Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Savonlinnassa

Helppoa nautintoa: Vuokraa auto Savonlinnassa ja koe alueen tapahtumat, nähtävyydet ja luonto kätevästi, edullisesti ja helposti. Expedian kautta saat vuokrattua auton, jolla matka taittuu ja polttoainetankkikin on valmiiksi täytetty, joten et maksa yllättäviä lisämaksuja. Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua Savonlinnan maisemissa, kun haluat kokea enemmän. Vuokraa auto käyttöösi Savonlinnan lentokentältä ja aja kaupunkiin vaikka suoraan varaamasi majoituksen eteen!

Savonlinna on Saimaan rannalla ja kesäinen järvi-Suomi esittäytyy kaupungissa kaikessa kauneudessaan. Kun Savonlinnasta on puhe, ajatukset suuntautuvat väkisinkin juhlaviin oopperasäveliin ja -tunnelmiin. Kesällä Savonlinnan Oopperajuhlat on kokemisen paikka, maailmankuulu kulttuuritapahtuma ja ainutlaatuinen historiallinen nähtävyys. Linnan ympäristössä on runsaasti tilaa, jonne voit mukavasti parkkeerata vuokraamasi auton. Ole kuitenkin hyvissä ajoissa liikkeellä!

Vuokraa auto ja koe Savonlinna, Saimaan helmi

Savonlinna on 35 000 asukkaan kaunis ja eläväinen kaupunki Itä-Suomessa, Saimaan rannalla. Itse kaupungissakin luonto on läsnä. Savonlinna on rakennettu saarille, joten Saimaa ympäröi kaikkialla. Vesistöjen osuus kaupungin pinta-alasta on jopa 38 %. Autonvuokraus Savonlinnassa kannattaa todella, kun koettavaa riittää ja alue on laaja.

Savonlinnan elävä tori on aivan keskustan sataman vieressä. Saat auton aivan torin tuntumaan. Torilta saat niin tuoreet mansikat ja herneenpalot, kalastajien aamulla pyytämät muikut kuin paikallisen leipomoiden herkut. Torilla voit maistella myös seutukunnan herkkuja: lörtsyjä, möttösiä, savumuikkuja ja muikkukukkoa. Savolainen torikauppias on jo itsessään legenda ja leppoisa haastelu paikallisella murteella vie mukanaan.

Oopperajuhlien näyttämö Olavinlinna on ainutlaatuinen historiallinen nähtävyys ja maailman pohjoisin keskiaikainen linna. Oopperalaulaja Aino Ackté järjesti ensimmäiset juhlat Olavinlinnassa vuonna 1912, ja tämän jälkeen Oopperajuhlat on kasvanut kansainväliseksi kulttuuritapahtumaksi. Noin kuukauden kestävillä Oopperajuhlilla käy heinä-elokuussa noin 60 000 vierasta.

Savonlinnasta pääsee vuokra-autolla nopeasti vaikka Punkaharjun kansallismaisemiin. Ja kun nyt vuokra-autolla liikutaan, Savonlinnan ympäristössä on vielä useita pikkukuntia ja kyliä, joista löytyy nähtävyyksiä ja tapahtumia Kerimäen maailman suurimmasta puukirkosta Luston metsämuseoon.

Laiva täydentää mainiosti vuokraamaasi autoa: lähde tutustumaan myös Koloveden kansallispuiston jylhiin kalliorantoihin tai Linnansaaren kansallispuiston järvenselkiin ja saariin.

Luonto ottaa autonvuokraajasta vahvan otteen

Luonnossa liikkujalle Savonlinnan seutu on paratiisi. Kesäisellä Saimaalla voit kulkea auton lisäksi laivoilla, veneillä ja vaikka kajakilla. Saimaan rannat ja metsät kutsuvat patikoimaan tai ratsastusretkelle. Talvisaikaan voit liikkua Saimaalla esimerkiksi hiihtäen, luistellen tai lumikenkäillen. Auton vuokraus kannattaa, kun haluat pitää mukana välineitä monipuolisiin harrastuksiin. Luonnossa liikkumisen lisäksi voit muun muassa ratsastaa, lasketella, uida järvissä ja kylpylöissä, kiipeillä kallio- ja jäärinteillä tai golfata Saimaan rannalla.

Vuokra-autosta suoraan laivaan ja vesille!

Sisävesiristeilyt kuuluvat Savonlinnan ja lähiseudun kesään. Risteily Saimaalla nostalgisella höyrylaivalla on leppoisa tapa viettää aurinkoista kesäpäivää ihaillen maisemia Savonlinnan ympäristössä.

Maisemaristeilyt lähtevät Savonlinnan Matkustajasatamasta aivan Kauppatorin kupeesta ja kestävät tunnista puoleentoista tuntiin, kesäkaudella lähtöjä on useita päivässä. Sataman pillien vihellys muistuttaa komeasti menneestä ajasta.

Reittiristeilyllä voit pisimmillään mennä Punkaharjulle tai aina Kuopioon saakka, matkalla koet Saimaan hienouden ja puhtauden. Ja ainahan voit vuokrata Saimaan risteilylaivan kokonaan omaan käyttöösi.

Norpan bongaukseen vuokra-autolla!

Saimaalla asustaa myös valloittava eläin, jota et voi tavata missään muualla maailmassa: saimaannorppa. Sen juuret juontavat noin 8000 tuhannen vuoden päähän, kun se jäi eristyksiin Saimaalle.

Touko–kesäkuu on parasta norpan bongausaikaa. Jos haluat nähdä norpan, kannattaa lähteä kokeneiden oppaiden matkaan norpparetkelle. Sopivaan aikaan keväällä kohtaaminen saimaannorpan kanssa on taattu.

Loma vuokra-autolla on vapauttavaa. Katso hinnat, vertaa ja hyödynnä Expedian tarjoukset. Vuokra-auton kyydissä Savonlinna antaa lyhyessä ajassa melkoisesti!

Autonvuokraus kohteessa Savonlinna: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Savonlinna?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Savonlinna halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Savonlinna?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Savonlinna keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Savonlinna?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Savonlinna?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Savonlinna

Tutustu kohteeseen Savonlinna Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!