaa joko linja-autolla, omalla autolla tai meriteitse. Ympäri maata löytyy myös useita lentoasemia, joten aikaa säästääksesi voit matkustaa myös lentäen lähemmäs määränpäätäsi. Tämä onkin nopea ja suosittu tapa matkustaa lomalle Suomessa kauempana sijaitseviin kohteisiin, kuten esimerkiksi Etelä-Suomesta Lapin tunturialueille.

Kiinnostava kaupunkiloma Suomessa onnistuu takuuvarmasti ympäri maata, sillä erikokoisia kaupunkeja löytyy aivan Suomen eteläisimmästä kärjestä pohjoisimpaan huippuun saakka. Etelä-Suomessa sijaitsevat maan suurimmat kaupungit, kuten pääkaupunki Helsinki, jossa sijaitsee maan laajin museovalikoima ja esimerkiksi lasten suursuosikit Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha. Muita vierailemisen arvoisia kaupunkeja löytyy Etelä-Suomesta jokaiseen makuun, kuten pitkän historian omaava Turku kauniine Aurajokirantoineen ja nuorekas ja kulttuuria täynnä oleva yliopistokaupunki Tampere. Etelä-Suomessa matkustaessa kannattaa ehdottomasti tutustua myös alueen upeaan saaristoon ja pistäytyä Ahvenanmaalla tutustumassa saaristolaiselämään.

Suomesta löytyy etelän suurten kaupunkien lisäksi näkemisen arvoisia kaupunkikohteita ympäri maata, sillä Suomen eri osissa vallitsee täysin omaleimainen maanosien historian värittämä kulttuuri. Pohjanmaalaiseen historiaan ja kulttuuriin voi tutustua esimerkiksi Oulussa, Vaasassa ja Seinäjoella. Itä-Suomen alueella suurimpia kaupunkeja ovat Kuopio, Joensuu ja Mikkeli. Lapista taas löytyvät esimerkiksi Rovaniemi, jossa voit vierailla lasten ja lapsenmielisten suosikkikohteessa Joulupukin Pajakylässä, sekä Tornio ja Kemi, joissa voit kaupunkilomallasi tutustua Lapin ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Kaupunkimatkailun lisäksi Suomi tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia luonto- ja aktiivilomailuun. Lapin tunturialueet tarjoavat erilaisia hiihto- ja laskettelumahdollisuuksia kaikentasoisille talviurheilijoille ja mahdollisuuden ihastua Lapin omalaatuiseen luontoon esimerkiksi ruska-ajan vaelluksilla. Käymisen arvoisia ympärivuotisia Lapin urheilu- ja luontokohteita ovat esimerkiksi Kuusamossa sijaitseva Rukatunturin alue ja kulta-alueella sijaitseva ainutlaatuinen Lemmenjoki kansallispuistoineen. Suomen luonto tarjoaa elämyksiä Lapin lisäksi myös muualla: lähde vaikka pyöräilemään Saariston Rengastietä tai retkeilemään Järvi-Suomen kauniiseen luontoon.

Suomessa voit ihastua omaleimaisen kulttuurin omaaviin kaupunkeihin, viettää aktiivilomaa eri tavoin tai vain hengähtää puhtaassa luonnossa. Vietä omannäköisesi loma Suomen mahtavan tarjonnan äärellä.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 872 majoitusliikettä kohteessa Suomi
Clarion Hotel Helsinki Airport 89 €
Arvosteltu 8.3.2020
Katso tiedot
 
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
   
  4,7/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Siisti hotelli, ja varhainen aamupala oli hyvä verrattuna moneen muuhun.

  Hotel Kultahippu 108 €
  Arvosteltu 17.2.2020
  Katso tiedot
   
  Hotel Kultahippu

  Hotel Kultahippu

  Petsamontie 1, Ivalo, Inari
    
   4,0/5
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Aamiainen oli viileää vaikka saapui heti tarjoilu alkuvaiheessa. Erityisesti munakkaan koostumus ja "kylmyys" oli huono asia. Muutoin aamiainen oli valikoimiltaan hyvä.

   Hotel Kamp 247 €
   Arvosteltu 2.3.2020
   Katso tiedot
    
   Hotel Kamp

   Hotel Kamp

   Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
     
    4,6/5
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ystävällinen henkilökunta. Hotelli hyvällä sijainnilla. Hieno huone ja hyvät sängyt.

    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 158 €
    Arvosteltu 10.2.2020
    Katso tiedot
     
    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

    Mikonkatu 23, Helsinki
      
     4,4/5
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kahden yön matkalla. Sijainti loistava ja aamiainen aivan mahtava. Nopea kirjautuminen ja

     Omena Hotel Yrjonkatu 57 €
     Arvosteltu 8.2.2020
     Katso tiedot
      
     Omena Hotel Yrjonkatu

     Omena Hotel Yrjonkatu

     Yrjonkatu 30, Helsinki
       
      3,6/5
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Keskustassa hyvällä sijainnilla. Sai viettää omaa aikaa rauhassa ja keitellä aamukahvitkin rauhassa suihkun jälkeen pyyhe päällä. Siitä en pitänyt, että huone oli jotenkin liian " tiivis ", ikkunat olivat huurussa ja ilma sisällä vähän raskas, ikkunaa ei saanut auki.

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu 57 €
      Arvosteltu 17.2.2020
      Katso tiedot
       
      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Lonnrotinkatu 13, Helsinki
        
       3,7/5
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvä sijainti. Hyvät palvelut lähellä hotellia. Suihku vuoti vetensä oleilutilojen puolelle jälkijunassa suihkun lopuksi. Näppärät sängyt lapsille.

       Porotila Toini Sanila 66 €
       Arvosteltu 25.9.2019
       Katso tiedot
        
       Porotila Toini Sanila

       Porotila Toini Sanila

       36 Sanilantie, Inari
         
        4,2/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Miellyttävä majoituspaikka ja ihanan ystävällinen henkilökunta. Sauna oli käytössä ja aamiainen oli todella hyvä ja monipuolinen! Hinta-laatusuhde mitä mainioin!

        Lapland Hotels Oulu
        Arvosteltu 1.3.2020
        Katso tiedot
         
        Lapland Hotels Oulu

        Lapland Hotels Oulu

        Kirkkokatu 3, Oulu
          
         4,5/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saunaosasto voisi olla kauemmin auki................

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.