Etsi vuokra-autoja kohteessa Suomi

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

;

Suositut kaupungit kohteessa Suomi

Suomi: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Suomi tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Suomi vuokra-autovaraukseni?
Voit saada rahasi takaisin, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Saat lisätietoja asiasta varausvahvistuksestasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut autovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten on hyvä idea tarkistaa vuokra-ajoneuvosi vuokraehdot.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Suomi?
Kun hyppäät kompaktin auton ratin taakse kohteessa Suomi, olet hyvässä seurassa. Tämän halutuimman vuokra-autokategorian autot ovat taloudellisia, ne kuluttavat vain vähän polttoainetta ja ovat helppoja pysäköidä. Kompaktit autot sopivat myös erinomaisesti kaupunkiajoon. Mutta jos tarvitset lomallesi tilavamman ajoneuvon, valikoimiimme kuuluu myös intermediate-, standard- ja full-size-luokan ajoneuvoja. Millaisen ajoneuvon sitten tarvitsetkin, löydät sen varmasti sivustoltamme.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Suomi Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaile tunnettujen autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia auttaa sinua löytämään parhaimman autonvuokraustarjouksen. Oletko jo varannut lennon tai hotellin? Lisää varaukseesi kohteen Suomi vuokra-auto ja säästä vieläkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Suomi?
20-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Suomi. Tätä nuoremmilta veloitetaan usein nuorten kuljettajien lisämaksu. Lisäksi voit yleensä vuokrata vain tietyntyyppisen ajoneuvon, kuten kompaktin ajoneuvon tai economy-luokan auton. Sinun täytyy usein myös ostaa kattava lisävakuutus. Muista aina antaa pääkuljettajan oikea ikä autoa vuokratessasi nähdäksesi kaikki lisäveloitukset ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Suomi?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat usein autovuokraamosta toiseen, tarvitset yleensä vain ajokorttisi ja nimissäsi olevan luottokortin. Sinun ei tarvitse ottaa vuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Suomi?
Totta kai voit, joten sinun ei tarvitse vuokrata autoa uudelleen loman puolivälissä. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkasi päivät ja varaa suunnitelmiisi täydellisesti sopiva vuokra-ajoneuvo lomallesi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Suomi, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata auton kohteessa Suomi alle 25-vuotiaana, riippuu usein valitsemastasi autonvuokrausyrityksestä. Jotkut niistä veloittavat 21–24-vuotiailta vuokraajilta lisämaksuja, mutta toiset yritykset eivät. Kannattaa käydä läpi vuokra-autoyrityksen ehdot välttyäksesi yllättäviltä lisämaksuilta autoa noutaessasi.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla